گردشگري
-
معاون گردشگری خبر داد:
مرجع صدور مجوز آژانسهای مسافرتی و هواپیمایی یکی شد
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی درحالی از یکی شدن مرجع صدور مجوزهای دفاتر خدمات مسافرتی (بند ب) و صدور بلیت (بند الف)، خبر داد که تا پیش از این سازمان هواپیمایی مرجع صدور مجوز بند الف یا صدور بلیت بوده است.
-
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی مطرح کرد
نقش منظر شهری در موفقیت توریسم
عضو هیات علمی گروه توسعه پایدار شهری و منطقهای جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: به طور کلی در مقوله اهمیت منظر شهری در گردشگری باید گفت گردشگری موفق در عرصهای مناسب به شناخت و درک منجر میشود و مفاهیم و عناصر شهری را به درستی به گردشگران معرفی میکند.
-
رئیس اداره میراث فرهنگی نهاوند:
نخستین اقامتگاه بومگردی نهاوند در حال راهاندازی است
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نهاوند از راهاندازی نخستین اقامتگاه بومگردی این شهرستان خبر داد و گفت: خانه «عباد مهران» در بافت قدیمی نهاوند و خیابان فاطمیه قرار دارد.
-
/شهر جهانی گوهرسنگها/
سنگ «کیانیت» نماد وفاداری و صلح
امروزه گوهرسنگها به عنوان یک عامل جاذب در صنعت گردشگری جهان به شمار میرود. شناخت ویژگیهای سنگهای قیمتیِ متعلق به مقاصد سفر که اغلب به شکل سوغات نیز مورد توجه گردشگران است، میتواند اطلاعات زیادی در این زمینه به علاقهمندان حوزه گوهرسنگها ارائه دهد.
-
اعلام آمادگی ایران برای حضور در همایش جوانان و صلح جهانی در کره
ایران برای حضور در همایش بین المللی جوانان و صلح جهانی که سال ۲۰۲۱ به میزبانی کره جنوبی در شهر سئول برگزار می شود، اعلام آمادگی کرد. موضوع این رویداد به جوانان، اقتصاد و گردشگری اختصاص دارد.
-
در گروه کاری میراث فرهنگی استان کرمان مطرح شد
از ساماندهی خانه «لطفعلیزاده» تا خواب ۱۴ ساله سرمایهگذار طرح «زیبا تپه»
معاون امور عمرانی استاندار کرمان با انتقاد شدید از کاهلی برخی از دستگاهها و نهادها، عنوان کرد: دستگاهها نباید فقط منتظر فشار از بالا دست باشند تا کاری را انجام دهند و مقداری باید با دلسوزی کار کنند.
-
/گونهشناسی گردشگری/
سهم ناچیز «هنرگردی» از سبد گردشگران ایرانی
هر انسانی در روز به نوعی در حال برقراری ارتباط با یکی از هنرهای هفتگانه است. رد شدن از خیابانی که دیوارهای آن نقاشی شدهاند، گروهی که در حال اجرای نمایش خیابانی هستند یا نوازندهای که در حال نواختن ساز خود است، روح انسان با هنر آمیخته شده و همه ما ناخودآگاه به فضاهای مرتبط با هنر جذب میشویم، به طوری که امروزه هنر در جنبههای گوناگون خود به عنوان عامل محرک سفر شناخته میشود.
-
یک مسئول:
روکش آسفالت محور گردشگری بیشه انجام میشود
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان از آغاز عملیات روکش آسفالت محور گردشگری بیشه خبر داد.
-
/در خانه گردشگری کنیم/
سفر به تاریخ پنهان مصر باستان در زیر آب
تعلق خاطر داشتن به گذشته یکی از ویژگیهای انسان بودن است، هیچ انسانی وجود ندارد که به تاریخ خود علاقه نداشته باشد. موزهها یکی از مکانهایی هستند که میتوان سیر تحول تاریخی را در آنها مشاهده کرد و به دلیل اهمیت حفظ آثار به جا مانده تاریخی، اشکال مختلف راهاندازی موزه در دنیا مورد توجه قرار میگیرد.
