اعتیاد
-
واژههایی برای مواد مخدر
گروه واژهگزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی درخصوص چند واژه که به مواد مخدر مربوط میشوند توضیحاتی را ارائه کرده است.
-
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان:
مافیای مواد مخدر ریشه کنی اعتیاد را منسوخ کرد
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه به دلیل مافیای مواد مخدر در دنیا دیگر شعار ریشه کنی مواد مخدر منسوخ شده است، گفت: هم اکنون برنامهها به پیشگیری و کاهش آسیبهای ناشی از اعتیاد سوق پیدا کرده است.
-
باورهای مذهبی چه تاثیری در پیشگیری از اعتیاد دارند؟
معاون اجتماعی موسسه کادراس با بیان اینکه سبک زندگی هر فردی نقش مهمی در گرایش یا عدم گرایش او به اعتیاد دارد، گفت: پژوهشها نشان داده که داشتن نگرش مذهبی، خودکارآمدی پایدار و باورهای مذهبی با کاهش استرسهای روانشناختی و پیشگیری از رفتارهای پرخطری مانند کشیدن سیگار، مصرف الکل و مواد در ارتباط است؛ به گونهای که دینداری و معنویت از تاثیر فشارهای زندگی بر گرایش به مصرف مواد میکاهد و در طول زمان نیز میزان افزایش مصرف مواد را مهار میکند.
-
خطر اعتیاد دارویی نزدیک میشود؟
برخی درمانگران اعتیاد از افزایش مراجعه برای درمان اعتیاد به برخی داروهای ضد درد خبر میدهند.
-
درمانگر اعتیاد توضیح میدهد
روند پیچیده درمان زنان معتاد و گره هایی که آسان باز نمی شوند
درمانگر اعتیاد گفت: مسئله تن فروشی باعث شده همیشه برای زنان مواد مخدر در دسترس باشد همچنین زنان معتاد نیاز به یک منبع حمایتی در روند درمان دارند چرا که با ترک مواد مخدر این افراد متوجه کمبود امکانات و هزینههای زندگی و حتی رسیدگی به ظاهر خود میشوند و امکان لغزش زنان و رها کردن روند مشاوره و روان درمانی آنها نسبت به مردان معتاد بیشتر است.
-
استاندار خراسان جنوبی:
اعتیاد بهعنوان اولویتدارترین آسیب اجتماعی هدفگذاری شده است
استاندار خراسان جنوبی گفت: اعتیاد بهعنوان اولویتدارترین آسیب اجتماعی هدفگذاری شده است و جهاد مبارزه با این معضل تا ریشهکنی کامل مواد مخدر همچنان ادامه خواهد داشت.
-
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر مطرح کرد:
رئیسجمهور برای رفع فساد و تبعیض تلاش کند /لزوم مدیریت وضعیت نگرانکننده کرونا
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر مطابق معمول روزهای جمعه در پیامی تحت عنوان پیام آدینه به مسائل و نکات مهم روز پرداخته است.
-
زنگ خطر زنانه شدن اعتیاد
مدیرکل بهزیستی لرستان، زنانه شدن اعتیاد را زنگ خطری برای مسئولین در رویارویی با نسلهای آینده عنوان کرد.
-
فریم های مجازی از آسیب اعتیاد
نمایشگاه «آسیب» با نمایش مجموعه عکسهای مهدی حسینی از موضوع اعتیاد در ایران روز جمعه (۴ تیرماه) به صورت مجازی در گالری دوربین دات نت، برگزار میشود.
-
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد
شیوع اعتیاد در خوزستان بالاتر از میانگین کشوری / تمایل به مصرف "کانابیس"
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان گفت: نرخ شیوع اعتیاد در خوزستان مقداری بالاتر از میانگین کشوری است که شیوعشناسی آن در حال انجام است و نتایج آن تا یکی دو هفته آینده مشخص میشود.
-
کارشناس درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اصفهان مطرح کرد؛
کمبود ظرفیت پذیرش متعادان متجاهر در اصفهان
کارشناس درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، گفت: تعداد مراکز ماده ۱۶ بسیار محدود است و در حال حاضر دو مرکز داریم که در شرایط کرونا ظرفیت هر مرکز ۲۰۰ معتاد است، در حالی که در مقابل ۲ تا ۳ هزار معتاد متجاهر، ظرفیت ۴۰۰ نفری این دو مرکز کافی نیست.
