-
نمایشگاه های آبان ماه گلستان لغو شد
لیلی گلستان، مدیر گالری گلستان اعلام کرد به دلیل افزایش نگران کننده شیوع بیماری کرونا نمایشگاه های آبان ماه را به زمان دیگری موکول و رویداد مجازی «صد اثر، صد هنرمند» را تمدید کرده است.
-
معرفی دبیران سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر
در احکامی جداگانه دبیر و دبیر هنری سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از سوی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر کل هنرهای تجسمی منصوب شدند.
-
مراسم استقبال از پیکرهای سه شهید در خراسان شمالی برگزار شد
نماینده ولیفقیه در استان خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد گفت: شهدا، پشتوانه انقلاب و سندهای ماندگار انقلاب ما و نشان افتخار ملت هستند.
-
شرایط سفر شهروندان ایرانی به مالزی اعلام شد
با ادامه ممنوعیت سفرهای توریستی بین ایران و مالزی، دولت مالزی شرایط سفر شهروندان ایرانی و ۲۲ کشور دیگر را اعلام کرد.
-
طوفان خان طومان در شبکههای اجتماعی
از سال ۹۵ نامش را شنیدیم؛ #خان_طومان و شهدایش نماد ایستاده رفتن هستند؛ شهدایی که در پی سوءاستفاده تکفیریها از فرصت ایجاد شده از آتشبس کوتاه و بمباران ناجوانمردانه منطقه، آسمانی شدند.
-
نگاهی به رویداد هنری «در مقیاس قوس»
بازخوانی نمادهای تاریخی در شهر اصفهان
رویداد هنری «مقیاس قوس» که قرار است در زمستان امسال توسط موزه هنرهای معاصر اصفهان برگزار شود، با هدف شکلگیری روایتهای تازه از نماد «قوس» که به عنوان سمبل این شهر تاریخی شناخته میشود، آغاز به کار کرده است.
-
«ماچوپیچو» فقط به روی یک گردشگر باز شد
پس از آنکه یک گردشگر ژاپنی هفت ماه برای بازدید از ویرانههای «ماچوپیچو» در «پرو» انتظار کشید، مسوولان این کشور در نهایت این مکان تاریخی را به روی این گردشگر باز کردند.
-
«گورکن» نامزد جشنواره آستین آمریکا شد
«گورکن» نامزد دریافت جوایز بهترین فیلم داستانی و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در بیست و هفتمین جشنوارهی فیلم آستین آمریکا شد.
-
مادر شهیدان محمدی درگذشت
مادر شهیدان «علیاکبر و فرهاد محمدی» از استان اصفهان به فرزندان شهیدش پیوست.
-
«تختخلیل» در زبالهدان تاریخ
کمتر کسی آوازه این بنای مهجور را شنیده است و از پیشینه آن خبر دارد، جاذبه تاریخی دیدنی و منحصربفردی که اهالی محلی اعتقاد دارند بیش از ۷۰۰ سال قدمت دارد.
-
«عشق و نان و داستانهای دیگر» در بازار کتاب
کتاب «عشق و نان و داستانهای دیگر» با انتخاب و ترجمه محسن سلیمانی منتشر شده است.
-
برگزاری مراسم ششمین دورهی اهدای جایزهی دکتر داوری
مراسم ششمین دوره اهدای جایزهی دکتر داوری، سهشنبه ۲۹ مهر در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار میشود.
-
در سوگ «شاپور باستانشناسی ایران»
«بیراهه نیست اگر صادق ملک شهمیرزادی را «شاپور باستانشناسی ایران» بنامیم، او جانشین راستین شادروان دکتر نگهبان و پروشیافته معتبرترین کالجهای باستانشناسی دنیاست. ترجمه تاریخ تمدنهای آسیای مرکزی یونسکو تنها یک نمونه از فعالیتهای اوست و از او در پروژه جاده ابریشم سازمان یونسکو (دهه ۱۹۹۰) نام و نشان نیکی برجاست.»
-
نگاهی به فهرست کتابهای داستانی پرفروش
این هفته رمان جدیدی از «نیکولاس اسپارکس» نویسنده پرفروش آمریکایی در صدر فهرست جدید رمانهای پرفروش نشریه نیویورکتایمز قرار گرفت.
-
تشییع «شهید شیری» همزمان با شهادت امام رضا (ع) در قزوین
پیکر مطهر مدافع حرم شهید زکریا شیری از شهدای قزوینی خان طومان که به تازگی تفحض شده است روز شنبه ۲۶ مهر ماه سال جاری همزمان با شهادت امام رضا (ع) بدون حضور مردم در شهر اقبالیه تشییع میشود.
-
وصیت نامه هنری اکبر عالمی به روایت صمدیان + فیلم
سیف الله صمدیان در آخرین تصاویری که با دوربین همراهش از اکبر عالمی گرفته است، یکی از آخرین فیلم ها را از او به ثبت رسانده و به قول خودش وصیت نامه هنری این مستندساز،عکاس و صاحب نظر را ضبط کرده است.
