كودكان
-
مصرف آنتیبیوتیک در سنین پایین میتواند بر رشد مغز اثر بگذارد
تحقیقات آزمایشگاهی منتشر شده در مجلهی "آی ساینس"(iScience) نشان میدهد که پنیسیلین باعث تغییر در میکروبیومها و بیان ژن در بخشهای اساسی مغز در حال رشد میشود. میکروبیومها باکتریهای مفید بدن هستند و بیان ژن به سلولها کمک میکند تا به تغییرات محیطی پاسخ دهند.
-
نایب دبیر اتحادیه علمی روانشناسی و مشاوره ایران تشریح کرد:
کودکان و نقش بازی در زندگی روزمره کرونایی
نایب دبیر اتحادیه علمی روانشناسی و مشاوره ایران اهمیت توجه به کودکان و نقش بازی در زندگی روزمره کرونایی را تشریح کرد.
-
مدیرکل بهزیستی استان:
هیچ کودک خیابانی کارتن خوابی در آذربایجان شرقی وجود ندارد
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه آذربایجان شرقی، استان بیست و پنجم در موضوع کودک خیابانی است، افزود: کودک خیابانی کارتن خواب در استان وجود ندارد و تمامی کودکان خیابانی استان دارای خانه هستند. طی یک سال گذشته نیز ۳۱ خانواده کودک خیابانی استان خدمات توانمندسازی دریافت کردهاند.
-
آیا عوارض کرونا در کودکان ماندگار است؟
سندرم التهابی چند سیستمی (MIS-C)، یک بیماری التهابی در کودکان است که به عقیده پزشکان ممکن است از علائم کووید-۱۹ باشد. در برخی موارد، MIS-C میتواند منجر به مشکلات تهدیدکننده زندگی در قلب شود. بااینحال، محققان دانشگاه کلمبیا ایالاتمتحده گزارش کردند که مشکلات قلبی مرتبط با MIS-C در کودکان مبتلا طی چند ماه برطرف میشود.
-
قرار گرفتن در معرض سرب، تاثیری منفی بر شخصیت دارد
بر اساس نتایج مطالعه جدید که توسط محققان روانشناسی دانشگاه تگزاس در آستین، آمریکا انجام شده است، قرار گرفتن در معرض سرب در دوران کودکی ممکن است منجر به شخصیتهای نابالغ و ناسلامت در بزرگسالی شود.
-
سهم کودکان از کنگره شهدای استان زنجان
رئیس کمیته کودک و نوجوان کنگره ملی ۳۵۳۵ شهید استان زنجان گفت: طی جلسات برگزار شده با اعضای کمیتهها قرار بر این شد تا اعضای کنگره برنامههای خود را بطور مستقیم و مستقلاً به دبیرخانه کنگره ارسال و همچنین برنامههایی که در زمینه کودک و نوجوان است را جداگانه به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ارسال کنند.
-
تصویب یک فوریت ممنوعیت حیوان گردی در محل بازی کودکان در بوستان های پایتخت
اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۲ رأی موافق با یک فوریت طرح "جداسازی محل گردش حیوانات خانگی از محل بازی کودکان در بوستان های شهر تهران" موافقت کردند.
-
چگونه از کودکان در برابر سویه دلتا محافظت کنیم؟
سویه دلتا ویروس کرونا که اولینبار، اواخر سال گذشته در هند مشاهده شده و در حال حاضر ۲۰ درصد موارد ابتلا به کووید-۱۹ در ایالاتمتحده را شامل میشود، انتظار میرود در ماههای آینده به نوع غالب در ایالاتمتحده تبدیل شود.
-
یک مشاور خانواده مطرح کرد؛
در دوران کرونا سلامت کودکان تا چه میزان در معرض خطر قرار گرفت؟
یک مشاور خانواده با طرح این سئوال که در دوران کرونا سلامت کودکان تا چه میزان در معرض خطر قرار گرفت، به ارائه راهکارهایی در این خصوص پرداخت.
