طب سنتي
-
این "شربت" سموم را از بدنتان دفع میکند!
کارشناس ارشد گیاهان دارویی از شربت سکنجبین به عنوان یکی از بهترین و مفیدترین شربتها یاد کرد و افزود: مصرف این شربت در فصل تابستان توصیه می شود.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
مراکز تخصصی ارایه خدمات طب سنتی به بیماران کرونا و مجوز به چند داروی گیاهی
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به تشریح آخرین اخبار از طرحهای مطالعاتی داروهای طب سنتی کمک کننده به درمان کرونا پرداخت.
-
وزیر بهداشت:
دیواری بین طب جدید و قدیم وجود ندارد
وزیر بهداشت گفت: یکی از مسائل بسیار مهم که ذهن ما را مشغول کرده بود، تقابل بین طب ایرانی یا به تفسیری طب سنتی و طب مدرن و جبهه آرایی دو گروه در مقابل همدیگر بود و آنچه لگدمال و گم می شد، حقیقت بود.
-
محقق طب سنتی:
خود درمانی توسط طب سنتی در نوزادان محکوم است
محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه خوددرمانی توسط طب سنتی برای نوزادان و کودکان محکوم است، گفت: در نوزادان زیر شش ماه مصرف انواع داروی گیاهی مطلقا ممنوع است و حتی نمیتوان از غذای عادی استفاده کرد.
-
تولید داروی گیاهی سوختگی با کمک منابع طب سنتی
یک شرکت دانشبنیان با استفاده از منابع طب سنتی توانسته است داروی سوختگی تولید کند.
-
افتتاح سلامتکده طب سنتی در غرب تهران
سلامتکده طب سنتی پونک با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در غرب تهران واقع در آستان مطهر امامزادگان عینعلی و زینعلی(ع) افتتاح شد.
-
نخستین مسابقه ملی «بهبود سبک زندگی با استفاده از روشهای خلاقانه طب سنتی»
انجمن علمی دانشجویی طب سنتی دانشگاه تبریز نخستین مسابقه ملی بهبود سبک زندگی با استفاده از روشهای خلاقانه و مربوط به حوزه طب سنتی را برگزار میکند.
-
درمان کمردرد در طبسنتی
دکتری تخصصی طب سنتی ایران گفت: کمردرد یک بیماری غیرشایع است که اکثر افراد در طول عمرشان آن را تجربه می کنند و اکثر کمردردها غیراختصاصی است اما درصد کمی از آنها میتوانند علل مشخصی مانند فشار دیسک بین مهره ای روی ریشه عصب داشته باشند که به صورت دردی از کمر و یا مفصل ران در طول اندام تحتانی تیر می کشد و اصطلاحاً به نام سیاتیک می شناسند.
-
راهکار طب سنتی برای کنترل تهوع بارداری
یک محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری تهوع و استفراغ را یکی از عوارض شایع دوران بارداری عنوان کرد و گفت: نخستین اقدام برای رفع تهوع، مصرف یک تکه نان و پنیر یا بیسکویت پیش از خارج شدن از بستر و سپس میل کردن یک صبحانه سبک است.
-
شربتهای طب سنتی برای جلوگیری از گرمازدگی
فصل گرما که فرا میرسد همه به دنبال نوشیدنیهایی برای کم کردن عطش خود هستند اما میتوان به جای نوشابههای پرضرر از نوشیدنیهای خنک طب سنتی استفاده کرد.
-
معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:
شناسایی پزشک جعلی طب سنتی در شیراز
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از شناسایی یک فرد متخلف با عنوان جعلی پزشک طب سنتی، در این کلانشهر و معرفی به مراجع قضایی خبر داد.
-
مزاج خود را بشناسید
یک متخصص طب سنتی گفت: درواقع هر فردی برای حفظ تندرستی خود و همچنین برای درمان باید مزاج پایه و مزاج عارضی خود را بشناسد تا بتواند تغذیه و سبک زندگی خود را براساس آن تنظیم کند.
-
راههای درمان بیاشتهایی در کودکان از منظر طب سنتی
محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بیاشتهایی و کماشتهایی در کودکان ارتباط مستقیمی با مزاج و طبع آنها دارد، گفت: مزاج اغلب کودکانی که دچار این مشکل میشوند، صفراوی است، در حالیکه باید بهصورت طبیعی مزاج کودک دموی(گرم و تَر) باشد.
-
تفاوت حجامت با زالودرمانی
دکترای تخصصی طبسنتی ایران گفت: درمان هر بیماری در طب سنتی اعم از سردرد، کمردرد، مشکل معده، مشکل خواب و اختلالات روانی یا هر بیماری دیگر، در گام نخست اصلاح سبک زندگی است که مهمترین جزء آن اصلاح تغذیه است و در مراحل بعدی تجویز داروها و در آخر درمان های عملی شامل بادکش، حجامت، زالودرمانی و ماساژ و اقدامات دیگر توصیه می شود.
-
چه دارو و درمانی خطر مرگ بیماران کووید ۱۹ را کاهش میدهد؟
از ابتدای همهگیری کرونا تاکنون پروتکلهای درمانی و دارویی ویژهای برای بیماران کووید۱۹ در دنیا مطرحشده که بخش زیادی از این پروتکلها در ایران نیز برای بهبود بیماران به کارگرفته شده است.
