-
واکنش ایرانیان به شعرخوانی اردوغان از زاویهای دیگر
در باکو رژهای رفتهاند و در حضور مقامات کشوری و لشکری دو کشور آذربایجان و ترکیه، موقع نامبردن از اماکن مهم آذربایجان از ارگ تبریز و کوه سبلان هم نام بردهاند. بعد از آن رئیس جمهوری ترکیه در سخنرانیاش قطعهشعر کوتاهی خوانده که مادران آذری در سوگ جداشدن شهرهای ایرانی آذربایجان از خاک سرزمین مادری برای بچههای در گهواره میخواندند.
-
همه چیز درباره «نشان» در ایران + تصاویر کمتردیدهشده
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح دیروز با حضور در منزل دانشمند شهید محسن فخریزاده و دیدار با خانواده این شهید، نشان درجه یک نصر را که اهدایی و مزین به امضای رهبر معظم انقلاب اسلامی است، به ایشان تقدیم کرد.
-
ما جنگ را میبریم؟
«بذارش لای در صندوق عقب، ببندش». میگذارد و میبندد. لنگ از لای در صندوق عقب مثلا افتاده روی پلاک ایران-۹۹ ال۹۰ نقرهای اما با یک نیشگاز، باد آن را بالا میزند. خودرو میپیچد داخل خیابان ایرانشهر و غیب میشود.
-
جزئیاتی درباره اجرای احکام کیفری در ایران
بامداد امروز روحالله زم مؤسس و گرداننده رسانه معاند آمدنیوز در تهران اعدام شد و این موضوع بار دیگر موضوع اعدام در ایران را در میان کاربران فضای مجازی داغ کرد.
-
/دغدغههای شغلی/
پرندههایی با بالهای میلیونی
بسیاری با دیدن صحنه پرواز یک زن هیجانزده شدهاند. از نظر بسیاری هم زنانی که با پاراگلایدر پرواز میکنند شجاعند. زنان زیادی آغوششان را برای او و شجاعتش باز و مردان بسیاری هم تحسینش کرده و این جمله را به زبان آوردهاند: «چقدر خوب. باید خیلی دل و جیگر داشته باشی که پرواز میکنی.» گرچه برخی هم به او گفتهاند «برو خونه بشین بچهتو بزرگ کن».
-
این مافیا مدعی افشای آزار جنسی کودکان است!
فکر میکنید فقط جماعتی از فارسیزبانان هستند که در آستانه خداحافظی ترامپ از کاخ سفید عزادارند و ناراحت اینکه «پرزیدنت دلها» ایران را با «ویتامین B۵۲» (اسم مستعاری که برای جنگنده بمبافکنهای B۵۲ استفاده میشود) بمباران نکرده و کشور را دو دستی تقدیم براندازان نکرده؟ خب اشتباه میکنید! راستگراهای افراطی در سراسر دنیا این روزها در غم و اندوه به سر میبرند اما غیر از آنان خیلیهای دیگر هم عزادارند؛ از جمله گروهی از سفیدپوستان جهان که «ترامپ» را مسیح میدانستند!
-
سوتیهای انگلیسی مسئولان؛ از «وان دیقه» تا «لوبر» + فیلم
چند روزی است که یکی از مسئولان به خاطر اشتباه در تلفظ دو عبارت انگلیسی، سوژه کاربران فضای مجازی شده است و ویدئوی او دست به دست میشود.
-
روایتهایی تکاندهنده از زبان سه مبتلا به ایدز
«من چون وضعیت خودمو میدونستم، ارتباطمون فقط از راه چت و واتساپ بود. فقط یه بار رفتیم کافیشاپ. دوست نداشتم پنهانکاری کنم. یه روز بهش گفتم. پیامم رو سین کرد، جواب نداد. زنگ زدم، ریجکت کرد. بعد هم بلاک کرد و بیخداحافظی رفت. به همین سادگی. انگار از اول نبودم».