-
آیا استفاده از ماسک در مدارس با تاثیر منفی بر سلامت همراه است؟
نتایج تحقیقی نشان میدهد، کودکان خردسال ممکن است در یک سال گذشته به دلیل استفاده از ماسک آسیب دیده باشند زیرا در عرض چند دقیقه در معرض سطح غیر ایمن دیاکسیدکربن قرار گرفتند.
-
صلهرحم؛ کلاسی ارزشمند در شکلگیری شخصیت کودکان
روانشناس خانواده با بیان اینکه ارتباط با دیگران بهعنوان یک نیاز ضروری در شکلگیری شخصیت کودکان محسوب میشود، گفت: در بلندمدت، نبود صله رحم و کمبود آن، ارتباطات اجتماعی، گفتار و نحوه ارتباطگیری را در کودکان کاهش میدهد، زیرا صلهرحم کلاس ارزشمندی برای کودکان است.
-
چرا کودکان بهتر از بزرگسالان زبان میآموزند؟
کودکان خردسال بسیار سریعتر از نوجوانان یا بزرگسالان زبان یاد میگیرند و علت این مزیت یادگیری به دلیل تفاوت بین کودکان و بزرگسالان نیست بلکه از تفاوت در نحوه صحبت افراد با کودکان و بزرگسالان ناشی میشود.
-
کارشناسان "نظام درمان عمومی انگلیس" هشدار میدهند
وحشت کودکان از بازی با یکدیگر در دوره همهگیری
کارشناسان "نظام درمان عمومی انگلیس" میگویند: به دنبال تکرار موارد قرنطینه و محدودیتهای کرونایی در این کشور، کودکان حتی پنج ساله نیز از دیدار با دوستانشان وحشت دارند.
-
تاثیر مثبت مواد غذایی ارگانیک بر عملکرد مغز کودکان
نتیجه یک مطالعه بینالمللی حاکیست کودکانی که از مواد غذایی ارگانیک تغذیه میکنند، از رشد ذهنی بهتری برخوردارند.
-
چگونه میتوان به ایمنی اینترنتی دست یافت؟
سیستمعاملهای دیجیتالی مورد استفاده میلیاردها نفر در سراسر جهان میتوانند به افراد بسیاری ازجمله کودکان آسیب برسانند. محققان در گزارش جدید مجمع جهانی اقتصاد، این موضوعات و چگونگی رفع آنها برای بهبود ایمنی اینترنتی را بررسی کردهاند.
-
خانهنشینی کرونایی؛ افزایش ابتلا به دیابت در کودکان
نتایج بررسیها نشان داد که محدودیتهای خانهنشینی منجر به افزایش وزن کودکان و همچنین افزایش موارد ابتلا به دیابت در کودکان شده است.
-
تاثیر رفتار والدین بر آینده تحصیلی فرزندان
نتیجه یک مطالعه دانشگاهی در آلمان ثابت کرده است که پدر و مادرها چقدر میتوانند با رفتار خود، فراتر از تصورات مرسوم مثل کمک به انجام تکالیف مدرسه در ایجاد انگیزه، آمادگی و اشتیاق برای یادگیری در فرزندان خود موثر باشند.
-
روایت شهرهایی که با کودکان غریبهاند؛
رنگ شادی کودکانه را به شهرها نپاشیدهایم
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری گفت: در شهرهای فعلی، کودکان با فضاهای شهری غریبه هستند و آنها حتی محیط پر استرسی را جهت عبور از خیابانها تحمل میکنند.
-
رئیس هیئتمدیره انجمن علمی حقوق کودک مطرح کرد؛
غفلت از دوران کودکی در طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده
طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده را نمیتوان سیاستگذاری جمعیتی دانست، بلکه تنها طرحی برای ترویج فرزند آوری است و حتی با جوانسازی جمعیت و حمایت از خانواده همخوانی ندارد، چراکه مهمترین محور جوانی جمعیت یعنی کودکان در این طرح مغفول مانده است.
