-
«بچههای سینمای پاسشالا» در جشنواره فیلم کودک
فیلمهای کوتاه «بچههای سینمای پاسشالا» در بخش غیررقابتی نمایشهای ویژه بینالملل سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به نمایش درمیآید.
-
«دوبیتیخوانی»؛ موضوع اصلی جشنواره موسیقی نواحی
عضو شورای علمی سیزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران از اجرای بیشتر موسیقی آوازی در این دوره از جشنواره خبر داد.
-
پروانه معصومی:
دست پرستاران را میبوسم
پروانه معصومی از زحمات پرستاران تشکر کرد و گفت دست آنها را میبوسد.
-
اصغر فرهادی: در فیلمهایم قضاوت نمیکنم
اصغر فرهادی یک سترکلاس مجازی برای سینماگران چینی در جشنواره فیلم راه ابریشم با تمرکز بر سینمای واقعگرا در آثارش برگزار کرد.
-
معرفی داوران یک بخش جشنواره فیلم کودک و نوجوان
«سعید پوراسماعیلی»، «الکساندرا پوشنووا» و «پاول گومنیکووس» فیلمهای کوتاه بخش مسابقه بینالملل سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان را داوری میکنند.
-
برای سومین روز درگذشت صادق ملک شهمیرزادی
فقدانی که خسارتی عظیم به ذخایر علمی وارد کرد
«فقدان صادق ملک شهمیرزادی، خسارتی عظیم به ذخایر علمی کشور وارد کرد و باستانشناسی ایران را از یکی از سرمایهها و پشتوانههای علمی و برجسته خود محروم کرد؛ جایگاه رفیع او در باستانشناسی ایران دست نیافتنی و فقدانش غیر قابل جبران است.»
-
درگذشت یک شاعر
جمیله سادات کراماتی، شاعر بر اثر سرطان درگذشت.
-
چرا امام حسن (ع) صلح با معاویه را پذیرفت؟
در بیست و یکم رمضان سال ۴۰ هجری پس از به شهادت رسیدن امام علی (ع)، مردم کوفه بویژه شیعیان، سراسیمه به سوی امام حسن (ع) فرزند رسول الله(ص)، شتافتند، برای پذیرفتن مسئولیت خلافت و بیعت. پس از درخواست و حضور مردم، امام علاوه بر امامت، رسما به عنوان خلیفه انتخاب شدند و مردم کوفه و تمامی حاضران با ایشان بیعت کردند.
-
تجدید میثاق نیروهای پایگاه نوژه با شهدای کبودراهنگ
همزمان با ۲۴ مهرماه روز عقیدتی و سیاسی، فرماندهان و پرسنل پایگاه شکاری شهید نوژه با حضور بر مزار شهدای کبودراهنگ ضمن تجدید میثاق با آرمان های شهدا، مزار مطهر شهدا را عطرافشانی و غبارروبی کردند.
-
فعالیت آزمایشی سامانه نقشه باستانشناسی کشور
روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری اعلام کرد: «با توجه به طی شدن مراحل بارگذاری سامانه نقشه باستانشناسی کشور (تحت وب) در سرور پژوهشکده باستانشناسی پژوهشگاه، پیشبینی میشود این سامانه از اوایل آبانماه جاری عملکرد آزمایشی خود را آغاز کند.»
-
با ضربالمثلها
«بادمجان دور قابچین» از کجا آمد؟
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)_ داستانهایی از ضربالمثلها
-
برگزاری مراسم عزاداری ۲۸ صفر در ستاد فرماندهی کل سپاه
مراسم عزاداری ۲۸ صفر با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد.
-
با ترجمهی حسین پاینده
«نظریهی روانکاوی» فروید منتشر شد
جلد اول «نظریهی روانکاوی؛ هفت رساله از زیگموند فروید» با ترجمهی حسین پاینده منتشر شد.
-
تقدیم نمایش «الشمس تشرق من حلب» به شهدای خان طومان
نمایش «الشمس تشرق من حلب» اجرای شب گذشته خود را به شهدای خان طومان تقدیم کرد.
-
فناوری دیجیتال، اولویت اصلی کشورها در گردشگری
با توجه به اینکه بیماری همهگیر کووید- ۱۹ مانعی برای افزایش تقاضا در صنعت گردشگری است، جنوب شرقی آسیا در تلاش برای صنعت گردشگری آسیبدیده خود است.
-
«فینیکس» بازیگر نقش «ناپلئون» شد
«واکین فینیکس» بازیگر نقش اصلی فیلم موفق «جوکر» قرار است در یک درام تاریخی در نقش «ناپلئون بناپارت»، نخستین امپراتور فرانسه نقشآفرینی کند.
-
حمله بمبها و خمپارهها به سفره ایرانی
یک نان ساندویچی را باز میکند و یک پر کاهو و دو برش گوجه در آن میگذارد و سپس دو سینیِ مخلوط ژامبون، قارچ و پنیر پیتزا را داخل نان خالی و هاتداگ سرخ شده را هم به آن اضافه میکند. در نهایت هم روی آن را با حجم بسیاری پنیر پیتزا و قارچ سرخشده میپوشاند و ساندویچی که اسم آن را «خمپاره» گذاشته است کاغذپیچ میکند و تحویل مشتری میدهد.
