گمرك
-
۲۰ تن مواد اولیه داروهای کرونا ترخیص شد/ورود ۴ میلیون سرم
در جریان مذاکرات و مصوبات صورت گرفته جهت تعیین تکلیف و ترخیص فوری دارو و مواد اولیه مرتبط با کرونا در گمرک، در هفته جاری ۲۰ تن با مجوز وزارت بهداشت ترخیص شده است.
-
گمرک به ایسنا اعلام کرد
ابعاد تازه از داروهای دپو شده/ ۷ تن ترخیص شد
آنطور که معاون فنی گمرک ایران میگوید، طی روز گذشته و امروز با مجوز وزارت بهداشت حدود هفت تن دارو و مواد اولیه دارویی مرتبط با کرونا به عنوان بخشی از اقلام دارویی دپو شده در گمرک امام خمینی (ره) ترخیص شده است.
-
افزایش صادرات غیرنفتی گمرکات بوشهر
ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر گفت: صادرات غیرنفتی گمرکات این استان از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه به لحاظ حجمی ۱۱ درصد به لحاظ ارزش ۸۱ درصد افزایش داشته است.
-
معاون گمرک به ایسنا اعلام کرد
ترخیص یکسره داروهای کرونا از پای پرواز
معاون گمرک ایران اعلام کرد که در جلسه برگزار شده امروز معاونان دادستان با نمایندگان دستگاهها و وزارتخانههای مختلف چندین تصمیم اتخاذ شد که یکی از آنها ترخیص هرچه سریعتر همه داروها و مواد اولیه دارویی مرتبط با کرونا تا پایان ساعات امروز و حمل یکسره آنها از پای پرواز مانند واکسن کروناست.
-
توضیحی درباره صادرات "کپسولهای اکسیژن" از خوزستان
ناظر گمرکات خوزستان در خصوص صادرات کپسول اکسیژن از استان خوزستان به کشور عراق توضیحاتی ارائه کرد.
-
قائم مقام سازمان راهداری اعلام کرد
شفافنبودن واردکنندگان عامل ترخیص نشدن کامیونهای وارداتی
در پی مکاتبه اخیر گمرک درباره کامیونهای رسوبی در گمرک، قائم مقام سازمان راهدرای و حملونقل جادهای عامل اصلی ترخیص نشدن این کامیونها را در شفافنبودن منشاء ارزی شرکتهای واردکننده کامیون و صادر نشدن کد ساتا از سوی بانک مرکزی دانست.
-
درکارگروه مدیریت پسماند استان تهران تصویب شد
ضرب الاجل به سازمان اموال تملیکی غرب تهران برای امحای پسماندهای دپو شده
دبیر کارگروه مدیریت پسماند با اشاره به برگزاری این کارگروه گفت: مقرر شد مسئولیت دپو و آثار زیانآور محیط زیستی این پسماندها که متوجه سازمان اموال تملیکی است طی مکاتبهای از سوی کارگروه به این سازمان یادآوری شود همچنین ضرب الاجلی برای آن به منظور انتقال و امحای این پسماندها تعیین و ابلاغ شود.
-
سخنگوی گمرک اعلام کرد
گوشی در صدر واردات/ ممنوعیتی در کار نیست، گران نکنید
طبق اعلام مسئولان گمرک ایران، واردات گوشی در سال جاری نه تنها کم نشده بلکه ترخیص قطعی آن افزایش نیز داشته است. از سویی هنوز هیچ ابلاغی در مورد ممنوعیت واردات برند خاصی به گمرک وجود نداشته و ممنوعیتی اعمال نشده است؛ بنابراین طرح مطالبی با عنوان عدم واردات یا کاهش آن نمی تواند بهانه ای برای گران فروشی گوشی باشد.
-
افزایش ۷۰ درصدی صادرات کالا از گمرک چهارمحال و بختیاری
مدیرکل گمرک چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در چهار ماهه نخست سالجاری ۲۸ تن کالا از گمرک استان صادر شده است، اظهار کرد: کالاهای صادراتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از لحاظ وزن ۱۳۴ درصد و از لحاظ ارزش ۷۰ درصد افزایش داشته است.
-
واردات ۵۲۸ میلیون دلاری دارو و تجهیزات پزشکی
در حدود چهار ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۵۲۸ میلیون دلار دارو،تجهیزات و ملزومات ضروری پزشکی وارد کشور شده است.