-
کارشناس پژوهش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اصفهان اعلام کرد
نرخ ۲.۴ درصدی شیوع اعتیاد در استان اصفهان
کارشناس پژوهش، برنامه ریزی و مقابله شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، نرخ شیوع اعتیاد در این استان را ۲.۴ درصد براساس آمارهای سال ۹۵ اعلام کرد و گفت: استان اصفهان رتبه بیست و سوم نرخ شیوع اعتیاد در کشور را دارد.
-
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان:
سرعت گرایش به مواد مخدر صنعتی بیشتر شده است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اشاره به تغییر ماهیت مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی و روانگردان در دنیا و در ایران، گفت: مصرف مواد مخدر سنتی همچنان بیشتر از مواد مخدر صنعتی است، اگرچه سرعت گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی بیشتر است.
-
هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به مصـرف مکمل لاغری گلوریا با ترکیب "شیشه"
سازمان غذا و دارو نسبت به مصـرف مکمل تقلبی و اعتیاد آور لاغری (گلوریا) با ترکیب ماده مخدر صنعتی آمفتامین(شیشه) هشدار داد.
-
یک مسئول:
در درمان و پیشگیری از اعتیاد به دنبال «تکدوزی» هستیم
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: در حوزه درمان و کاهش آسیبهای اعتیاد، سریدوزی کارگشا نیست و باید تکدوزی کردن خدمات را موردتوجه قرار دهیم و خدمات باید با توجه به ملاحظات اختصاصی فرد به لحاظ سن، جنسیت، مسائل خانوادگی، مسائل اجتماعی، داشتن یا نداشتن فرزند موردتوجه قرار بگیرد.
-
اعتیاد مادر با نوزاد چه می کند؟
نتایج به دست آمده از یک مطالعه نشان داد که نمره آپگار نوزادانی که از مادران معتاد به دنیا میآیند به طور معنیداری پایینتر از نوزادان افراد سالم است.
-
فارغالتحصیلی زنی که از ۶ سالگی معتاد بود!
یک زن آمریکایی با وجود سالها اعتیاد،به زودی از یکی از بهترین دانشگاههای جهان یعنی دانشگاه واشنگتن فارغالتحصیل میشود.
-
در یک پژوهش علمی بررسی شد
نقش "سواد سلامت" در پیشگیری از اعتیاد جوانان
افتادن به دام اعتیاد، یکی از مهمترین عاملهای هرز رفتن جوانان و منابع هر کشوری است که هزینههای زیادی را برای دولتها در بر دارد. محققان کشور در یک تحلیل علمی، نقش سواد سلامت افراد را در جلوگیری از بروز این اتفاق مؤثر دانسته و توضیح دادهاند.
-
به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد؛
سومین جشنواره اجتماعی «نه به اعتیاد» در یزد برگزار میشود
سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد برای سومین سال متوالی، جشنواره اجتماعی «نه به اعتیاد» را پنجم تیرماه، به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر با همکاری نهادها و دستگاه های مختلف برگزار میکند.
-
اهمیت واکنش قاطعانه خانواده به اعتیاد فرزند
عضو تیم تخصصی مشاوره ازدواج و زوج انجمن ازدواج و خانواده کشور، درباره دلایل روانشناختی کاهش سن مصرف مواد اعتیاد آور به دوره نوجوانی، گفت: عمده ترین دلیل کاهش سن مصرف مواد اعتیاد آور به دوران نوجوانی به عامل "سرایت" و "سرمشقگیری" از دیگران معطوف میشود. در واقع محیط اعتیاد پرور تمایل به اعتیاد را افزایش داده و نوجوان برای پذیرفته شدن در محیط، رسیدن به رهایی، رسیدن به جذابیت و شادمانیهای ظاهری به مصرف مواد اعتیاد آور روی میآورد.
-
یک جامعهشناس مطرح کرد
مصرف دخانیات به مثابه نوعی سبک زندگی
یک جامعهشناس با اشاره به اینکه استفاده از سیگار در مکانهای مختلف مانند فضاهای روشنفکری، جمعهای دانشجویی،کافیشاپها و... بیانکننده این است که مصرف سیگار بین اقشار متوسط و متوسط رو به بالای جامعه نوعی سبک زندگی است، گفت: سیگار کشیدن در این فضاها نمادین و حاوی نشانهها و پیامهایی است که میتوان آنها را تفسیر و تاویل کرد.