-
مرمت بافت تاریخی لافت آغاز شد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان از آغاز مرمت بافت تاریخی لافت خبر داد.
-
ائمه(ع) اصرار و تأکیدی بر قرائت حفص نداشتهاند
استاد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قرائت رایج در دوران ائمه(ع) لزوماً حفص نبوده و ائمه معصومین(ع) نیز بر آن اصرار و تأکیدی نداشتهاند.
-
آیتالله دژکام:
دانشگاه هنر شیراز اسم دارد اما رسم ندارد/ جدی گرفتن گردشگری حلال
نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با بیان اینکه در زمینه دانشگاه هنر شیراز، مشکلاتی وجود دارد، گفت: اسم این دانشگاه وجود دارد اما رسم و اقتضائات آن وجود ندارد.
-
برخی نقاط بام بازار اراک نیازمند مرمت مجدد
دبیر اجرایی هیات امنای بازار تاریخی اراک کفت: برخی نقاط بام بازار با وجود مرمت انجام شده در سال های گذشته مجددا نیازمند ترمیم است.
-
صدایی که بالاخره شنیده شد
چه خوب که جهانگیری پیشقدم شد
این روزها که کام اصحاب هنر به هزار و یک دلیل تلخ است، هر از چندی خبر خوشی هم شنیده میشود تا ثابت شود همیشه در دل تیرگیها، لکههایی از نور هم دیده میشود. نمونه اخیر اثبات این ادعا، جلسه تازهای است که اعضای شورای عالی خانه هنرمندان ایران با اسحاق جهانگیری، معاون اول رییسجمهوری داشتهاند.
-
رئیس موزه ملی علوم و فناوری پاسخ داد
چرا بخش خصوصی در موزههای علوم و فناوری کشور سرمایهگذاری نمیکند؟
رئیس موزه ملی علوم و فناوری درباره سرمایهگذاری بخش خصوصی در موزههای علوم و فناوری گفت: بخش خصوصی به دنبال سوددهی است؛ بنابراین در گام اول دولتها باید از موزهها حمایت کنند که این موزهها در شهرهای بزرگ راهاندازی شوند و بعد وسایل موردنیاز این موزهها به شرکتهایی که این پتانسیل را دارند که این وسایل را تولید کنند، سفارش داده شود. باید برای شرکتهای خصوصی انگیزه ایجاد شود.
-
مدیرگروه موسیقی دانشگاه هنر:
شیوه گزینش ورودیهای رشته موسیقی نیازمند بازنگری است
مدیر گروه نوازندگی موسیقی جهانی دانشگاه هنر گفت: در گزینش متقاضیان کنکور در رشته موسیقی، باید در کنار مهارت قابل قبول اجرایی، افرادی که قریحه خاص و پتانسیل مشخصی را در جهت پاسخگویی به نیازمندی این رشته دارند، انتخاب و جذب شوند.
-
گفت وگو با محمد بلوری، پیشکسوت حادثهنویسی مطبوعات
مرگ دانشآموز ۱۱ساله و سرگردانی رسانهها!
تلخی روزهای کرونایی به اندازه کافی زیاد است و شنیدن خبر خودکشی یک پسربچه به دلیل آنچه مادر و نزدیکانش «نداشتن گوشی تلفن همراه برای حضور در کلاسهای آنلاین» عنوان کردهاند، باعث شد تحمل این تلخیها سختتر هم بشود؛ البته باز هم در بیان علل این حادثه، حواشی بر متن پیشی گرفت و بعد از طرح اخبار ضد و نقیض درباره علت مرگ و نادرست خواندن علت خودکشی به دلیل نداشتن گوشی موبایل از سوی روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، هنوز هم اطلاعات درست و جامعی از این حادثه تلخ منتشر نشده است.
-
عضو انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی:
ممنوعیت سفر شبیه ممنوعیت صعود به دماوند نباشد
عضو انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی گفت: امیدواریم ممنوعیت سفرهای بین شهری در تعطیلات پیش رو مشابه ممنوعیت صعود به قله دماوند نباشد.
-
گزارش فیلمهای پایان هفته سیما
بیش از ۵۰ فیلم سینمایی و تلویزیونی در روزهای پایانی ماه صفر از شبکههای سیما پخش میشود.
-
نمایشگاههای هنری در روزهای کرونایی
در روزهایی که به سبب افزایش شیوع ویروس کرونا در کشور و با بحرانی شدن وضعیت تهران، کلیه مراکز فرهنگی و هنری تهران تا روز جمعه (۲۵ مهرماه) تعطیل شدند، برخی از گالریها با برگزاری نمایشگاههای هنری همچنان به فعالیتشان ادامه میدهند و برخی هم ترجیح دادند که در شرایط فعلی و حداقل تا تاریخ مشخصشده، تعطیل بمانند.
-
در همایش «نقد و نظریه ادبی» عنوان شد
ما غوره نشده میخواهیم مویز شویم
در همایش ملی «نقد و نظریه ادبی» با اشاره به تقلید در این فضا، گفته شد: منتقدان جدید در غرب بومی اندیشیدند و جهانی شدند، اما گویا ما غوره نشده میخواهیم مویز شویم.
-
بررسی مولفههای شعر گفتار در آثار سیدعلی صالحی
نشستی برای بررسی مولفههای شعر گفتار در آثار سیدعلی صالحی به صورت مجازی برگزار میشود.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.