-
واکنش گمرک به پاسخ مبهم وزارت کشاورزی:
«اگر جواب صریح ندهید، تمام موزها را ترخیص میکنیم»
بعد از آنکه وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با تعیین تکلیف واردات موز و ترخیص چند هزار تنی که در گمرک مانده، پاسخ شفافی ارائه نکرد، گمرک ایران در واکنش به آن اعلام کرده است در صورتی که وزارت جهاد کشاورزی پاسخ شفاف و صریحی ارائه نکند و تکلیف را مشخص نکند، برای جلوگیری از فساد این کالا، آنچه را در گمرک موجود است ترخیص خواهد کرد.
-
کاغذ بازیها تکلیف واردات هزاران تن موز را مشخص نکرد
با وجود چندین مکاتبه که بین دستگاه های ذیربط صورت گرفته و حتی آخرین اعلام وزارت کشاورزی به صمت هم تکلیف واردات موز به ویژه حدود ۳۰۰۰ تنی که به گمرک رسیده را مشخص نکرده است.
-
خرج ۲۳۵ هزار دلاری برای واردات سوزن و سنجاق!
از ابتدای سال گذشته ایران حدود ۲۳۵ هزار دلار سنجاق قفلی و سوزن خیاطی وارد کرده است.
-
واردات ۱۳۰ میلیون دلار کالا با ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کدام «سایر»؟!
در حالی بانک مرکزی مدعی است که ۴.۶ میلیارد دلار بابت واردات کالاهای اساسی تامین ارز کرده که در این بین مشخص نیست ۱۳۰ میلیون دلار را که به نام «سایر» ثبت و بابت آن ارز ۴۲۰۰ تومانی پرداخت کرده کدام کالاها را در بر میگیرد. پیگیریها برای دریافت توضیح از بانک مرکزی هم تاکنون بینتیجه مانده است.
-
جزئیات واردات انواع کاغذ
مجموع واردات انواع کاغذ در سال جاری حدود ۲۰ میلیون دلاری نسبت به پارسال کاهش داشته است.
-
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد مطرح کرد
افزایش هزینه هایی که در تولید شیرخشک دیده نمی شود! /رسوب مواد اولیه در گمرک
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: تحریم ها منجر به افزایش هزینه های تولید شیرخشک نوزادان شده است، ولی سازمان حمایت این افزایش هزینه های تحمیلی را نادیده می گیرد و این نادیده گرفتن افزایش هزینه های تولید باعث ضرر دو شرکت و از کار افتادن خط تولید آنها شده است.
-
مدیر گمرک استان خبر داد
رشد ۶ درصدی صادرات کهگیلویه و بویراحمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته
مدیر گمرک استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: صادرات استان به لحاظ وزنی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد رشد، اما از لحاظ ارزش دلاری ۹ درصد کاهش را نشان میدهد.
-
واردات برنج ممنوع شد
ممنوعیت فصلی واردات برنج از امروز همزمان با اول مردادماه آغاز شده و تا پایان آبان ماه، گمرک مجاز به ترخیص برنجهای وارداتی نیست مگر طبق شرایط تعیین شده.
-
مکاتبه گمرک با وزارت جهاد کشاورزی
تکلیف واردات موز را فورا مشخص کنید
به دنبال جریان پیش آمده در رابطه با واردات موز، گمرک ایران از وزارت جهاد کشاورزی خواسته که تکلیف واردات موز را فورا مشخص کند چرا که در حال حاضر حجم زیادی از این کالا فسادپذیر در گمرک وجود دارد.
-
بررسی لغو رجیستری ۳۴۰۰ گوشی/ برخی مدعی شدند
طبق اعلام معاون فنی گمرک ایران طی مذاکرات صورت گرفته مقرر شد تا جریان لغو رحیستری و غیرفعال شدن بیش از ۳۰۰۰ گوشی موبایل که در سال گذشته و بعد از انجام تشریفات رجیستری متخلف شناخته شده بود، بار دیگر مورد بررسی قرار گیرد تا حقی از کسی تضییع نشده باشد.
-
سرنوشت ۲۰۰ خزنده کشف شده در فرودگاه امام خمینی چه شد؟
ماه گذشته یک محموله شامل ۲۰۰ خزنده در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) کشف شد و بنا بود پس از بررسیهای اداره حفاظت محیط زیست استان تهران درصورتی که این محموله بدون مجوز وارد کشور شده باشد به کشور مبدا بازگردانده شود اما رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان تهران میگوید این خزندگان به محیط زیست تحویل داده نشدهاند.