-
معاون میراث فرهنگی یزد تاکید کرد:
لزوم جلوگیری از سرخوردگی سرمایهگذاران گردشگری با همکاری بانکها
معاون سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد با اشاره به پرداخت ۶۹ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به طرحهای گردشگری استان طی دو سال گذشته، همکاری بیشتر بانکها در شرایط خاص اقتصادی و رکود فراگیر گردشگری را خواستار شد.
-
بحران گردشگری در اسپانیا در پی محدودیتهای سفری
به دنبال نگرانیها از گسترش ویروس کرونا، بریتانیا و چند کشور اروپایی دیگر محدودیتهای مسافرتی جدیدی را برای اسپانیا وضع کردهاند و این رویداد صنعت گردشگری اسپانیا را با مشکلات بیشتری مواجه کرده است.
-
مدیر اداره میراث فرهنگی لالجین:
پیگیر راهاندازی اقامتگاه بومگردی در لالجین هستیم
مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لالجین گفت: پیگیر راهاندازی اقامتگاه بومگردی در بخش لالجین هستیم.
-
اهدای مجوز موزه دریانوردی بندر شرفخانه آذربایجان شرقی
مجوز موزه دریانوردی بندر شرفخانه توسط مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی اهدا شد.
-
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد خبر داد
حمایت از هتلها، هتلآپارتمانها و مسافرخانهها در دستور کار شورای شهر
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری و مشارکتهای شورای شهر مشهد گفت: درآمد صنوف خدماتی شهر مشهد و بهویژه حوزه گردشگری به دلیل شیوع ویروس کرونا بیشترین آسیب را دیده و لذا استحقاق هرگونه پشتیبانی را دارا هستند.
-
سرپرست اداره میراث فرهنگی تویسرکان:
مشکل اقامت گردشگران در تویسرکان مرتفع میشود
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تویسرکان اعلام کرد: سه اقامتگاه بومگردی در این شهرستان راهاندازی خواهد شد و بدین ترتیب مشکل اقامت گردشگران مرتفع می شود.
-
دو هفته قرنطینه در بریتانیا برای مسافران اسپانیا
بریتانیا در یک تصمیم ناگهانی اسپانیا را از فهرست «کشورهای بدون قرنطینه مسافران» حذف کرد و حالا مسافرانی که از اسپانیا به بریتانیا بازمیگردند باید در قرنطینه بمانند.
-
/چهل سال با جهاددانشگاهی/
آموزشهای جهاددانشگاهی مسئلهمحور است
فرماندار همدان با بیان اینکه جهاددانشگاهی همدان طرحهای خوبی در عرصه واحدهای دانش بنیان دارد، گفت: آنچه ما را به جهاددانشگاهی امیدوار کرده این است که هدفمند وارد مباحث آموزشی و پژوهشی میشود به عبارتی آموزش های خود را مسئله محور تعقیب میکند.
-
معاون گردشگری خراسان رضوی تشریح کرد
مجوز یک اقامتگاه بومگردی چگونه صادر میشود؟
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی به تشریح ساز و کارهای موجود در ارائه مجوز راهاندازی اقامتگاههای بومگردی پرداخت.
-
نیازهای فوری تپه اشرف
یکی از اعضای انجمن دوستداران اصفهان، دربارۀ نیازهای فوری تپه اشرف توضیحاتی را بیان کرد و گفت: از آنجا که تاریخ ناشناختۀ اصفهان در دل تپه اشرف پنهان است، ضروری است که حمایتهای عملی لازم از سوی شهرداری و میراث فرهنگی اصفهان دربارۀ آن صورت بگیرد تا کاوشهای گروه باستانشناس در بستر خیابان مشتاق دوم و همچنین محوطۀ تپه جی ادامه پیدا کند.
-
مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار:
راه اندازی فرودگاه بین المللی چابهار می تواند محرکی برای جذب سرمایه گذاروگرشگرباشد
مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهارگفت: راه اندازی فرودگاه بین المللی در محدوده منطقه آزادچابهارکه فازاول آن ظرف۱۸ماه راه اندازی خواهد شد می تواند محرکی برای جذب سرمایه گذار و گردشگر باشد.