-
دمنوشهایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
یک کارشناس ارشد گیاهان دارویی با بیان اینکه دمنوشهای متنوعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن وجود دارد، گفت: این دمنوشها باعث جلوگیری از ضعیف شدن بدن شده و سبب میشوند ویروسهایی مانند کرونا و آنفلوآنزا نتوانند بدن را درگیر کنند.
-
یک متخصص طب سنتی مطرح کرد؛
کمآبی و کمخوابی در ماه رمضان، زنگ خطری در برابر کرونا
یک متخصص طب سنتی و استاد دانشکده طب سنتی شهید بهشتی با توجه به اینکه کم آبی و کم خوابی در ماه رمضان عاملی موثر در تضعیف سیستم ایمنی بدن است، گفت: جلوگیری از تبخیر آب بدن و حفظ مایعات بدن در پیشگیری از ابتلا به کرونا نیز موثر است.
-
آشنایی با خواص و مضرات مصرف روغن دنبه
یک متخصص طب سنتی گفت: یکیاز روغنهایی که از قدیم الایام مورد استفاده مردم ما بوده روغن دنبه است که از چربی گوسفندی به دست میآید و دارای خواص و مضراتی بوده که لازم است آنها را بدانیم.
-
توصیههای طب ایرانی برای خواب مناسب
زندگی امروزی، به شیوه خواب و بیداری انسانها بیشترین ضربه را وارد کرده است. برای برخی حتی تصور اینکه زودتر از ساعت ۱۲ شب بخوابند ممکن نیست و این امر در نسل جوان نمود بیشتری دارد.
-
راهکارهای طب سنتی برای کاهش احساس تشنگی در ماه رمضان
همزمان با فرا رسیدن ماه رمضان و ایام روزه داری، یک سوال این است که با توجه به گرمای نسبی هوا و نیاز بیشتر بدن به نوشیدن مایعات، چگونه می توان از بروز احساس تشنگی جلوگیری کرد؟
-
تدابیر طب سنتی برای روزهداری بیماران دیابتی و کلیوی
یک محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با تاکید بر خوردن خورشت در وعده سحری، گفت: بهتر است در این وعده از خورشتهایی مانند کدو، آلو یا خورشت بامیه استفاده شود.
-
نظر رهبر انقلاب درباره طب اسلامی چیست؟
آخرین روزهای سال ۹۹ با خبر مهمی برای حوزه بهداشت و درمان همراه شد که هنوز هم بحث داغ جامعه پزشکی است.
-
در نشست هم اندیشی پزشکان اصفهانی مطرح شد؛
انتقادات جامعه پزشکی اصفهان از مداخله افراد بیصلاحیت در امور پزشکی
طرح تشکیل سازمان طب اسلامی _ ایرانی در مجلس این روزها واکنش های زیادی به دنبال داشته و به ویژه مورد انتقاد جامعه پزشکی قرار گرفته است.
-
چرا هر چه میخوریم چاق نمیشویم؟
این روزها دغدغه بسیاری از افراد جامعه کاهش و افزایش وزن است، این افراد برای افزایش و کاهش وزن سریع دست به رژیمهای غذایی غیراصولی میزنند و این کار میتواند تاثیرات مخربی بر وضعیت جسمی افراد بگذارد و حتی در بسیاری از مواقع نتیجه دلخواه نیز حاصل نمیشود.
-
یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
با تشکیل سازمان طب سنتی، انحصارگرایی در طب رایج شکسته میشود
یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: باید سازمانی تشکیل شود تا نگرشهای موازی و متمایزی که در علم پزشکی وجود دارد و ملتهای مختلف از آنها استفاده میکنند، در ایران نیز مورد استفاده قرار گیرد تا انحصارگرایی در طب غربی و رایج شکسته شود.
-
راهکارهای طب سنتی برای پیشگیری و درمان حساسیتهای بهاره
احتمالا خیلی از ما در آستانه بهار تجربه عطسههای زیاد، خارش گلو، آبریزش بینی و... را داشتهایم. مشکلی که سالی یکبار به سراغمان میآید و به جز راهکارهای موقت، شیوهای برای رهایی قطعی از آن نیست.
-
۱۷ توصیه طب ایرانی برای فصل بهار/ مزاج فصل را بهتر بشناسید
از دیدگاه طب ایرانی هر فصل سال دارای مزاج خاصی است و بر همین اساس لازم است در هر فصل توصیهها و تدابیر خاصی برای حفظ سلامت و پیشگیری از بروز بیماریها و یا به حداقل رساندن عوارض فصل به کار گیریم.
-
نامه انجمن طب سنتی به مجلس در واکنش به طرح تشکیل سازمان طب اسلامی
انجمن علمی طب سنتی ایران در نامه ای به هیات رییسه مجلس از آمادگی انجمن برای همکاری با مرکز پژوهش های مجلس جهت تدوین طرحی برای توسعه و تعالی طب سنتی ایرانی خبر داد.
-
جنجالی دوباره بر محور "طب اسلامی"
به دنبال ارائه طرحی با عنوان "ایجاد سازمانی طب اسلامی"، از سوی گروهی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دوباره موضوع طب اسلامی جنجالبرانگیز شد. موضوعی که وجودش در حوزه پزشکی بارها و بارها از سوی وزارت بهداشتیها رد شده است.
-
رئیس دانشگاه:
دانشگاه پیام نور ایلام مجوز آموزش طب سنتی گرفت
رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام از دریافت امتیاز ایجاد مرکز آموزش «طب سنتی ایرانی اسلامی» را برای اولین بار در این دانشگاه در سطح استان خبر داد.