-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
آخرین خبرها درباره تولید ۳ واکسن انسانی/تهیه بسته امنیت غذایی در کشور
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ابراز امیدواری از اینکه واکسن آنفلوآنزا در آذرماه جاری به بازار عرضه شود، گفت: پرونده واکسن روتا ویروس (اسهال کودکان) تا پایان سال تحویل سازمان غذا و دارو خواهد شد.
-
مختصات زلزله ۴.۱ ریشتری امروز استان سمنان
زلزله ۴.۱ ریشتری در مقیاس امواج درونی امروز استان سمنان حوالی سرخه را لرزاند.
-
توسط یکی از انجمنهای نجوم صورت میگیرد
بررسی ماموریتهای فضایی به ماه از گذشته تا آینده
بهمناسبت هفته جهانی فضا از سوی انجمن نجوم آیاز تبریز ماموریتهای جذاب سازمانهای فضایی کشورهای مختلف به سوی ماه بررسی میشود.
-
همزمان با هفته جهانی فضا صورت میگیرد
افتتاح اولین مرکز یکپارچهسازی سامانههای پیشرانش فضایی در کشور
اولین مرکز یکپارچهسازی سامانههای پیشرانش فضایی در آیین گشایش برنامههای گرامیداشت هفته جهانی فضا ۲۰۲۰ افتتاح میشود.
-
محققان کشور ارائه کردند
آزمونی برای کاهش آسیبهای زبانی و شناختی در مبتلایان به صرع پیش از جراحی مغز
مدیر عامل یکی از شرکتهای دانشبنیان، از تدوین "نخستین آزمون بالینی تشخیصی پیش از جراحی مغز" به زبان فارسی در بیماران مبتلا به صرع مقاوم به درمان دارویی خبر داد.
-
با حضور معاون علمی رییسجمهور صورت میگیرد
افتتاح ۲ مرکز نوآوری در دانشگاه علموصنعت
آیین افتتاح دو مرکز نوآوری در دانشگاه علم و صنعت ایران، با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری، روز دوشنبه ۱۴ مهرماه جاری برگزار میشود.
-
وزیر علوم در پیامی تاکید کرد
دستاورد دانشگاهیان در مقابله با همهگیری کرونا موجب مباهات نظام آموزش عالی شد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامهای به رؤسای دانشگاهها، مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور تأکید کرد: دستاورد دانشگاهیان در مقابله با همهگیری کرونا در کنار اهتمام به حفظ چرخۀ حیات و فعالیت دانشگاهی، مصداق مبارزه در دو جبهه بود که به لطف الهی و با معاضدت و همت بلند جامعۀ دانشگاهی موجب فخر و مباهات نظام آموزش عالی کشور شده است.
-
توسط محققان کشور صورت گرفت
ثبت اختراع دستگاه حذف اشباع ترانسفورماتور جریان در صنعت برق
دستگاه حذف اشباع ترانسفورماتور جریان به روش جبرانسازی و مغناطیسزدایی» توسط محققان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان و برق منطقهای سمنان و با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ثبت اختراع شد.
-
بررسی لغو محدویت برخی گروه های شغلی از دریافت کارت بازرگانی در دولت
معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به منظور لغو محدودیت برخی گروه های شغلی از دریافت کارت بازرگانی، پیشنهاد اصلاح آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات را به کمیسیون علمی، تحقیقاتی و فناوری هیات دولت ارائه کرده است.
-
اعطای جایزه کامستک ۲۰۱۹ به استاد دانشگاه تهران
عضو هیئت علمی پردیس علوم دانشگاه تهران موفق به دریافت جایزه ثبت اختراع کامستک ۲۰۱۹ شد.
-
اولین کنفرانس ملی علم، فناوری و پیچیدگی اقتصادی برگزار میشود
مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، با همکاری دانشگاه الزهرا و با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، کنفرانس ملی علم، فناوری و پیچیدگی اقتصادی را روز ۲۲ مهر ماه جاری به صورت مجازی برگزار میکند.