-
در نشست کانون تفکر گردشگری یزد مطرح شد:
ضرورت تسریع تنوعبخشی در صنعت گردشگری کرونازده
در کانون تفکر گردشگری استان یزد عنوان شد: کنشگرهای گردشگری باید راهکارهای موثر در جهت رونق گردشگری کرونازده را جمعبندی و گونههایی که صرفه اقتصادی ندارد را به گونهی باصرفه تبدیل کنند تا امکان تسریع تنوعبخشی در این صنعت میسر شود.
-
۱۶ کشور در فهرست قرمز مسافرتی فرانسه
فرانسه در راستای تلاش برای مقابله با دومین موج شیوع ویروس کرونا، منفی بودن نتیجه آزمایش کرونا را برای مسافران ۱۶ کشور از جمله ایالات متحده اجباری میکند.
-
معاون گردشگری مطرح کرد
ادامه ارتباطات بینالمللی گردشگری ایران با وجود کرونا
معاون گردشگری گفت: با وجود شیوع ویروس کرونا و ایجاد موانع در ارتباطات بینالمللی گردشگری، دستیابی به اهداف توسعه گردشگری خارجی از طریق سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران مقیم در کشورهای هدف انجام میشود.
-
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران خبر داد
ضرورت توسعه زیرساخت های فرهنگی مناطق هدف گردشگری
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران گفت: گسترش گردشگری نیازمند توسعه زیرساخت های فرهنگی است.
-
چرا ترکیه مرز هوایی با ایران را باز نمیکند؟
ترکیه شنبه گذشته مجوز همه پروازها از تهران را باطل کرد. اعلام شد این تصمیم به دستور وزارت حمل و نقل و وزارت بهداشت ترکیه گرفته شده است. حالا شرکت هواپیمایی ترکیه در نامه جدیدی به آژانسهای مسافرتی ایران اطلاع داده علت توقف پروازها بین دو کشور، در ادامه شیوع ویروس کرونا بوده است.
-
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد:
۵ گورستان باستانی در سادات محمودی دنا کشف شد/ کشف اشیاء ۳۰۰۰ ساله
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از آغاز چهارمین مرحله نجاتبخشی آثار تاریخی در دهستان سادات محمودی دنا خبر داد.
-
قول و قرارهای مونسان با سیدحسن خمینی
در دیدار وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سیدحسن خمینی درباره راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی و یک موزه و تعریف یک مسیر جدید گردشگری که تصویرگر زندگی امام خمینی (ره) باشد، تعهداتی داده شد.
-
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی مطرح کرد
تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری در سفارت ایران در جمهوری آذربایجان
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی بر لزوم تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری در سفارت ایران در جمهوری آذربایجان با محوریت استانهای شمال غرب کشور تاکید کرد.
-
نمایندگان استان در جمع فعالان گردشگری یزد:
نمایندگان پشت به پشت فعالان گردشگری هستند
نمایندگان مردم استان یزد در نشست با فعالان گردشگری نسبت به حمایت از گردشگری اعلام آمادگی کردند و از بخش خصوصی خواستار پیگیری مسائل گردشگری در سند آمایش شدند.
-
ویدئو / بافت تاریخی شیراز، نیازمند نگاه ویژه
با وجود اقداماتی که طی سالهای اخیر توسط شهرداری و شورای شهر شیراز انجام شده، بافت تاریخی این شهر نیازمند توجه بیشتری است. یکی از مهمترین نیازهای شهری شیراز، پرداختن به ایمنسازی و زیباسازی محدوده بافت تاریخی، به عنوان یکی از جذابیتهای مهم این شهر است. بخشی از بافت تاریخی شیراز طی سالهای گذشته تخریب شده و به همان شکل مخروبه و ناایمن رها شده است؛ موضوعی که نه تنها منظر شهری را مخدوش میکند، بلکه ایمنی شهروندان و گردشگران را نیز با مخاطره مواجه کرده است. ازحدود ۲۰ سال پیش هفت هکتار از بافت تاریخی شیراز تخریب شد و قرار بود در مجموع ۵۷ هکتار از این بافت نوسازی و ساماندهی شود.