-
در گفت و گو با ایسنا مطرح شد
دولت رئیسی قوانین دست و پاگیر را بردارد
یک کارشناس حوزه کار با بیان اینکه امروز بسیاری از تولیدکنندگان از انجام کار تولیدی پشیمان می شوند، از وجود قوانین موازی و دست و پاگیر در کشور انتقاد و ابراز امیدواری کرد: دولت رئیسی قوانین دست و پا گیر و ضد تولید و اشتغال را حذف و قوانین ناقص را اصلاح کند.
-
ورود ۱۴ هزار ایرانی به ارمنستان!
سخنگوی گمرک گفت: از اول تیر ماه تا روز گذشته ۱۴ هزار و چهار نفر به ارمنستان سفر کردند.
-
در مکاتبه گمرک با وزارت صمت اعلام شد
هشدار نسبت به وضعیت واردات برنج
در تازهترین مکاتبه گمرک ایران با وزارت صمت، وضعیت واردات برنج و ذخایر آن با توجه به اعمال ممنوعیت فصلی واردات و بلاتکلیفی کشتیهای حامل برنج برای ورود به ایران مورد تاکید قرار گرفته و خواستار بازنگری در تاریخ ممنوعیت فصلی واردات این کالا جهت جلوگیری از کمبود برنج یا افزایش قیمت آن در ماههای آتی شده است.
-
کارآفرینان پیشرو از چه امتیازاتی برخوردار می شوند؟
با تصویب سیاست های تشویق و حمایت از کارافرینان پیشرو در هیئت وزیران، زمینه اعطای تسهیلات صندوق توسعه ملی و حمایتهای گمرکی، ضمانت نامه بینالمللی و تکریم کارآفرینان نوآور به عنوان استاد مدعو در دانشگاههای کشور فراهم شد.
-
۱۰ کشتی برنج در راه ایران/واردکنندگان مردد شدند!
در حالی از ابتدای مردادماه ممنوعیت فصلی واردات برنج اعمال میشود که نزدیک به ۱۰ کشتی حامل برنج از مبدا بارگیری شده اما رسیدن اغلب آنها به بنادر بعد از ممنوعیت خواهد بود و امکان ترخیص نخواهد داشت، مسئولان گمرک پیشنهاد کردند که جهت تامین برنج و ورود آن به کشور، ممنوعیت فصلی یک ماه به تاخیر بیافتد.
-
شکر تا ۱۸ هزار تومان هم قیمت خورد/ دپوی ۲۲۰ هزار تنی در گمرک
افزایش قیمت شکر در شرایطی از سوی مسئولان اعلام شد که این کالا در یک سال گذشته به طور متوسط بیش از ۸۰ درصد گران شده است و تا ۱۸ هزار تومان هم قیمت خورده است.
-
در گفت و گو با ایسنا مطرح شد
تولید کننده مالیات می دهد ولی کالای قاچاق نه!
به اعتقاد یک فعال حوزه کار، کالای قاچاق در شرایطی بدون پرداخت عوارض و حقوق گمرکی و دولتی وارد کشور میشود که بیشتر تولید کنندگان در داخل با مشکل تامین مواد اولیه مواجه هستند و مالیات و عوارض می پردازند.
-
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی :
۴تا ۷ میلیون تُن نهاده دامی در بنادر کشور درآستانه فاسد شدن است
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در این شرایط سخت کمبود نهادههای دامی چهار تا هفت میلیون تن نهادههای دامی در بنادر شمال و جنوب کشور دپو شده و در آستانه فاسد شدن قرار دارد که در این رابطه نیاز است کمیسیون کشاورزی مجلس هرچه سریعتر فکری به حال ترخیص این نهادههای دامی دپو شده در بنادر کشور کند.
-
بلاتکلیفی ۱.۳ میلیون تن کالای اساسی روی آب/ عجایب ارزی در واردات!
با وجود تمامی مصوبات و دستورالعمل ها برای تسریع ترخیص کالاهای اساسی، همچنان روند رو به رشد دپوی کالا در گمرک و بنادر ادامه دارد؛ به طوری که در حال حاضر حداقل ۱.۳ میلیون تن کالای اساسی در شناورها روی آب مانده و حتی امکان تخلیه ندارد؛ جریانی که عمدتا از عدم تامین ارز نشات می گیرد آن هم در شرایطی که اتفاقات عجیبی در چرخه ارز واردات در حال رخ دادن است.