-
یک متخصص صنعت تبلیغات بررسی کرد:
پاندمی کرونا چگونه می تواند پله ترقی کسبوکارها شود؟
می گویند تغییر سبک زندگی در دوره های سنتی به فاصله زمانی ۲۵ تا ۱۰۰ سال نیاز دارد، اما هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که در دنیای مدرن امروزی، اپیدمی شدن یک ویروس باعث وقوعِ انقلابی در دنیا شود که حتی زندگی مردم را به دو بخش قبل از کرونا و پسا کرونا تبدیل کند و به همان اندازه در مدت چند ماه، سبک زندگی مردم در جوامع مختلف دچار تغییراتی اساسی شود.
-
حسین انتظامی: درگذشت عالمی،اندوه این روزها را دو چندان کرد
حسین انتظامی در پیامی درگذشت استاد اکبر عالمی را تسلیت گفت.
-
لزوم رعایت حریم فعلی محور تاریخی فرهنگی اصفهان
مدیرکل دفتر ثبت آثار تاریخی وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، یادآور شد که تا زمان تصویب ابلاغ هرگونه حریم جدید برای محور تاریخی فرهنگی اصفهان، حریم مصوب قبلی لازمالاجراست.
-
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:
۳۰ هزار فرزند شهید و جانباز بالای ۷۰ درصد استخدام می شوند
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه ۳۰ هزار فرزند شهید و جانباز بالای ۷۰ درصد به استخدام دولت درخواهند آمد.
-
یک مسئول خبر داد
شناسایی پیکر مطهر شهید چمبری پس از گذشت ۳۷ سال مفقودالاثر بودن
مسئول مرکز ایثارگران سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیکر مطهر شهید علی چمبری، از توابع بهمئی بعد از ۳۷ سال مفقودالاثر بودن توسط تیم تفحص دفاع مقدس شناسایی شد.
-
انتقادات صریح الهام پاوهنژاد/ "هنرمندان گنج قارون ندارند"
الهام پاوهنژاد هم که مانند بسیاری از همکارانش از تعطیلی دوباره تئاتر و سینما گلهمند است، میگوید: چرا فکر میکنند هنرمندان بر گنج قارون نشستهاند.
-
رئیس بنیاد نشر آثار سید جعفر مرتضی خبرداد
برگزاری سالگرد ترحیم مجازی و بین المللی علامه سیدجعفر مرتضی
فرزند علامه جعفر مرتضی از برگزاری اولین سالگرد ارتحال آن مرحوم در فضای مجازی همزمان با ایام شهادت پیامبر(ص) در روز جمعه هفته جاری خبر داد.
-
شهید رضا حاجیزاده به روایت مادر
زمانی که آقا رضا متولد شد فضای جامعه متأثر از جنگ تحمیلی بود. خانواده ما اگرچه توفیق نداشت شهیدی تقدیم کند اما از افراد نزدیکمان مردانی بودند که عازم جنگ شدند و خواهر زادهام نیز جانباز شد.
-
دومین نشست علمی یادروز حافظ
دومین نشست علمی بیستوچهارمین یادروز حافظ به شکل مجازی و با سخنرانی سه تن از اساتید دانشگاه و پژوهشگران حوزه ادبیات با محوریت آسیبشناسی پژوهشهای مختلف در پیوند با حافظ برگزار شد.
-
اکبر عالمی درگذشت
اکبر عالمی مجری، منتقد و مستندساز، بهدلیل ابتلا به ویروس کرونا، بامداد سهشنبه ۲۲ مهرماه درگذشت.
-
این سریال ۴۳ سال است پخش میشود!
سریال «حکم دادگاه» ۴۳ سال است که به صورت زنده از رادیو سوریه پخش میشود.
-
گفتوگو با بردیا کیارس ـ رهبر ارکستر و آهنگساز
نگاه تجاری بر موسیقی نمایشها غالب است
بردیا کیارس با تاکید بر تاثیرگذاری و جذابیت بیشتر موضوعات مذهبی در ترکیب با موسیقی و نمایش، در این زمینه یادآور می شود: ساخت قطعات مذهبی در موسیقی کلاسیک غرب هم توسط آهنگسازان بزرگی مانند موتزارت یا جوزپه وردی، در قالب رکوئیم (آمرزش خوانی) صورت گرفته است و در حقیقت ممکن است هر هنرمندی نسبت اعتقادات و ایده خود روی موضوعات مذهبی کار کند. او ادامه می دهد: در ایران نیز با توجه به استعدادها، امکانات و تکنولوژی که در دست داریم، اگر بتوانیم موضوعات آیینی، قومی و مذهبی را با روایت دیگری برای مخاطبان به تصویر بکشیم، برای آنها جذاب خواهد بود.
-
کشورهای مختلف چگونه میراث کرونا را حفظ میکنند؟
هر یک با زبان خودشان به گونهای از مردم شهر یا کشورشان میخواهند تا تجربههای خود را ثبت کنند؛ کتابخانههای بزرگ و کوچک جهان روزهای کرونایی را برههای مهم در تاریخ میدانند و از عموم مردم میخواهند دادهها و تجربههای خود را از این دوران برای پژوهشهای آینده در اختیار آنان قرار دهند.
-
اولین حضور بینالمللی «آن شب» در اسپانیا
فیلم «آن شب» که شرکت پرمییر انترتینمنت گروپ فروش بینالمللی آن را به عهده گرفته، در اولین حضور بینالمللی خود در جشنواره بینالمللی فیلم فانتزی «سیتخس» اسپانیا به روی پرده رفت.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.