واکسن
-
مصرف مواد غذایی ضد التهاب قبل و پس از تزریق واکسن
مصرف غذاهای ضد التهاب قبل و پس از تزریق واکسن می تواند به کارکرد بهتر سیستم ایمنی کمک می کند.
-
رئیس دانشگاه علومپزشکی پزشکی استان زنجان عنوان کرد
وضعیت نامساعد پوشش واکسیناسیون ۱۲ منطقه زنجان
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: ۱۲ منطقه در شهر زنجان در وضعیت سیاه پوشش زیر ۵۰ درصد و قرمز پوشش ۵۰ الی ۶۰ درصد از لحاظ تزریق واکسن کرونا قرار دارند.
-
استاندار زنجان تاکید کرد
لزوم واکسیناسیون ۷۰ درصدی گروههای هدف در مناطق کمبرخوردار زنجان
استاندار زنجان گفت: با توجه به وضعیت قرمز و سیاه واکسیناسیون در مناطق آسیبپذیر و کمبرخوردارتر زنجان، باید با اعتمادسازی واکسیناسیون گروههای هدف در این مناطق به ۷۰ درصد برسد.
-
علائم ابتلا به سویه لامبدا ویروس کرونا چیست؟
سویه لامبدا (Lambda) سارس-کوو-۲، اولینبار در پرو شناسایی شد و اکنون در بیش از ۳۰ کشور جهان مشاهده شده است.
-
به زودی؛
١٧٠٠ دوز واکسن کوو ایران برکت به گروههای هدف در خراسان جنوبی تزریق میشود
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خراسان جنوبی اظهار کرد: به زودی ١٧٠٠ دوز واکسن کوو ایران برکت به گروههای هدف در استان خراسان جنوبی تزریق خواهد شد.
-
واکسن آنفلوانزا سلاحی در برابر برخی عوارض کووید-۱۹
تحقیقات جدیدی که امسال در کنگره میکروبیولوژی بالینی و بیماریهای عفونی اروپا(ECCMID) به صورت آنلاین ارائه شد نشان میدهد که واکسن آنفلوانزا ممکن است بتواند از افراد در برابر برخی از عوارض کووید-۱۹ محافظت کند.
-
اعتراضات بی سابقه در خیابانهای کوبا / آمریکا: حامی تجمعات در کوبا هستیم
هزاران معترض کوبایی در اعتراضی بیسابقه در خیابانهای این کشور حضور یافتند و نارضایتی خود را بابت شرایط بد اقتصادی، روند واکسیناسیون کرونا و بی اعتنایی دولت ابراز داشتند.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
احتمال تکمیل واکسیناسیون ایرانیان تا بهمنماه/ ورود ۲ واکسن دیگر به مطالعه انسانی؛ بزودی
عضو کمیته ملی واکسن کرونا ضمن اشاره به روند تولید واکسنهای ایرانی کرونا، گفت: در شهریور وضعیت واکسیناسیونمان خوب خواهد شد اما باید تا شهریور صبر کنیم و به نظر میرسد کل ایرانیان در بهمن ماه بتوانند واکسیناسیونشان را کامل کنند.
-
آزمایش موفقیتآمیز یک واکسن استنشاقی برای توقف همهگیری کووید-۱۹
پژوهشگران آمریکایی، نوعی واکسن استنشاقی ارائه دادهاند که شاید بتواند همهگیری کووید-۱۹ را متوقف کند.
-
بررسی جنبههای ایمونولوژیکی و مکانیسم اثرهای واکسنهای کرونا
انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جلسهای مجازی با موضوع «بررسی جنبههای ایمونولوژیکی و مکانیسم اثرهای واکسن COVID-۱۹» برگزار میکند.
-
روش جدید پژوهشگران آمریکایی برای تولید واکسن موثر کووید-۱۹
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود سعی دارند تا روش جدیدی را برای تولید واکسنهای موثر کووید-۱۹ ارائه دهند که با استفاده از سلولهای تی صورت میگیرد.
-
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد:
بستری ۲۷ بیمار و فوت یک بیمار کرونایی در اردبیل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک نفر در این خصوص فوت کرد.
-
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد:
تزریق بیش از 90 هزار واکسن کرونا در اردبیل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 33 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند.
-
شکار کروناویروس با کمک مکانیسم "تار عنکبوت"!
پژوهشگران کانادایی در بررسی جدید خود مکانیسمی را کشف کردهاند که میتواند ویروسهایی مانند آنفلوانزا و کروناویروس را به دام بیندازد.
-
واکنش متفاوت بدن افراد مبتلا به سرطان نسبت به واکسن کووید-۱۹!
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتهاند که واکنش بدن افراد مبتلا به سرطان در برابر واکسن کووید-۱۹ متفاوت است.
-
۶ هزار کبودراهنگی واکسن زدند
فرماندار کبودراهنگ گفت: تا کنون بیش از 6 هزار نفر از افراد در اولویت شهرستان کبودراهنگ واکسینه شده اند.
-
پادتنهایی که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پیشرفته را از مرگ نجات میدهند
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود نشان دادهاند که شاید گروهی از پادتنها بتوانند از بستری شدن و مرگ و میر بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پیشرفته جلوگیری کنند.
-
وضعیت واکسیناسیون کرونا در زنجان چگونه است؟
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: استان زنجان در خصوص پایگاهها تجمیعی واکسیناسیون و تیمهای مستقر در آنان رتبه چهارم کشور را دارد.