-
آیا استفاده از ماسک، سیستم ایمنی کودکان را تضعیف میکند؟
به گفته کارشناسان، کودکان در ۱۵ ماه گذشته یا حتی بیشتر با عوامل بیماریزا برخورد چندانی نداشتند در نتیجه نتوانستهاند سیستم ایمنی خود را برای مقابله با موارد مختلف عفونت در پساکرونا آماده کنند.
-
به دنبال راهکاری برای درمان کم عارضه صرع در کودکان
نتایج مطالعات پژوهشگران ایرانی نشان داد تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه (TDCS) میتواند در درمان صرع کودکان کم عارضه و آسان باشد.
-
کودک خود را همدل بار بیاورید
یک روانشناس با اشاره به اهمیت آموزش همدلی به کودکان میگوید همدلی توانایی تشخیص احساسات شخص دیگری است و خود را جای او قرار میدهید تا احساس او را درک کنید و با همدردی که غم دیگران را در یک واقعه ناگوار تقسیم میکنید متفاوت است، همدلی به کودک نوپا این امکان را میدهد که بدون درد و عصبانیت، قلبش نسبت به دیگران حساس باشد.
-
چطور کودکان را در انتخابات مشارکت دهیم؟
در روزهای نزدیک به انتخابات، تبوتاب انتخاباتی در جامعه به اوج رسیده و مردم در حال بحث و تبادلنظر پیرامون مناظرات انتخاباتی هستند.
-
تست اسپری بینی واکسن کرونا برای کودکان در روسیه
مقامات روسیه از انجام آزمایشاتی روی اسپری بینی واکسن کووید-۱۹ برای کودکان خبر دادند.
-
ویژگی دکتر اطفال، خوب چیست؟
کودکان شرایط بسیار خاصی دارند و بروز بیماری هایی مانند عفونت در آن ها بسیار خطرناک است و باید خیلی سریع به پزشک مراجعه شود دقت داشته باشید که در زمان بیماری حتماً باید به دکتر اطفال که متخصص در این زمینه است و تجربه بسیار بالایی برای درمان دارد مراجعه گردد، تا بیماری هرچه سریع تر شناسایی شده و درمان شود.
-
واکسیناسیون کودکان علیه کرونا در دستور کار چین
مقامات چین در راستای دستیابی به هدف خود برای واکسیناسیون ۸۰ درصد از جمعیت این کشور تا پایان سال جاری، در نظر دارند تا تزریق واکسن کرونا به کودکان را نیز در دستور کار قرار دهند.
-
کمبود «ایمنی کودک» در تقویم
یک کارشناس ایمنی با اشاره به لزوم اختصاص یکی از روزهای تقویم به «ایمنی کودک»، گفت: برای اینکه در آینده جامعه ای ایمن داشته باشیم باید خطرات را شناسایی و در این زمینه اطلاع رسانی کنیم. اطلاع رسانی در زمینه حوادث کودکان، باعث هوشیاری بیشتر والدین در برابر خطرات می شود.
-
یک روانشناس:
به بچهها برای برنامههای تابستان "حق انتخاب" بدهید/ "درس" نباید تعطیل شود!
یک دکترای روانشناسی معتقد است، اوقات فراغت تابستان متعلق به کودکان و نوجوانان است و باید به آنها در انتخاب برنامه های این ایام حق انتخاب داد.
-
با احساس نا امنی کودکان چه کنیم؟
روانشناس کودک و نوجوان گفت: اگر فرزندان احساس امنیت داشته باشد و احساس کند که والدین ثبات روانی دارند با اخباری مانند فرزند آزاری و فرزند کشی ری اکشن زیادی نشان نمیدهند؛ اما ری اکشن زیاد نشان دادن کودکان نشاندهنده این است که کودک احساس ناامنی را داشته و این نوع اخبار فقط سبب فعال شدندش شده است.
-
تاثیر منفی رژیم غذایی گیاهی بر کودکان
محققان دریافتند که رژیمهای گیاهی در کودکان ممکن است فواید قلبی داشته باشد اما خطراتی برای رشد آنان نیز به همراه خواهد داشت.