-
تسهیلات صندوق به خریداران فناوری با نرخ ۹ درصد/معرفی ۱۹۱ نیاز فناورانه صنعتی به دانشبنیانها
معاون توسعه صندوق نوآوری وشکوفایی با بیان اینکه با برگزاری ۶ رویداد مجازی، ۱۹۱ نیاز فناورانه صنایع بزرگ کشور به شرکتهای دانشبنیان معرفی شد، گفت: برای حمایت از قراردادهای طرف تقاضای فناوری و دارندگان فناوری، از سوی این صندوق تسهیلات لیزینگ برای طرفهای خریدار فناوری در نظر گرفته شد که از طریق آن میتوانند ۷۰ تا ۸۰ درصد مبلغ خرید را از صندوق نوآوری تسهیلات ۳ ساله با نرخ ۹ درصد دریافت کنند.
-
سردار حاجی زاده: در حوزه هوافضا حداقل در بین 10 کشور برتر دنیا قرار داریم
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به دستاوردهای کشور در حوزهی هوافضا تصریح کرد: چنانچه امروز درباره موشک های زمین به زمین، موشکهای کروز، هواپیماهای بدون سرنشین و حوزه های فضایی، رادار و جنگال حرف میزنیم، این حوزه ها در تراز جهانی است و میتوانیم با قدرت بگوییم که حداقل در بین 10 کشور برتر دنیا در این زمینه هستیم.
-
از سوی محققان دانشگاهی؛
چهار رقم جدید گندم دیم معرفی و ثبت شد
چهار رقم جدید گندم دیم توسط محققان دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان ثبت و معرفی شدند.
-
نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی به دانشبنیانها معرفی میشود
از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی رویداد مجازی ۳ روزه معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی به صورت آنلاین آغاز به کار کرد.
-
ساخت پمپ بنزینهای برقی از سوی دانشبنیانها
محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان موفق به طراحی و تولید برخی قطعات نگهداری و انتقال سوخت خودروهای سواری در داخل کشور شدند.
-
تولید رهاساز پلیمری محلول در آب برای صنایع خودرو و کشتیسازی
محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه دانش فنی و تولید رهاسازهای پلیمری با ساختار غیرسیلیکونی شدند که در تایرسازی، خودروسازی، صنایع دریایی و کشتیسازی، تجهیزات پزشکی و صنایع الکترونیک کاربردهای گستردهای دارند.
-
در قالب یک پایان نامه دانشگاهی محقق شد
اجرای طرح هوشمندسازی با استفاده از یادگیری انتقالی
در قالب یک پایان نامه دانشگاهی طرح هوشمندسازی با استفاده از یادگیری انتقالی به عنوان جایگزینی مناسب برای روشهای یادگیری سنتی توسط محققان دانشگاه صنعتی ارومیه انجام شد.
-
طی برگزاری وبینار نجومی مطرح میشود
به جای ماندن در زمین، میان ستارگان کاوش کنید
تیم استارتاپی بیژن نوروز پس از تهیه آلبومهای موسیقی نجومی برای درک بهتر از فضا، در نیمه مهرماه نسبت به برگزاری وبیناری برای بررسی ایدههای طراحی و ساخت زیستگاههای فضایی اقدام میکند.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
اعلام مهلت ارسال مدارک برای جایزه ترویج علم
دبیر بیستویکمین جایزه ترویج علم با اعلام این که آخرین مهلت ارسال مدارک به دبیرخانه این جایزه ۱۵ مهر ماه است، از برگزاری مراسم در هفته ترویج علم (۱۷ تا ۲۲ آبان ماه) خبر داد.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
مشاهده رویش گونه گیاهی مهاجم در مناطق شمالی کشور/وجود تهدید زیستی برای گونههای بومی
به تازگی محققان منابع طبیعی در شهرها و جنگلهای شمالی کشور شاهد رویش یک گونه گیاهی مهاجم شدند که اندامهای هرس شده آن در صورتی که در طبیعت رها شود، در حضور رطوبت مجددا رشد میکند؛ به همین جهت این محققان نسبت به رویش بی رویه این گیاه در مناطق حاشیه رودخانهها و جنگلها هشدار دادند.