-
"بایونتک" حالا به واکسن سرطان بازمیگردد
شرکت زیستفناوری آلمانی "بایونتک"(BioNTech) قصد دارد حالا که فناوری "آرانای پیامرسان"(mRNA) آن به خوبی روی ویروس کووید-۱۹ جواب داده، آن را برای ساخت واکسن بیماری سرطان به کار بگیرد.
-
اگر دوز اول واکسن آسترازنکا را دریافت کردید...
بر اساس توصیه مشاوران ارشد پزشکی، هر فردی که دوز اول واکسن کرونا شرکت آسترازنکا (AstraZeneca) را دریافت کرده است، نباید در دریافت دوز دوم واکسن تردید کند.
-
همکاری ایران و هند برای انتقال فنآوری و تولید مشترک واکسن روتا ویروس در کشورمان
طبق توافقنامه امضاشده میان انستیتو پاستور ایران و شرکت واکسن سازی بهارات بایوتک هند، دو طرف برای انتقال فن آوری تولید واکسن روتا ویروس به کشور و تولید داخلی این محصول همکاری خواهند کرد.
-
بهزودی واکسن آلزایمر در دسترس خواهد بود
برای افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به بیماری آلزایمر هستند، ترس از اینکه روزی ندانند چه کسی هستند و کجا قرار دارند، میتواند فکر ترسناکی باشد و شاید حتی بدتر از این، درک زحمتی است که شرایط ذهنی آنان بر دوش عزیزان میگذارد. اگرچه هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد اما دانشمندان برای تولید واکسن آلزایمر ایمن تلاش میکنند تا روند پیشرفت آلزایمر را کند کرده و حتی ممکن است بهطور کامل از آن پیشگیری کنند.
-
چرا تولید داروهای ضد ویروس برای کووید-۱۹ دشوار است؟
با توجه به شیوع گسترده کووید-۱۹، نیاز به ارائه داروهای ضد ویروس به شدت احساس میشود اما تولید دارویی که بتواند بر این بیماری غلبه کند، بسیار دشوار است.
-
چرا عوارض جانبی واکسن در برخی از افراد شدیدتر است؟
عملکرد واکسنها در بدن، بر اساس تزریق میزان کمی از یک عامل میکروبی ایجادکننده بیماری مانند ویروس یا باکتری است و سیستم ایمنی آن را تهدیدی در برابر سلامت بدن شناسایی میکند. این روش تمرین ایمنی علیه مهاجم است و بدن را قادر میسازد خیلی سریعتر و بهتر در برابر حمله واقعی واکنش نشان دهد و همین پاسخ ایمنی است که برخی از عوارض جانبی را ایجاد میکند.
-
علت افزایش موارد سرخک در کشور/ هشدار وزارت بهداشت به خانوادهها
رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم واکسیناسیون به موقع کودکان، گفت: متاسفانه شیوع بیماری کرونا، گسترش شیوع سرخک در مرزها، افزایش بار کاری کارکنان بهداشتی و تبلیغات ضد واکسن سبب شده است تاکنون در سال جاری ۲۴ مورد ابتلا به سرخک گزارش شود.
-
رئیس اداره پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیرواگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد
مشاهده دو مورد ابتلا به سرخک در مشهد/ افزایش عدم تمایل افراد به واکسیناسیون
رئیس اداره پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیرواگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در سالهای اخیر تعداد افرادی که تمایلی به واکسیناسیون خود و کودکانشان ندارند، روند افزایشی داشته است، گفت: در هفته گذشته دو مورد سرخک مثبت در دو کودک مشهدی مشاهده شده است که آنها ایرانی نبوده و تبعه افغانستان بودند.
-
روشی جدید برای ارسال دارو به بدن
محققان " دانشگاه مینه سوتا" آمریکا در مطالعه اخیرشان روش جدیدی را برای ارسال و حفظ موثر واکسنها ایجاد کردهاند.
-
پزشک اردبیلی مطرح کرد؛
طولانیشدن روند ایمنی در برابر کرونا چالشهای جدید را به همراه می آورد
پزشک اردبیلی گفت: طولانیشدن روند ایمنی و همزمان با آن، چرخیدن ویروس در جامعه و ایجاد جهشهای جدید میتواند ما را با چالشهای بغرنجی روبرو کند.
-
مسئول بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:
زمان واکسیناسیون مبتلایان به دیابت و فشارخون مشخص نیست
مسئول بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعلام اینکه تاکنون ۱۸۰ هزار نفر در استان اصفهان یک دوز واکسن کرونا تزریق کرده اند، گفت: هنوز برای بیماری های مزمنی مانند دیابت و فشار خون تصمیمی گرفته نشده است.
-
بخش خصوصی میتواند گرهگشای واکسینه کردن ایران باشد؟
بسیاری پایان همهگیری نفسگیر کرونا را واکسینه شدن مردم می دانند. درحالیکه واکسیناسیون کرونا در کشورهای مختلف دنیا براساس اولویتهای مشخص در حال انجام است، اما برخی کشورها همچون ایران در روند واکسینه کردن حدود ۷۰ درصد جمعیت خود راه درازی دارند، در این فضا سناریو ورود بخش خصوصی به واردات واکسن مطرح شده که باید دید این اتفاق گرهگشای واکسینه کردن مردم ایران هست یا خیر؟