کرونا در جهان
-
شناسایی اولین مورد ابتلا به سویه "مو" کروناویروس در فنلاند
فنلاند از اولین مورد ابتلا به سویه "مو" کروناویروس در این کشور خبر داد که با احتساب این کشور، آمار تعداد کشورهایی که این سویه در آن ها دیده شده به ۴۰ رسیده است.
-
بازگشایی محتاطانه مدارس ابتدایی در اوتاراکندِ هند
مدارس ابتدایی در ایالت اوتاراکند هند پس از ماه ها تعطیلی به دلیل همه گیری ویروس کرونا، برای کلاسهای مقاطع ابتدایی اول تا پنجم در ۲۱ سپتامبر سال جاری (۲۰۲۱) بازگشایی می شوند.
-
اگر از بیمار کرونایی در منزل مراقبت میکنید، بدانید...
اگر به بیماری کروناویروس ۲۰۱۹ (کووید -۱۹) مبتلا هستید و در خانه از خود و یا بیماری مبتلا به کووید-۱۹ مراقبت میکنید ممکن است سئوالاتی ذهن شما را مشغول کند؛ اینکه چه زمان فرد بیمار نیاز به مراقبتهای اورژانسی دارد؟ چه مدت باید قرنطینه باشد؟ برای جلوگیری از انتشار ویروس چه کاری میتوانید انجام دهید؟ چگونه میتوانید از یک عزیز بیمار حمایت کنید و استرس خود را کنترل کنید؟ و دیگر موارد.
-
جدیدترین آمار مبتلایان، فوتی ها و بهبودیافتگان کرونا در جهان
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۲۸ میلیون و ۹۴۶ هزار و ۷۷۹ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۷۰۰ هزار و ۲۱۴ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری نیز تأیید شده است.
-
اینفوگرافیک / آمار کرونا در جهان تا ۲۸ شهریور
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تا صبح یکشنبه (۲۸ شهریور) به بیش از ۲۲۸ میلیون و ۹۴۵ هزار نفر رسید و تعداد قربانیان این ویروس نیز از چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفر فراتر رفت. در حال حاضر آمریکا با بیش از ۴۲ میلیون و ۸۶۶ هزار مبتلا، از نظر تعداد مبتلایان به این ویروس در رده اول قرار دارد و کشورهای هند، برزیل و انگلستان در ردههای دوم تا چهارم هستند. ایران نیز از نظر تعداد مبتلایان کووید-۱۹ هماکنون در رده هشتم قرار دارد. در این اینفوگرافیک، آمار ۱۵ کشور اول جهان از نظر تعداد مبتلایان و تازهترین آمار کلی جهان درمورد ویروس کرونا را مشاهده میکنید.
-
بسته اخبار بینالملل؛
ویدئو / از اشتباه مرگبار آمریکا در کابل تا بحران مالی سازمان ملل
در این شماره از بستۀ اخبار بینالملل ایسنا خبرهایی از اعتراف آمریکا به اشتباه مرگبار در حمله پهپادی به کابل، ادامه تنش میان فرانسه و آمریکا بر سر زیردریایی هستهای، موضع نخستوزیر لبنان درباره محموله سوخت ایران و چند خبر دیگر را مرور میکنیم.
-
اسکاتلند بالاترین میزان ابتلا به کووید را در بریتانیا دارد
بر اساس آخرین آمار اعلامی مقامات بهداشت محلی، اسکاتلند همچنان دارای بالاترین سطح ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا است.
-
چه مدت ویروس کرونا در دستگاه گوارش باقی میماند؟
بیمارانی که از عفونت کرونا بهبود مییابند، مشکلاتی در دستگاه گوارش خود ازجمله اسهال، درد شکم، حالت تهوع و رفلاکس اسید معده را گزارش کردند.
-
عربستان: ۱۰ میلیون نفر به عمره آمدهاند
مقامات سعودی اعلام کردند از آگوست سال گذشته و با ایجاد تمهیدات ویژه کرونایی، بیش از ۱۰ میلیون نفر برای حج عمره به این کشور سفر کردهاند.
-
آیا یک گیاه میتواند mRNA کافی برای واکسیناسیون یک فرد تولید کند؟
واکسیناسیون بهویژه تزریق آن، برای افرادی که به سوزنهراسی مبتلا هستند میتواند موضوعی بحثبرانگیز باشد، بنابراین اگر بتوانیم به جای تزریق واکسن از واکسنهای خوراکی استفاده کنیم به این افراد برای محافظت در برابر ویروس کرونا کمک خواهیم کرد.
-
دُز تقویتی واکسن کرونا برای همه گروه های سنی در آمریکا تایید نشد
سازمان غذا و داروی آمریکا تزریق دُز تقویتی واکسن کرونا را تنها برای افراد ۶۵ سال به بالا و گروه های حساس و آسیب پذیر تایید کرد.
-
جدیدترین آمار جهانی مبتلایان و قربانیان کرونا/ تلفات آمریکا از ۶۹۰ هزار نفر گذشت
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۲۸ میلیون و ۴۱۵ هزار و یک نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۶۹۲ هزار و ۸۵۰ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری نیز تأیید شده است.
