-
پژوهشگران بررسی کردند
معضل مقالات سلباعتبارشده در ایران و جهان
یافتههای یک مطالعه در خصوص مقالات سلباعتبارشده در ایران و جهان حاکی از این است که میزان تولید این آثار در سالهای اخیر روند روبه رشدی داشته است. کشور ایران با توجه به تعداد تولیدات علمی سلباعتبارشده وضعیت مناسبی ندارد و رتبه هفتم جهان را به خود اختصاص داده است.
-
یک مسئول در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:
مدلی برای مراکزی که رشد خوبی نداشتهاند تعریف میشود
مسئول مراکز نوآوری، اداره برنامهوبودجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: مدلی برای مراکزی که رشد خوبی نداشتهاند تعریف میشود.
-
آغاز ثبت نام در هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت
معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: هشتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت همزمان با هفته پژوهش و بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور در محل نمایشگاه بینالمللی تهران و با رعایت کلیه دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار میشود.
-
نخستین تاکسیهای پرنده مهرماه به آسمان ایران میآیند
به زودی شکلی از تاکسیهای پرنده با کمک هواپیماهای فوق سبک در مسافتهای بین شهری در کشور پا میگیرد که با این کار تحولی تاریخی و مهیج در صنعت جابهجایی ایجاد میشود.
-
گسترش همکاری ستاد توسعه علوم شناختی و صندوق پژوهشوفناوری گیلان
با هدف توسعه کسب و کار و فناوریها در حوزه علوم شناختی و اعتلای سرمایه شناختی جامعه، ستاد توسعه راهبری علوم و فناوریهای شناختی و صندوق پژوهش و فناوری گیلان تحت عنوان "صندوق تخصصی علوم و فناوریهای شناختی"، یک تفاهمنامه همکاری امضا و مبادله کردند.
-
بررسی پردازش تصاویر عملکردی مغز در دانشگاه تهران
نخستین کارگاه عملی پردازش تصاویر عملکردی مغز با محوریت نرم افزار FSL در روز ۱۰ مهر ماه سال جاری برگزار میشود.
-
سراهای نوآوری و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد کد اقتصادی میگیرند
تعریف کد اقتصادی مستقل برای سراهای نوآوری و مراکز تحقیقاتی و پژوهشکدههای دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای مدیران معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و معاونت توسعه مدیریت و منابع تصویب شد.
-
با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی؛
پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی افتتاح شد
پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف رفع مسایل قضایی و رفع ۴۰۰ نیار فناوره حوزه قضایی صبح امروز افتتاح شد.
-
سرای انرژی و گیاهان گرمسیری دانشگاه آزد راهاندازی میشود
در هفتمین جلسه شورای مدیریت فعالیتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی طرح توجیهی سرای نوآوری انرژی (نفت، گاز و پتروشیمی) مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
-
از سوی محققان شرکتهای دانش بنیان صورت گرفت
تحویل بیش از ۳۰۰ واحد توربین گازی و بخار نیروگاهی به بازار
با تلاش یکی از شرکتهای دانشبنیان توربینهای گازی بومیسازی شده و در اختیار صنایع نیروگاهی نفت و گاز قرار گرفت، ضمن آنکه دانش فنی طراحی و ساخت قطعات توربین و فناوری ساخت ماشینآلات پیشرفته تولید در اختیار این شرکت قرار دارد.
-
امکان ازدیاد برداشت از مخازن نفتی با دستگاههای بومی در کشور فراهم شد
یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری فارس موفق به ارائه فناوری اندازهگیری زاویه تماس و کشش بین سطحی به روش قطره آویزان شده است که برای ازدیاد برداشت نفت قابل استفاده است و میتواند به برداشت بیشتر نفت باقیمانده در مخازن کمک کند.
-
رییس کمیته علمی ستاد کرونا به ایسنا خبر داد
واردشدن ۲ داروی جدید در پروتکل درمانی کووید-۱۹/"فاویپیراویر" حذف شد
رییس کمیته علمی ستاد کرونا از حذف یک دارو و وارد شدن دو دارو در پروتکل درمانی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ خبر داد.
-
وقوع زلزله ۴.۲ ریشتری در هرمزگان
زمینلرزهای با قدرت ۴.۲ ریشتر در مقیاس امواج درونی، "رویدر" در استان هرمزگان را لرزاند.
-
در سازمان پژوهشهای صنعتی ایران صورت گرفت
افتتاح پروژه بومیسازی و ساخت شبیهساز رانندگی دامپ تراک
از سوی یکی از شرکتهای دانشبنیان مرکز رشد سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران شبیه ساز رانندگی ساخته و امروز طی مراسمی افتتاح شد.
-
آمادگی صندوق نوآوری برای کمک به تکمیل و توسعه خطوط صنایع فراوری زعفران
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تسهیلات لازم به شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه زعفران برای تکمیل و توسعه خطوط تولید این محصول ارائه خواهد شد.
-
درگذشت استاد دانشگاه صنعتی شریف
«دکتر سید امیر بدخشان»، استاد دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف درگذشت.
