-
برگزاری نخستین رویداد استارتاپی زالوی طبی در آذر ماه
دانشکده زیستشناسی پردیس علوم دانشگاه تهران با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نخستین رویداد استارتآپی زالوی طبی و صنایع وابسته را، دوازدهم و سیزدهم آذرماه ۱۳۹۹ برگزار میکند.
-
اعطای جایزه ملی برای رفع چالشهای کرونا برای کودکان
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در ایران، جایزه ملی به منظور رفع چالشهای فراروی کودکان و نوجوانان با موضوع کووید-۱۹ را برگزار میکند.
-
تمدید مهلت ثبتنام در جشنواره بینالمللی خوارزمی
زمان ثبتنام در سی و چهارمین جشنواره بینالمللی خوارزمی تا پایان مهرماه تمدید شد.
-
پاسخ نیازهای صنعت دریایی از سوی دانشبنیانها
گروهی از محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان بنا بر نیاز صنایع دریایی علاوه بر ارائه خدمات مهندسی ساخت برای انواع کشتیها، تاسیسات فـراساحلی نفت و گاز، بنـدرسازی قادر به ساخت سکوهای متحرک حفاری دریایی و همچنین ساخت و تعمیر انواع شناورها از جمله کشتیهای نفتکش، حمل کالا و ماهیگیری، یدککش و لندینگ کرافت هستند.
-
آنتیباکتریال کردن روبالشی و ملحفه بیمارستانی با نانو ذرات نقره
یکی از شرکتهای تولیدکننده منسوجات با بهرهگیری از نانو ذرات نقره روبالشی و ملحفه آنتیباکتریال را تولید و به بازار عرضه کرده است.
-
فعالان حوزه گل محمدی شناسایی میشوند
با برگزاری رویداد فناورانه از سوی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، اقدام به شناسایی فعالان نمونه در حوزه گل محمدی خواهد شد.
-
فراخوان صندوق نوآوری برای حمایت از ساخت محصولات دانشبنیان جدید دارای بهرهبردار
صندوق نوآوری و شکوفایی برای ساخت نمونه اولیه محصول دارای بهرهبردار، تسهیلات سفارش ساخت (استصناع) تا سقف ۸۰ درصد مبلغ قرارداد با نرخ ۹ درصد پرداخت میکند.
-
تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران چهارم جهان شد
تیم ملی دانشآموزی المپیاد کامپیوتر ایران در سیودومین المپیاد علمی جهانی کامپیوتر رتبه چهارم جهان را به دست آورد.
-
توسط محققان دانشگاهی صورت گرفت
تولید غشای مقاوم به نفوذ آب برای استفاده در تجهیزات حفاظت شخصی و گان پزشکی
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن بررسی انتقال آب در لایه هیبریدی نانولیفی آبگریز- آبدوست، موفق به تولید غشاهای مقاوم به نفوذ آب برای استفاده در تجهیزات حفاظت شخصی کارکنان صنایع شیمیایی شدند.
-
بومیسازی تجهیزات تست فیلترهای خودرویی و ماسک
یک شرکت فناور، با تولید تجهیزات تست، کیفیت و کارآمدی محصولات فیلتراسیون تولیدی مورد استفاده را در ماسکهای صورت و فیلترهای خودرو سنجش میکند.
-
آزمایش واکسن کروناویروس بدون سوزن آغاز میشود
آزمایشگاههای سراسر جهان در حال یافتن اولین واکسن مقابله با ویروس کرونا هستند. واکسنهای زیادی در مراحل مختلف قرار دارند اما همچنان تا کارایی واکسن فاصلهداریم.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
ساخت پهپادی برای انجام ماموریتهای تجسس مرزبانی
با هدف افزایش دقت در تجسس و افزایش ایمنی بیشتر، گروهی از محققان کشور پهپادی را عرضه کردند که با استفاده از دوربین و سنسورهای موجود میتواند عملیات تجسس و امدادرسانی را انجام دهد.