-
اعتیاد و رابطه آن با ناکامی ها و عقدهها
عضو تیم تخصصی مشاوره ازدواج و زوج انجمن ازدواج و خانواده کشور، با اشاره به دیدگاه روانکاوی درباره اعتیاد، گفت: طبق این دیدگاه عمده کسانی که به مصرف مواد اعتیادآور گرایش پیدا میکنند یک "شیء محبوب از دست رفته" نظیر عشق، محبت یا ترس از دست دادن عشق، عقدهها و ناکامیهای زیاد و… دارند و از طریق مصرف مواد میخواهند خود را نشان داده ودر عین حال از بار مسئولیت شانه خالی کنند. برای رسیدن به تعالی این افراد باید به آنها کمک کرد.
-
بیش از ۱۶ هزار معتاد در کردستان تحت پوشش مراکز درمانی هستند
رئیس اداره سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ۱۶ هزار و ۴۳ نفر معتاد تحت پوشش درمان سوء مصرف مواد مخدر (MMT) هستند و از سیستم بهداشتی درمانی دانشگاه متادون دریافت میکنند.
-
رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح کرد
دو درصد جمعیت کشور به اعتیاد مبتلا هستند/ برخورد با ترک فعلها در بحث پیشگیری از اعتیاد
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به آمار ابتلای به اعتیاد در کشور گفت: متأسفانه طبق آمار سال ۲۰۲۰ حدود ۲ درصد جمعیت کشور ما مبتلا به این بیماری هستند که نسبت قابلتوجهی است.
-
۳ روایت از جوانانی که به اعتیاد پاسخ مثبت دادند
نه گفتن همیشه هم بد نیست. گاهی یک نه به جا میتواند آدم را از یک بلای بزرگ رهایی بخشد یا تقدیر برای همیشه عوض شود. بعضی نهها جادویی هستند و میتوانند جان ببخشند. برعکس آنهایی که اگر بگوییم خسر الدنیا والاخره میشویم.
-
حلقه انسانی نه به اعتیاد در خاش تشکیل شد
رئیس جمعیت هلال احمر خاش سیستان و بلوچستان گفت: در راستای مبارزه با پدیده شوم اعتیاد و گرفتار شدن در دام مواد مخدر؛ حلقه انسانی نه به اعتیاد در این شهرستان تشکیل شد.
-
اختلالات مصرف موادمخدر بین زنان /انباشت فشارها و محرومیتهای اجتماعی و اقتصادی آنها
معاون اجتماعی مؤسسه کادراس با بیان اینکه مصرف مواد مخدر عوارض مختلفی دارد که از آنها به «اختلالات مصرف مواد» یاد می شود و این اختلالات میان مصرف کنندگان مرد و زن وضعیت متفاوتی به وجود می آورد میگوید: برخی از زنانی که مصرفکننده مواد پرخطر هستند با آسیب و خشونت بیشتری روبرو هستند؛ این گروه شامل زنان باردار، اقلیتهای قومی، زنان درگیر در تجارت جنسی، زنان زندانی و زنان درگیر در قاچاق مواد مخدر هستند و ویژگی مشترک آنها در تجربه خشونت و آسیب متعاقب آن و به طور ویژه تجربه خشونت خانگی خلاصه میشود.
-
ارائه آموزشهای پیشگیری اولیه از اعتیاد به سربازان
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین پیشنویس دستورالعمل آموزش به مربیان مراکز رزم مقدماتی یگانهای نظامی و انتظامی در زمینه آموزش پیشگیری اولیه از اعتیاد، خبر داد.
-
چاره سرگردانی بهبودیافتگان از چنگال اعتیاد
اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد بهعنوان یکی از مسئولیتهای مهم اجتماعی محسوب میشود، بدون شک رفع مسائل و معضلات اجتماعی نیازمند همکاری و استفاده از تمامی ظرفیتهای دورن بخشی و برون بخشی است، اگر بهبودیافتگان از چنگال اعتیاد بتوانند شغل و درآمد مناسبی داشته باشند تا حد زیادی راه برگشت به مسیر غلط گذشته بسته میشود.
-
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی:
جبران خسارت نادیده گرفتن مشکلات اجتماعی، بسیار دشوار است
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی گفت: مسائل فرهنگی و آسیب های اجتماعی شوخی بردار نیست و جبران خسارت نادیده گرفتن مشکلات اجتماعی، بسیار دشوار است.