-
موز که نمیدهید، لااقل «بوم» را اجرا کنید!
- زمان ما هر روز به هر دانشآموز یه موز مجانی میدادن.
-
با چهارتا ۹ اسیر شدیم!
«آدم بزرگها عاشق عدد و رقمند. وقتی با اونا از یه دوست تازه حرف بزنی هیچوقت ازتون راجع به چیزهای اساسی سوال نمیکنند، هیچوقت نمیپرسن آهنگ صداش چطوره؟ چه بازیهایی دوست داره؟ پروانه جمع میکنه یا نه؟ میپرسن چند سالشه؟ چندتا برادر داره؟ وزنش چقدره؟ پدرش چقدر حقوق میگیره؟ و تازه بعد از این سوالات است که خیال میکنن طرف رو شناختن. وقتی به آدمبزرگا بگی یه خونه قشنگ دیدم از آجر قرمز که جلو پنجرههاش غرق گل شمعدونی و بومش پر از کبوتر بود، محاله بتونن مجسمش کنن. باید حتما بهشون گفت یه خونه چند میلیون تومنی دیدم تا صداشون بلند بشه: وااااای چه قشنگ! (شازده کوچولو - آنتوان دوسنت اگزوپری)»
-
مارادونا همهی فوتبال بود؛ همهی فوتبال
«هفت» را به یاد بیاورید. فیلمی ساخته «دیوید فینچر»، فیلمساز برجستهی آمریکای با بازی ستارگانی همچون برد پیت، مورگان فریمن، کوین اسپیسی و ... را. فیلم داستان دو کاراگاه جنایی به نامهای دیوید میلز (برد پیت) و ویلیام سامرست (مورگان فریمن) است که سخت درگیر پرونده قاتل سریالی به نام جان دوو با بازی کوین اسپیسی هستند؛ قاتلی دگرآزار که قتلهای خود را بهدقت بر طبق هفت گناه کبیره طرحریزی کرده است: شکمپرستی، طمع، تنبلی، خشم، غرور، شهوت و حسادت.
-
ماجرای رژ لب روی صورت رونالدو و زلاتان چیست؟
اگر این روزها فوتبال دیده باشید احتمالا متوجه یک رد قرمز روی صورت بعضی بازیکنان از جمله چهرههای بسیار مشهوری مثل زلاتان و کریستیانو رونالدو شدهاید. این خط قرمز که با رژ لب کشیده شده است، جای سیلی نیست اما قرار است تماشاگران را متوجه سیلیهایی کند که معمولا کسی به آنها شهادت نمیدهد.
-
دیگر فقط اتاق خالی موجود است!
«شیوع ویروس کرونا عرصه را برای فعالان گردشگری هم تنگ کرده است و این روزها بسیاری از فعالان گردشگری، به سختی روزگار می گذرانند. وحشتناک ترین اتفاق برای هتل ها، راهنمایان تور، بومگردیها و آژانسهای مسافرتی افتاده است. ای کاش مسئولان مربوطه هر کمکی که از دستشان برمیآید برای فعالان این حوزه انجام دهند.»
-
سخنرانیهای تاثیرگذار جهان - ۴
بنلادن اینگونه جنایت ۱۱ سپتامبر را توجیه کرد
اگر بخواهیم خیلی سریع و بدون تامل اسم چند تروریست در جهان را نام ببریم، به احتمال زیاد «بن لادن» جزء اولین اسامیای است که به ذهنمان میرسد؛ همان مرد لاغراندام با ریشهای بلند که اغلب یک جلیقه یا کاپشن نظامی به تن و یک اسلحه در دست داشت. از اسلام و انسانیت میگفت و به بهانه حقطلبی میخواست خونخواهی کند؛ هرچند حاصل تمام فریادها و رگبارهایش، در نهایت فقط اسلامهراسی بود و آدمکشی.