-
توسط مرکز HSE جهاد دانشگاهی علوم پزشکی بهشتی انجام می شود؛
حمایت از کسبوکارهای نو در حوزه HSE
مدیر مرکز HSE جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی از راهاندازی شتابدهنده HSE در این واحد برای حمایت از کسبوکارهای نو در این حوزه خبر داد.
-
جزئیات پنجمین جشنواره کشوری "رویای کهکشانی من"
پنجمین جشنواره کشوری "رویای کهکشانی من" به مناسبت هفته جهانی فضا به همت انجمن نجوم آیاز تبریز در دو بخش داستان کوتاه علمیتخیلی و کارگاههای آموزش داستاننویسی برگزار میشود.
-
بررسی رفع نیازها و چالش صنعت فولاد با فناوری دیجیتال در وبینار تخصصی
وبیناری برای تامین نیازهای فناورانه صنعت فولاد ایران در حوزه دیجیتال از سوی ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال برگزار میشود.
-
پروپوزالها به پروژههای صنعتی تبدیل میشوند
پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس دومین جشنواره ملی استارپوزال را با هدف تبدیل پروپوزالها به پروژههای صنعتی برگزار میکند.
-
کانون هماهنگی زرشک و عناب راهاندازی شد
با توجه به ظرفیت بالای استان خراسانی جنوبی در تولید زرشک و عناب با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زرشک و عناب در این استان تاسیس شد.
-
در حوزههای خدمات پزشکی و حمل و نقل صورت می گیرد
امضای دو تفاهمنامه در زمینه کاربردهای نسل پنجم اینترنت در ایران
دو تفاهمنامه در حوزههای خدمات پزشکی و حمل و نقل در بستر تکنولوژی نسل پنجم ارتباطات (۵G)، بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل به امضاء میرسد.
-
رئیس دانشگاه خبرداد
آغاز همکاری علمی و آموزشی دو دانشگاه امیرکبیر و الخلیج عمان
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برنامه همکاری دو دانشگاه الخلیج عمان و امیرکبیر در سه حوزه آموزش، پژوهش و فناوری خبر داد.
-
ایجاد گرنتی به نام "مریم میرزاخانی" در پژوهشگاه دانشهای بنیادی
پژوهشکده ریاضیات با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر دارد تعدادی از متقاضیان دوره پسادکتری این پژوهشکده را تحت نام دوره پسادکتری- جایزه مریم میرزاخانی جذب کند.
-
صاحبان ایده برای توسعه کاربردهای نانوالیاف در صنعت پوشاک دعوت شدند
«کاربردهای نوین نانو الیاف در صنعت پوشاک پیشرفته» عنوان فراخوانی است که در آن از فناوران، اعضای هیات علمی، دانشجویان و صاحبان دارای ایده دعوت شده است تا طرحهای خود در این زمینه را برای تجاریسازی ارسال کنند.
-
ساخت میکروسکوپی برای تعیین ضخامت لایههای نانومتری در کشور
یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف موفق به ارائه میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) با قدرت تفکیک ۲۰ نانومتر شده است و برای مطالعه مورفولوژی و ترکیب شیمیایی سطح و تعیین ضخامت لایههای نازک پوششدهی شده روی یک زیرلایه کاربرد دارد.
-
زلزله ۵.۲ ریشتری در استان گلستان
زلزلهای با قدرت ۵.۲ ریشتر استان گلستان را لرزاند.
-
عرضه ۴۰ درصد تولید ورقهای فولادی پوششدار ایرانی به بازارهای جهانی
گروهی از محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان با تولید انواع ورقهای گالوانیزه، نورد سرد و استنلس استیل توانستند در کنار تامین نیازهای داخلی، حدود ٢٠ تا ٤٠ درصد از کل ظرفیت تولید خود را به بازارهای جهانی عرضه کنند.