-
ساخت کیت ارزان قیمت تشخیص کرونا در ۱۵دقیقه
محققان دانشگاه صنعتی اصفهان با بهرهگیری از روش سنجش آنتی بادی تولیدشده در بدن، موفق به ساخت کیت شناسایی کرونا جهت تشخیص این بیماری در زمان ۱۵ دقیقه و با هزینهای بسیار کمتر از روشهای معمول شدند.
-
تولید سالیانه ۷۷ هزار تن قطعات فولادی و چدنی توسط محققان کشور
یکی از شرکتهای دانشبنیان با بهرهگیری از دانش آموختگان دانشگاهها موفق به تامین نیاز کشور در حوزه تولید قطعات فولادی و ریختهگری چدن شد.
-
حضور آنلاین دانشبنیانها در نمایشگاه نوآوری صنعتی اسلواکی/آخرین مهلت ثبتنام
شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاه سالانه Matchmaking براتیسلاوای اسلواکی به صورت آنلاین حضور مییابند.
-
کاربردی شدن نانو کفپوشهای خود ترمیمشونده در صنایع دارویی و نفتی
کفپوشهای نانویی یکی از شرکتهای دانشبنیان که دارای قابلیت خودترمیم شوندگی است، در صنایع دارویی، بهداشتی و صنعتی کاربردی شده است.
-
ارائه راهکاری برای تقویت سازهها در برابر زلزله با پارچههای دو جداره
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند با بررسی تحلیلی و تجربی رفتار کششی پارچههای دوجداره و خمش کامپوزیتهای پایه سیمانی، به تقویت سازههای مقاوم در برابر زلزله و استفاده آنها در صنایع مختلف بپردازند.
-
ایجاد پلتفرمی برای بومیسازی قطعات مورد نیاز صنعت حملونقل
دبیر ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طراحی پلتفرمی برای بومیسازی قطعات مورد استفاده در صنعت حمل و نقل با فناوریهای پیشرفته خبر داد.
-
روحانی ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
رئیس جمهور، ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا به وزارت ورزش و جوانان، سازمان اداری و استخدامی کشور و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور ابلاغ کرد.
-
کاربردی شدن نانو مواد محققان کشور در تولید زخمبندها و مواد ضد عفونیکننده
نانو ذرات طلای یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس در تولید داروی ضد سرطان و زخمبندهای دیگر شرکتها کاربردی شده، ضمن آنکه این شرکت در اپیدمی کرونا ۷ هزار لیتر از نانو مواد خود را برای تولید مواد ضد عفونی کننده به بازار عرضه کرده است.
-
استاد اردبیلی که جزء یک درصد برتر نخبگان علمی جهان قرار گرفت
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: مهدی شاهدیاصل عضو هیات علمی این دانشگاه در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
برگزاری هفته جهانی فضا در شرایط کرونایی/راهاندازی دو مرجع در پژوهشگاه فضایی
هفته جهانی فضا امسال با شعار "ماهوارهها زندگی را بهتر میکنند" به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا به شکل دیگری برگزار خواهد شد؛ به گونهای که به گفته دبیر هفته جهانی فضا در ایران ترویج علم فضا در این هفته عمدتا در بستر مجازی صورت خواهد گرفت.
-
/بررسی رخدادهای لرزهای در هفته گذشته/
ثبت بیشترین زلزلهها در استان گلستان و بزرگترین زمینلرزه در "ونک" اصفهان
بیشترین زمینلرزههای هفته گذشته در مراوه تپه استان گلستان رخ داد و در ۴ استان کشور نیز زمینلرزههایی با بزرگای ۴ ریشتر به وقوع پیوست.
-
رئیس پارک فناوری تهران اعلام کرد
اختصاص گرنت ویژه به شرکتهای دانشبنیان منطقه آزاد ارس
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از اختصاص گرنت و اعتبار ویژه به شرکتهای دانشبنیان مستقر در منطقه آزاد ارس با نگاه صادراتی خبر داد و گفت: همه شرکتهایی که اهتمام ویژه ای برای برطرف کردن مشکلات منطقه آزاد ارس دارند، پشتیبانی میشوند.