-
چهرههای مشهوری که فلسفه خواندهاند؛ از خاتمی تا حاج قاسم
همیشه «فلسفه» برای اکثر آدمها یک امر پیچیده بوده و در فرهنگ عامه ما معمولا وقتی کسی چیزهایی میگوید که همه متوجه منظورش نمیشوند، میگویند «فلسفی» صحبت میکند! اما واقعیت این است که علم فلسفه در واقع برای پاسخ به سوالهای اساسی مثل چیستی و چرایی موجودات، ابداع شده است و کارش، جوابدادن به خیلی از سوالات و مجهولات انسانهاست.
-
لباس «تاناکورا» خوب است یا بد؟
بیشترشان بیکار نشستهاند، با تلفن صحبت میکنند یا صندلیشان را جلوی مغازه گذاشتهاند و منتظر مشتریاند. حالا که قیمت دلار مثل نوار قلب بالا و پایین میشود و کار آنها هم مستقیم به دلار وصل است، کار و بارشان از سکه افتاده است.
-
چرا این فرمانده ارشد ارتش به دنبال اجاره یک خانه کوچک است؟ + ویدئو
«شأن؟ شأن مأن نداره. شأن دیگه چیه؟ من احمدبسیجیام»
-
«فیرحی» که بود و چرا این روزها همه از او میگویند؟
در فراز چهارم نماز میت، امام جماعت و به تبعیت از او اقتدا کنندگان، پس از تقاضای غفران برای درگذشته، جملهای را میگویند شاید برای گناهکاران آخرین روزنه امید و برای پاکان، تصدیق نهایی باشد: اللّهمّ انّا لا نعلم منه الاّ خیرا. خدایا بدان که ما از او جز نیکی ندیدیم.
-
روایتهایی از کابوسهای تلخ «قند»
۱۷ سالی میشود که درگیر بیماری مادرش است. شیرینی زندگی آنقدر زیاد بوده که دلش را زده و سالهاست که مجبور است انسولین تزریق کند. دیابت مادرش روی تکتک اعضای خانواده تاثیر گذاشته و نمیتوانند او را تنها در خانه رها کنند. به همین دلیل هر جا که میروند استرس و اضطراب هم دنبالشان است که مبادا قند خون مادرشان بیفتذ یا دچار مشکل شود.
-
اگر عضو ستاد کرونا بودید چه تصمیمی میگرفتید؟
تقریبا هر روز بیش از ۴۰۰ نفر در کشور بر اثر کرونا میمیرند. آمار مبتلایان در ۱۹ آبان از مرز ۱۰ هزار نفر در ۲۴ ساعت گذشت. کمکم همه داریم عادت میکنیم که حدود ساعت ۱۴ هر روز خانم لاری سخنگوی وزارت بهداشت در قاب تلویزیون ظاهر شود و بگوید چند نفر کرونا گرفتند، چند نفر مردند، حال چند نفر وخیم است و چه استانهایی وضعیت خرابی دارند.
-
ناگفتههایی درباره «پرچمهای بزرگ» در ایران
بزرگترین پرچم خاورمیانه تا چند ماه پیش در تهران به اهتزار درآمده بود؛ پرچمی با ۳۵۰ کیلو وزن در ابعاد ۱۰۰۰ متر مربع. تا اینکه افغانستان پرچم کشورش را در ابعاد بزرگترین پرچم جهان به ایران سفارش داد و برای آن مبلغی حدود ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت کرد.
-
قلمروی «خوشگل»ها ۱۰ ساله شد!
محبوبترین اپلیکیشن اشتراکگذاری عکس در جهان، از روزهای اولی که به عنوان یک فضای هنری بازیگوشانه ظهور کرد تا این اواخر با موج اینفلوئنسرها و استخرهای بادی، خوب و بد را در جامعه دگرگون کرده است.