-
رقابت جدی حاشیهنشینان خلیج فارس در حوزه فناوری هوش مصنوعی؛
فردا از کشورهای منطقه جا بمانیم، مدیران امروز باید پاسخگو باشند
«امارات، وزارت هوش مصنوعی تاسیس کرد. اولین دانشگاه اختصاصی هوش مصنوعی دنیا در امارات افتتاح شد. نمایشگاه فناوریهای هوش مصنوعی در دُبی آغاز به کار کرد. سرمایهگذاری امارات در هوش مصنوعی ۷۰ درصد رشد کرد.» اینها تیترهای اخباری است که در ماهها و سالهای اخیر در حوزه فناوری از این کشور کوچک حاشیه خلیجفارس منتشر شده است. حال سوال اینجاست که این هوش مصنوعی چه چیزهایی را در درون خود نهفته دارد که این کشور کوچک نفتخیز ثروتمند را وادار به دورخیز برای تصاحب آن کرده است؟!
-
به همت محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی صورت گرفت
انجام پایلوت سیستم هاضم بیهوازی تولید بیوگاز از زبالههای کلانشهر اصفهان
پایلوت سیستم هاضم بیهوازی تولید بیوگاز از زباله که به سفارش شهرداری اصفهان و به همت محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طراحی و ساخته شد، به زودی به کارفرما تحویل داده می شود.
-
گسترش همکاری صنعتی و پزشکی علوم پزشکی شهیدبهشتی با پارس خودرو
دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و شرکت پارس خودرو با هدف توسعه پروژههای پزشکی و صنعتی تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند.
-
کشف و معرفی سه گونه فسیل بیمهره در ایران
در تحقیقات مشترک فسیلشناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه هامبورگ آلمان، سه گونه فسیل بیمهره کشف و معرفی شد.
-
جزئیات واکسن انستیتوپاستور ایران برای مقابله با کرونا
رئیس انستیتو پاستور ایران با تاکید بر اینکه اثرگذاری واکسنهای تولید شده هنوز ثابت نشده و هنوز هیچکدام وارد تولید گسترده نشدهاند که بتوانند حجم زیاد جمعیت را تأمین کنند، گفت: واکسن در دستور کار این انستیتو با استفاده از ژنوم ویروس کرونا است.
-
رییس اتاق فکر ستاد فرماندهی کرونا اعلام کرد
تکیه بر درمان دارویی کرونا روش اشتباهی بود
رییس اتاق فکر ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران باز گذاشتن جاده شهرهای شمالی و بازگشایی زودهنگام مدارس را از استراتژیهای اشتباه کشور در برخورد با ویروس کرونا دانست و گفت: اندازه علمی ما مشخص است و امکانات زیادی در اختیار نداریم؛ ولی اگر از همین امکانات موجود بهره مفید ببریم، میتوانیم اقدامات موثری برای کاهش ابتلا و پیشگیری انجام دهیم.
-
جشنوارهای برای شناسایی ایدههای برتر کشاورزی/تمدید مهلت ارسال آثار
دومین جشنواره ایدههای برتر بخش کشاورزی با توجه به اهمیت بخش کشاورزی و تعداد شرکتهای فناور و دانشبنیان ایجاد شده در این حوزه به همت معاونت علمی وفناوری ریاستجمهوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی برگزار میشود.
-
در سومین نشست ترویج علم بنیاد مصطفی (ص) اعلام شد
واکسنهای چینی و روسی فاز ۳ تحقیقاتی را پاس نکردهاند
رئیس گروه علم و فناوری زیستی و پزشکی جایزه مصطفی(ص) با بیان اینکه واکسنهای تولید شده در روسیه و چین تاییدیههای فاز ۳ را طی نکردهاند، گفت: وقتی یک واکسن فاز سه را طی نکرده باشد یعنی عوارض جانبی آن واکسن مورد بررسی قرار نگرفته که نباید از این موضوع غافل شد.