-
جدیدترین یافتههای محققان درباره فرونشست تهران؛
نرخ واقعی فرونشست در شمال و جنوب تهران چقدر است؟/توقف نشست در منطقه بازار
اگر درباره نرخ سالیانه فرونشست شهر تهران پرسیده شود، عدد ۳۶ سانتیمتر بیان میشود و این در حالی است که دادههای مطالعات انجام شده سازمان زمینشناسی نشان میدهد که در مدت ۱۵ سال مطالعه نرخ سالیانه فرونشست در کلانشهر تهران ۱۷ تا ۲۴ سانتیمتر است و ضمن آنکه از آنجایی که مناطق شمال تهران دارای رسوبات درشت دانه هستند، خاک این مناطق بر خلاف رسوبات ریزدانه مناطق جنوب شهر تهران متراکم نمیشود؛ از این رو فرونشست در چنین مناطقی قابل مشاهده نیست و این محققان اعلام کردند که ما نمیتوانیم هم به دنبال صادرات محصولات آببری مانند هندوانه باشیم و هم برای وضعیت اسفبار منابع آب زیرزمینی کشور کاری کنیم.
-
بررسی رخدادهای لرزهای در هفته گذشته؛
ثبت دو زلزله بزرگتر از ۴ در استان فارس/فیروزکوه با زمینلرزه ۳.۲ لرزید
در هفته گذشته در کنار تخته استان فارس زلزله ۴.۳ و رویدر استان فارس زلزله ۴.۲ رخ داد، ضمن آنکه در فیروزکوه استان تهران نیز زمینلرزه ۳.۲ به ثبت رسید.
-
معرفی ۲ سامانه احراز هویت و ثبت شرکتهای محققان کشور در حوزه قضایی
گروهی از محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان با بهره گیری از فناوری هوش مصنوعی دو سامانه برای حوزه حقوقی و قضایی را معرفی کردند.
-
برگزاری مسابقهای برای اجرای پروژههای صنعتی در ۵ محور زیست محیطی
با برگزاری رویداد رقابتی از سوی بنیاد ملی نخبگان دانشجویان و فارغ التحصیلان رشتههای مهندسی و پزشکی توانمندیهای خود را در زمینه اجرای پروژه تیمی محک خواهند زد.
-
در گفتوگو با ایسنا مطرح شد:
پاسخ محققان درباره هشدار "بمب قطبی"/ استانهای کمبارش و پربارش امسال
علیرغم آنکه در فضای مجازی نسبت به وقوع بارشهای زیاد در فصول پاییز و زمستان بر اثر پدیدهای به نام "بمب قطبی" خبر داده شده است، اما رییس پژوهشکده اقلیمشناسی با تاکید بر اینکه در آخرین نقشههای هواشناسی چنین موردی مشاهده نشده است، در مجموع از کاهش دما نسبت به نرمال خبر میدهد.
-
زلزله ۴.۳ ریشتری در استان فارس
دقایقی پیش زلزلهای با قدرت ۴.۳ ریشتر منطقه "کنار تخته" استان فارس را لرزاند.
-
تولید نانوسیلیس کلوئیدی برای استفاده در صنایع رنگ، لاستیک و بتن
یک شرکت مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران موفق به تولید نانوسیلیس کلوئیدی برای استفاده در صنایعی نظیر رنگ، لاستیک و بتن شده است.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
گامی برای تغییر تیپ شخصیت مجرمان به افراد مفید با القای خاطرات جعلی!
محققان دانشگاه آزاد در فاز آزمایشی تحقیقاتی را اجرایی کردند که با القای خاطرات جعلی از فرد آزمون شونده درخواست میشود که درباره خاطرات غیر واقعی صحبت کند و امیدوارند از این طریق بتوانند علاوه بر درمان آلزایمر، در جهت تغییر تیپ شخصیت افراد مجرم برای تبدیل کردن آنها به فرد مفید برای جامعه بهرهبرداری کنند.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.