-
آقای مکرون! این جملات را با دقت بخوانید
امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه طی هفتههای گذشته با دفاع تمامقد از اهانتکنندگان به ساحت پیامبر اسلام (ص)، خشم مسلمانان سراسر جهان را برانگیخت.
-
سرنوشت تکاندهنده خانواده «ایراننژاد» + تصاویر
«آدمبرها قلب ندارند». این را یک پناهنده ایرانی که در فرانسه منتظر است تا به طریقی به بریتانیا وارد شود، به خبرنگارانی گفته است که این روزها به کانال مانش نگاه میکنند؛ جایی که چهار عضو یک خانواده پنج نفره ایرانی را از ما گرفته و جسد نوزاد ۱۵ ماههشان را هنوز پس نداده است.
-
/دغدغههای شغلی/
حال «ورزش»کارها خوب نیست
باشگاههای ورزشی یکی از فضاهایی بودند که بعد از شیوع ویروس کرونا در چند ماه گذشته بارها و بارها تعطیل شدند و شرایط اقتصادی طوری پیش رفت که برخی از باشگاهداران مجبور شدند کارشان را برای همیشه تعطیل کنند و برخی دیگر هم سعی میکنند باز هم دوام بیاورند.
-
یک سقف؛ تنها آرزوی سوگند و ساغر
روزهایی که حتی پول نان خریدن هم نداشته اند و با شکم گرسنه خوابیده اند؛ دو هفته ای یکبار و با کمک خیران مرغ می خورند، آن هم با پیکنیکی که هم گرمشان می کند و هم با آن غذا می پزند.
-
/داستان عکس/
حدیثی که در جلسه ستاد کرونا بالای سر رهبر انقلاب بود
معمولا در دیدارهای مقام معظم رهبری که در حسینیه امام خمینی (س) برگزار میشود، یک حدیث یا آیه قرآن متناسب با موضوع جلسه، بالای سر رهبر معظم انقلاب به چشم میخورد.
-
سخنرانیهای تاثیرگذار جهان - ۳
«بگذارید زنگ آزادی به صدا درآید»
بیش از ۶۰ سال پیش تفاوت میان سیاه و سفید در آمریکا، از زمین تا آسمان بود. مدرسهها جدا، آبخوریها جدا، کسی اجازه ورود به پارک سفیدپوستان را نداشت و صندلی اتوبوسها برای سفیدپوستها از پیش رزرو شده بود. چه کسی فکرش را میکرد سیاهپوستهایی که زمانی حق سوار شدن از درِ جلوی اتوبوس را هم نداشتند، به مسند ریاستجمهوری برسند؟ اگرچه این تنها بخشی از رویای مردی بود که برای رسیدن به برابری انسانها بلندقامت ایستاد و با گردنی برافراشته از رویایش سخن گفت: «ما همه با هم برابریم».
-
لااقل از خودتان دفاع کنید!
«انسولین قلمی نیست!» این یک جمله خبری ساده نیست، هزاران نفر در سراسر ایران به دلیل همین جمله خبری، این روزها قرار و آرامش ندارند، چه آنها که زندگی خودشان به این دارو وابسته است و چه آنها که از اضطراب کسانی که زندگیشان به این دارو وابسته است آگاهند. علاوه بر این دو گروه، تقریبا همه مردم کشور نگرانند چون نمیدانند که اگر فردا خودشان هم به دارویی نیاز داشتند و داروی آنان هم به همین سرنوشت دچار شود چه کاری از دست کسی ساخته است.
-
بلایی که کرونا سر زنان میآورد
شیوع ویروس کرونا جنبههای مختلف زندگی ما را تغییر داده، مشاغل زیادی تعطیل شده، آموزشها اینترنتی شده و بسیاری از افراد مجبورند در منزل و به اصطلاح دورکاری کنند که همه این موارد مستقیم یا غیرمستقیم زندگی زنان را تحت تاثیر قرار داده است.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.