-
بهرهمندی فناوران در ۴ سطح از خدمات بیمه درمانی
از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بسته خدمات بیمه درمانی برای شرکتهای دانش بنیان در ۴ دسته در نظر گرفته شده است و متقاضیان تا ۱۵ مهر ماه فرصت دارند تا کارکنان شرکت و والدین خود را برای دریافت بسته حمایتی بیمه ثبت نام کنند.
-
ازسوی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی؛
بیش از ۲ میلیون خدمت آزمایشگاهی ثبت شد
شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی این چند سال، پایش فعالیتهای مراکز عضو شبکه را در اولویت کاری خود قرار داده است. ششمین دوره آن با بررسی فعالیت بیش از ۲۰۰ مجموعه آزمایشگاهی نشان داد که این مراکز بیش از ۲ میلیون خدمت ارائه کردهاند.
-
راه اندازی مراکز نوآوری اتاق بازرگانی در استانها
رییس مرکز نوآوری اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران این مرکز را بهترین فضا برای تمرکز و ارتباط شرکتهای دانش بنیان با صنایع بزرگ دانست و گفت: راه اندازی مراکز نوآوری در استانها با کمک اتاقهای بازرگانی در دستور کار قرار دارد.
-
میزبانی آنلاین آفریقا برای دانشبنیانهای ایرانی
با هدف معرفی بازار ایران و آفریقا، نشست تجاری آنلاین، دانشبنیانهای ایرانی یا شرکای مورد تایید آفریقایی برگزار میشود.
-
با همکاری دانشگاه علم و صنعت انجام شد
استقرار سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی سیما در دانشگاه علوم پزشکی تهران
سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی سیما، توسط مجموعهای دانشبنیان متشکل از تیمهای توسعه نرم افزارهای یکپارچه سازمانی در دانشگاه علم و صنعت ایران، توسعه یافته و این سامانه بر اساس تفاهم نامه دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ۶۴ مرکز بهداشت و ۲۴ آزمایشگاه تشخیصی دانشگاه علوم پزشکی تهران مستقر شده است.
-
معرفی نیازهای فناورانه صنایع معدنی به شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها
رویداد معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی با هدف بهمرسانی عرضه و تقاضای نوآوری صنایع معدنی به همت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میشود.
-
برگزاری سومین دوره وبینار آموزشی مالکیت فکری در کشور
در پی امضای تفاهم نامه مشترک میان کانون پتنت و وزارت بهداشت، سومین وبینار آموزشی مالکیت فکری برگزار میشود.
-
دومین رویداد فناوری در خدمت درمان برگزار میشود
دومین رویداد فناوری در خدمت درمان از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور مسئولان بیمارستانها و شرکتهای دانش بنیان در حوزه سلامت به صورت آنلاین برگزار میشود.
-
کاهش سرقت دریچه منهول فاضلاب با دستاورد جدید محققان دانشگاهی
یکی از شرکتهای دانشبنیان مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف با استفاده از نانو کامپوزیت سیمانی منهولهای ضدسرقتی را به بازار معرفی کردند که دارای ۶۵ سال طول عمر است و توانایی تحمل بار بیشتر از ۴۰ تن را دارد.
-
افشای تقلبهای علمی چه پیامدهایی داشته است؟
نتایج یک تحقیق نشان داد که کاهش حمایت اجتماعی از علم، تنزل جایگاه علمی بین المللی ایران و کم رنگ شدن اهمیت آموزش از پیامدهای منفی افشای تقلبهای علمی پژوهشگران ایرانی بوده است.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
بعدازظهر امروز ساکنان نیمکره شمالی زمین به استقبال پاییز میروند
در حالی در بعد از ظهر امروز اول مهرماه ساکنان نیمکره شمالی فصل پاییز را شاهد خواهند بود که ساکنان نیمکره جنوبی به استقبال بهار میروند.
-
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد:
دانشجویانی که متخصص نشدند، خود را دانش آموخته دانشگاهی معرفی نکنند
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی گفت: بیشترین دلیل فرار مغزها نبود بستر فعالیت است. در واقع نخبگان از این جهت که بسترهای فعالیت مناسب در شان ایشان فراهم نیست، گلایه دارند.
-
در گفتوگو با ایسنا مطرح شد
تاثیر تعطیلی دانشگاهها بر فعالیت شرکتهای دانشبنیان/تولید شربتی برای کاهش سرفه
مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان دارویی درباره تاثیر تعطیلی دانشگاهها و مراکز پژوهشی بر شرکتهای دانشبنیان گفت: شرکتهای دانشبنیان باید هزینه قابل توجهی به متخصصان، استادان و اعضای هیئت علمی پرداخت کنند. این شرکتها عموما از آزمایشگاههای دانشگاهی برای تحقیق و توسعه استفاده میکنند. با شیوع کرونا، دانشگاهها و مراکز پژوهشی تعطیل شدند. این موضوع به فرآیند تحقیق و توسعه شرکتها آسیب زد.
-
کاهش ۵/۵ درصد تعداد دانشجویان علوم پایه طی سالهای ۹۴ تا ۹۸
در هشتادمین جلسه کمیسیون علوم پایه و فناوریهای همگرای شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد که تعداد دانشجویان گروه علوم پایه و تحصیلات تکمیلی گروه علوم پایه طی سالهای ۹۴ الی ۹۸ سالانه به طور متوسط با کاهش حدود ۵/۵ درصد روبهرو بوده است.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.