-
رییس صندوق نوآوری خبر داد
تسهیلات سه هزار میلیاردی بانکها برای شرکتهای دانشبنیان
رییس صندوق نوآوری وشکوفایی در مراسم افتتاح دفتر حمایت از نوآوری بانک کارآفرین گفت:در راستای حمایت جامع و کامل از طرحهای بزرگ شرکتهای دانش بنیان ، با نظام بانکی کشور توافقهایی صورت گرفته که در مدت ۲۰ ماه گذشته نزدیک به سه هزار میلیارد تومان پرداختی بانکها به شرکتهای دانش بنیان بوده است.
-
رئیس فراکسیون مناطق آزاد صنعتی – تجاری مجلس خبرداد
ارائه طرح جهش تولید دانشبنیان به مجلس یازدهم
رئیس فراکسیون مناطق آزاد صنعتی – تجاری مجلس از ارائه طرح جهش تولید دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی دوره یازدهم خبر داد و گفت: منطقه آزاد ارس باید بیشتر به سمت صنعتیتر شدن حرکت کند تا تجاری شدن.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
نمیتوان برای هر میکروارگانیسمی واکسن ساخت/عرضه کیتهای تشخیص سرطان پروستات به بازار تا ۱۴۰۰
معاون پژوهش و فناوری پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که طرح جامعی برای ساخت واکسن ضدکرونا در این پژوهشکده وجود ندارد، گفت: ساخت واکسن برای پیشگیری از بیماری کرونا دشوار است و تصور می شود سالها تا دستیابی به یک واکسن موثر و ایمن فاصله داشته باشیم. مشابه ویروس کووید-۱۹، ویروس سارس بود که محققان حدود ۱۰ سال است بر روی ساخت آن واکسن مشغول تحقیق هستند؛ ولی هنوز به نتیجه نرسیده اند و به طور کلی این تفکر اشتباهی است که بتوان برای هر میکروارگانیسمی به راحتی واکسن ساخت.
-
اهدای جوایز "رهزیست ۲"/مسابقه "ره نشان" خلق یک شیوه نوآورانه برای حل معضلات کشور است
رئیس مرکز فناوریهای کاربردی ریاست جمهوری در افتتاحیه سومین دوره مسابقه ره نشان با بیان این که این رویداد خلق یک شیوه نوآورانه با هدف حل معضلات کشور است، گفت: ورودیهای این مسابقات نهایتا باید در قالب ایجاد یک شرکت دانش بنیان، مقوم اقتصاد دانشبنیان و شکلگیری حرکتی در زیست بوم نوآوری کشور شوند.
-
ستاری خبر داد
تولید واکسن آنفلوآنزا در داخل کشور از آذر ماه/افتتاح خط تولید فرآوردههای مشتق از پلاسما
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از تولید واکسن آنفلوآنزا در داخل کشور از آذر ماه سال جاری خبر داد.
-
فضای رقابتی در توسعه خدمات آزمایشگاهی
همیشه رقابت را پایه توسعه فعالیتهای اقتصادی میدانند. مگر رقابت چیزی جز تلاش برای اول بودن است؟ اول بودن هم معنایی جز ارائه بیشترین و بهترین توان فردی و اجتماعی ندارد. این نگاه ویژه به اعضای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی هم رسیده است.
-
روحانی در مراسم بهرهبرداری از ۴ پروژه معاونت علمی و وزارت جهاد کشاورزی:
گاهی دارو بیش از حد نوشته و خریداری می شود/۴۰ درصد مواد غذایی ما تلف می شوند
رییس جمهور با بیان اینکه در بخش دارو و مواد غذایی باید به سمت خوب مصرف کردن حرکت کنیم، گفت: گاهی دارو بیش از حد در نسخه نوشته شده و خریداری می شوند و در منازل مانده و مصرف نمی شوند. ۴۰ درصد مواد غذایی ما به دلیل بد مصرف کردن، تولید غیر دقیق یا در اختیار نداشتن زنجیره صنایع غذایی تلف می شود.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.