-
وحشت بورس های جهان از تورم
انتشار اخبار مبتنی بر افزایش تورم کشورهای مختلف باعث ریزش شاخص های بورسی در اروپا و آمریکا شد.
-
ایتالیا، ارائه "برگ عبور کرونا" در محیط کار را الزامی کرد
کارگران و کارمندان در ایتالیا به ارائه ''برگ عبور سبز ''که بیانگر انجام واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ یا عدم ابتلا به این بیماری است، موظف شدهاند.
-
تازهترین آمار جهانی همه گیری کرونا / شمار مبتلایان در ایالات متحده از ۴۲.۵ میلیون نفر گذشت
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۲۷ میلیون و ۸۴۲ هزار و ۹۰۶ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۶۸۴ هزار و ۲۴۲ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری نیز تأیید شده است.
-
آخرین وضعیت بورس های جهانی
شاخص های بورسی در اروپا و آمریکا صعود و در آسیا ریزش کردند.
-
بورس اروپا و آسیا ریخت
شاخصهای بورسی اروپا و آسیا برخلاف بورس آمریکا ریزش کردند.
-
یک متخصص ادعا کرد
احتمالا تا ۶ ماه آینده پاندمی کووید-۱۹ به اندمی تبدیل خواهد شد
دکتر سوجیت سینگ، مدیر مرکز ملی کنترل بیماریهای هند (NCDC) اظهار کرد: پاندومی (همهگیری) کووید-۱۹ ممکن است در ۶ ماه آینده به یک بیماری اندمی (بومی) تبدیل شود. به این معنی که این بیماری همچنان غالب است اما شدت آن کمتر و مدیریت آن آسانتر خواهد شد.
-
کدام کودک در معرض کووید-۱۹ شدید قرار دارد؟
طی همهگیری کووید-۱۹، محققان دریافتند، ابتلا به کووید بین کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ عوامل خطر برای بستری شدن و پیامدهای ابتلا به کووید در بزرگسالان بهخوبی بررسی شده اما اطلاعات کمی در مورد عوامل بالینی مرتبط با شدت این بیماری در کودکان ارائه شده است.
-
افزایش بیماران کووید در سنگاپور به رغم واکسیناسیون ۸۱ درصدی
مقامات بهداشتی سنگاپور اعلام کردند: با وجود واکسیناسیون کاملِ ۸۱ درصدی، این کشور بالاترین آمار روزانه ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را در روز سه شنبه ثبت کرد.
-
افزایش موارد ابتلا به کرونا در چین و اعمال محدودیتها
با افزایش موارد ابتلا به کروناویروس در چین، مقامات این کشور به اعمال قرنطینه محلی اقدام کردند.
-
رشد نزدیک به ۲۴۰ درصدی ابتلای کودکان به کووید در آمریکا
بر اساس داده های منتشر شده توسط آکادمی اطفال آمریکا (AAP)، موارد ابتلا به کووید۱۹ از ماه ژوئیه به طور تصاعدی در میان کودکان در ایالات متحده افزایش یافته است.
-
توزیع تنها ۲ درصد واکسن کرونا در آفریقا
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: تنها دو درصد از واکسن های کووید-۱۹ در آفریقا توزیع شده است.
-
اگر دوز دوم واکسن آسترازنکا دریافت کردید...
بدانید که عوارض جانبی دوز دوم واکسن آسترازنکا خفیفتر است. انواع عوارض جانبی بعد از هر دوز یکسان هستند و باید فقط یک یا دو روز ادامه داشته باشند که شامل درد یا ناراحتی در بازوی محل تزریق، سردرد و احساس خستگی یا تب است.
-
جدیدترین آمار جهانی مبتلایان، فوتی ها و بهبودیافتگانِ کرونا
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۲۶ میلیون و ۶۷۳ هزار و ۷۳۱ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۶۶۳ هزار و ۸۸ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری نیز تأیید شده است.
-
انتشار ویروس کرونا با نوعی آزمایش چشم
یک نوع از آزمایشهای رایج چشم میتواند قطرات اشک آلوده به ویروس سارس-کوو-۲ عامل بیماری کووید-۱۹ را تا یک متر به اطراف پرتاب کند.
-
ریزش بورس های جهانی
بیشتر شاخص های مهم بورسی جهان ریزش کردند.
-
آمار تلفات کرونا پس از واکسیناسیون کامل در انگلیس
بر اساس داده های اداره آمار ملی انگلیس (ONS)، بررسی های جدید در این کشور تایید می کند احتمال مرگ ناشی از عفونت کووید ۱۹ در افرادی که کاملاً واکسینه شده اند بسیار کمتر از افرادی است که این واکسن را دریافت نکرده یا یک دُز آن را تزریق کرده اند.
-
رویکرد متفاوت کشورها به واکسیناسیون کودکان علیه کرونا
طبق توصیه مقامات ارشد سلامت انگلیس کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله این کشور می توانند در برابر بیماری کووید-۱۹ واکسینه شوند و بدین ترتیب یک دُز واکسن فایزر به آنان تزریق می شود.
-
۲ داروی تولید سینوفارم برای مبتلایان به نوع خفیف کووید
شرکت سینوفارم از تولید دو داروی کووید-۱۹ خبر داد که روی بیماران مبتلا به نوع خفیف بیماری اثربخش است.