-
با تلاش محققان کشور صورت گرفت
بومیسازی پرکاربردترین ماده برای تصفیه فاضلاب در کشور
محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان کشورمان موفق به بومیسازی یکی از پرکاربردترین مواد مورد استفاده در تصفیه فاضلاب و حفظ سلامت آب شدند.
-
آخرین مهلت ثبتنام در جشن "هزاره شرکت خلاق"/تقدیر از استارتاپها و فناوران برتر صنایع خلاق
رئیس شورای سیاستگذاری «جشن هزاره شرکت خلاق» گفت: استارتاپها و شرکتهای منتخب در این رخداد علاوه بر تقدیر و دریافت جوایز نقدی، از بستههای حمایتی اختصاص یافته نیز برخوردار میشوند. همزمان با این رویداد، جشنواره «خلاق برتر» نیز برگزار میشود.
-
بهرهمندی از ظرفیت اراضی دانشگاهها برای ایجاد پردیسهای علم و فناوری
مدیرکل دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم، در جلسه امضای توافقنامه واگذاری اراضی دانشگاههای قم، قزوین و ایلام به پارکهای استانهای ذیربط، با اشاره به رویکرد مثبت دانشگاهها نسبت به پارکهای علم و فناوری، گفت: دانشگاهها استفاده از ظرفیتهای اراضیشان برای تاسیس پردیسهای علم و فناوری را در دستور کار خود قرار دادهاند.
-
با امضای تفاهمنامهای صورت گرفت
واگذاری ۷۵ هکتار از اراضی ۳ دانشگاه کشور به پارکهای فناوری
با امضای تفاهمنامهای با حضور وزیر علوم، ۷۵ هکتار از اراضی سه دانشگاه از استانهای قزوین، قم و ایلام به پارکهای علم و فناوری واگذار شد.
-
در بزرگترین رویداد سرمایهگذاری استارتاپی کشور انجام شد
سرمایهگذاری ۷ میلیاردی برای ۳۰ استارتاپ موفق در سکوی پرتاب
به گفته مدیر ارتباطات و رسانه "۱۰۰استارتاپ"، در پایان یک روز رقابت بین ۶۰ تیم استارتاپی در بزرگترین رویداد سرمایهگذاری استاتاپی کشور، ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان سرمایهگذاری قطعی شد.
-
معاون علمی رئیس جمهور:
6 شرکت و موسسه پژوهشی در حوزه تولید "واکسن کرونا" فعالند/ خبرهای خوبی در راه است
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به فعالیت شش شرکت و موسسه پژوهشی در حوزه تولید واکسن کرونا، گفت: اتفاقات خوبی در این حوزه در راه است که خبرهای آن توسط وزارت بهداشت اعلام میشود.
-
با حضور معاون علمی رئیس جمهور
فاز اول مجتمع "نوآوری" پارک علم و فناوری کرمانشاه افتتاح شد
فاز نخست مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد.
-
با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری؛
پروژه ساخت واحد تولید کاتالیست کلید خورد
عملیات اجرایی پروژه ساخت «واحد تولید کاتالیست BZN۲» در مجتمع پلیمر کرمانشاه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در استان کرمانشاه آغاز شد.
-
نقش شیمی در اقتصاد و کارآفرینی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور با اشاره به نقش و اهمیت رشته شیمی در حوزههای مختلف اقتصادی و کارآفرینی گفت: شیمی رشتهای پولساز است و با توجه به پتانسیل کشور در حوزههای مختلف اعم از منابع طبیعی، نفت، گاز، پتروشیمی و معدن، نیاز به دانش آموختگان این رشته بسیار بالاست.
-
سیزدهمین نمایشگاه فناوری نانو به دلیل کرونا لغو شد
بر اساس اعلام ستاد توسعه فناوری نانو هرچند برنامهریزیهای زیادی برای برگزاری سیزدهمین دوره نمایشگاه فناوری نانو انجام شده بود، اما با توجه به شیوع کرونا در کشور و به منظور اطمینان از سلامت کامل مخاطبان، نمایشگاه سال جاری لغو شود.
-
با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور
از ۵ طرح فناورانه "سلامت" در کرمانشاه رونمایی شد
پنج طرح فناورانه حوزه سلامت، با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در کرمانشاه رونمایی شد.
-
با تلاش فناوران ایرانی حاصل شد
توسعه فناوری ساخت چسب دندانی
محققان یکی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد فناوری پلیمر با توسعه فناوری ساخت چسب دندان، امکان تولید این محصول را در داخل کشور فراهم کردند؛ این چسب حاوی نانوذراتی بوده که موجب استحکام چسب و بهبود عملکرد آن در دندانپزشکی میشود.
-
با توجه به اهداف نقشه علمی کشور بررسی شد
وضعیت انتشارات علمی چقدر با اهداف ۱۴۰۴ هماهنگی دارد؟
نتایج یک مطالعه در خصوص وضعیت انتشارات علمی کشور نشان داد که ایران در شاخصهای کمّی روند صعودی و قابل قبولی داشته ولی در مورد شاخصهای کیفی با وجود سیر صعودی فاصله زیادی با هدفگذاری این شاخص در سال ۱۴۰۴ دارد.