-
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی وزارت علوم خبر داد
انتشار ۱۳۶۰ نشریه علمی/ ۱۵ درصد نشریه ها دارای درجه کیفی "د"
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه در حال حاضر تعداد نشریات علمی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مجموع به ۱۳۶۰ نشریه رسیده است، تصریح کرد: با توجه به دستیابی به اهداف برنامه پنجم توسعه از لحاظ کمی، کمیسیون بررسی نشریات علمی از اواخر سال ۱۳۹۳ اقدام به سیاستگذاری در جهت کاهش تعداد اعتباردهی جدید و توجه به امر ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی کرد. بر این اساس سامانه الکترونیکی ارزیابی نشریات علمی ایجاد شد و اولین رتبهبندی نشریات علمی بر اساس شاخصهای اولیه انجام شد.
-
لحظه شنیدن سوم شدن در کنکور تجربی
رتبه سوم کنکور تجربی گفت: در ابتدا فکرش را نمیکردم رتبه برتر شوم ولی در ادامه با تلاشهایی که انجام دادم، به این فکر افتادم که ممکن است برتر شوم.
-
۶ نانوداروی ایرانی در مسیر تولید انبوه
مدیر تحقیق و توسعه یکی از شرکتهای فعال در حوزه نانو داروها با اشاره به توسعه ۶ نانوداروی مختلف توسط این شرکت، گفت: در حال حاضر این داروها در حال طی مراحل اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو هستند و خط تولید ویژهای نیز برای تولید انبوه این داروها در زنجان در حال احداث است.
-
صادرات ۳۰ درصدی محصولات ریخته گری محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان
تغییر روش ریختهگری قطعات سنتی با یک روش بومیسازی شده از سوی محققان موجب شده علاوه بر تولید مقرون به صرفه، کشور را در این زمینه از واردات بی نیاز کند، ضمن آنکه ۳۰ درصد محصولات این شرکت صادر میشود.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
اولین حیوانخانه استاندارد کشور راهاندازی میشود/ساخت کیت خرچنگ
برای انجام مراحل تحقیقات و توسعه ساخت کیتهای تشخیصی، محققان در حال راهاندازی اولین "حیوانخانه" استاندارد در کشور هستند، ضمن آنکه در تلاش هستند تا با پرورش نوعی خرچنگ غیر بومی، انجام تستهای مربوط به کنترل کیفی داروها را بومیسازی کنند.
-
«برج فناوری» کرمانشاه کی تکمیل میشود؟
ساخت برج فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، چند سالیست که شروع شده تا بتواند به مرکزی برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان استان تبدیل شود، اما مشکلات مالی تکمیل این پروژه را به تاخیر انداخته و حالا تعداد زیادی شرکت دانشبنیان چشمانتظار افتتاح آن هستند.
-
با همکاری دانشمند ایرانی صورت گرفت
تبدیل کولهپشتی به دستگاه اسکن مغز!
پژوهشگران آمریکایی با همکاری "زهرا آقاجان"، دانشمند ایرانی، یک کولهپشتی ارائه دادهاند که میتواند به بررسی فعالیتهای مغز بپردازد.
-
معاون علمی رئیس جمهور:
فرهنگ "اقتصاد دانش بنیان" باید میان مدیران جا بیفتد
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر لزوم توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان، گفت: مدیران استان کرمانشاه باید اقتصاد دانش بنیان را به عنوان بخشی از اقتصاد بپذیرند.
-
سرای نوآوری نوسازی و قطعهسازی در تبریز ایجاد میشود
قائممقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: در جلسه با رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی تصمیم گرفته شد تا سرای نوآوری نوسازی و قطعهسازی تبریز با ایجاد زیرساخت مشترک با پارک و دانشگاه آزاد و همچنین همکاری صنایع شروع به فعالیت کند. پیشنویس تفاهم همکاری توسط پارک آماده و پس از ارزیابی و بررسی توسط معاونت تحقیقات، فناوری و نواوری دانشگاه آزاد امضا خواهد شد.
-
ستاد توسعه علوم سلولهای بنیادی اعلام کرد
حمایت از رسالههای کاربردی حوزه ژندرمانی سرعت گرفت/آخرین مهلت ثبت طرح
حمایت از رسالههای کاربردی مقطع تحصیلی دکتری، یکی از بستههای حمایتی طراحی شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری است تا علم و دانش تولید شده در دانشگاه به سمت تجاریسازی راهبری شود. در این راستا ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از رسالههای مقطع دکتری حمایت میکند.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.