-
با تلاش معاونت علمی ریاست جمهوری؛
سامانه راه نوآوری برای توسعه کسبوکار راهاندازی شد
سامانه راه نوآوری راهحلی برای توسعه کسبوکار بهصورت آنلاین با ایجاد روابط و تبادل بین خدمتدهندهها و خدمتگیرندهها در حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی راه اندازی شد.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
تولید یک داروی بایوتک برای درمان برخی علائم کرونا
مدیرکل دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تولید یک داروی بایوتک برای درمان برخی علائم کرونا خبر داد و در این باره گفت: اکنون یک داروی بایوتک در راستای مقابله با کرونا تهیه شده که تاییدیههای سازمان غذا و دارو را هم گرفته است. این دارو به صورت محدود با مدیریت سازمان غذا و دارو عرضه میشود، چرا که هنوز یک درمان قطعی و تایید شده از طرف سازمان بهداشت جهانی ارائه نشده است؛ بنابراین مصارف این دارو تحت کنترل، محدود و در مراکز خاص انجام میشود.
-
پژوهشگری که فقط خواند و نوشت
علامه میرزامحمد قزوینی، مردی دانشگاه ندیده، اما دانشمند که تا پایان عمرش دست از خواندن و پژوهش برنداشت و یکی از مهمترین چهرههای فرهنگی قرن اخیر ایران است.
-
دانشگاه خوارزمی صاحب مرکز رشد واحدهای فناور میشود
مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی که توسط دانشجویان این دانشگاه طراحی و بازسازی شده است این هفته افتتاح می شود.
-
در گفتوگو با ایسنا مطرح شد
شرکتهای دانشبنیان ساخت "آنزیم"های کیتهای تشخیص کرونا را آغاز کردهاند
مدیر کل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درباره تهیه کیتهای تشخیصی pcr در ایران گفت: در زمینه دانش تولید تستهای تشخیصی pcr کرونا اصلا مشکلی نداریم. حجم تولید این کیتها بسته به نیاز بازار ممکن است کم یا زیاد شود. در عین حال بخشی از آنزیمهای قابل استفاده در ساخت و تهیه این کیتها نیز وارداتی است و شرکتهای دانشبنیانی داریم که ساخت این آنزیمها را در داخل آغاز کردهاند. اگر این آنزیمها در داخل کشور تولید شوند، ساخت صفر تا صد کیتهای pcr را نیز در کشور خواهیم داشت.
-
مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم تاکید کرد
ضرورت توجه متوازن به تمامی حلقههای زنجیره علم تا عمل
دکتر محمد سعید سیف مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در بیست و دومین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی، بر ضرورت توجه متوازن و متناسب به تمامی حلقههای زنجیره علم تا عمل تاکید کرد.
-
با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه؛ از طرح"پل" رونمایی شد
در بیست و دومین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی از طرح "پل" با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه رونمایی شد.
-
آغاز رقابت استارتاپها برای جذب سرمایه
از صبح امروز نزدیک به ۶۰ کسبوکار استارتاپی با یکدیگر به رقابت میپردازند تا بتوانند سرمایه جذب کنند. در حاشیهی بزرگترین رویداد سرمایهگذاری استارتاپی کشور، صاحبان استارتاپهای شرکتکننده، داوران و مسئولان این رویداد از چالشها و جزئیات برگزاری آن و همچنین شکلگیری کسبوکارهای دانشبنیان گفتند.
-
فرشاد مومنی در نشست انجمن علمی مدیریت صنعتی مطرح کرد
۵۹ درصد فقرای کشور شاغل بوده و ۳۰ درصد فقرا بازنشسته هستند
استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی با استناد به گزارش اخیر مرکز پژوهشهای مجلس در مورد جمعیت فقیر در ایران تصریح کرد: ۵۹ درصد فقرای ایران شاغل و ۳۰ درصد فقرای ایران بازنشسته هستند؛ یعنی ۸۹ درصد فقرای ایران کار طاقت فرسا میکنند اما با درآمد حاصل از کار، قادر به جبران تأمین حداقل نیازها نیستند. علت این است که مصرفها در ایران صنعتی شده و فقرا نمیتوانند با پول خود، مصرفهای صنعتی ِوارداتی را تأمین کنند.
-
مدیر طرح توسعه نوآوریها و فناوریهای حوزه معدن و صنایع معدنی:
فضای حمایت از کسب و کارهای فناورانه معدنی ایجاد شد
در هجدهمین اجلاس هیئت عمومی سازمان نظام مهندسی معدن زمینه تبادل دیدگاه و گفتوگو در حوزه گذار از خامفروشی و ضرورت توجه به فناوریهای معدن و حوزه معدنی با نقشآفرینی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها فراهم شد.
-
معاون مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت عتف تاکید کرد:
ضرورت پیوستن دانشگاهها به تحقیقات بین المللی در شرایط کرونا
معاون مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت عتف بر ضرورت پیوستن دانشگاه ها به تحقیقات بین المللی در شرایط کرونا تاکید کرد و گفت: تبادل دانشجویان دکتری و تبادل اعضای هیئت علمی از موارد مهمی است که بین دو کشور ایران و مجارستان باید پرداخته شود.
-
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل تاکید کرد
ضرورت حمایت دولتی از محصولات فناورانه/خرید دولتی محصولات زمینهساز رشد نوآوری میشود
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل بر حمایت دولتی از محصولات فناورانه تاکید کرد.
-
در گفتوگو با ایسنا مطرح شد
قوانین مالکیت ادبی، هنری و فکری نیازمند بازنگری است/انتقاد از سهلانگاری در تصویب این قوانین
بنیانگذار رشته مالکیت فکری در دانشگاه تهران با انتقاد از نبود قوانین بهروز و متناسب با شرایط درباره مالکیت ادبی هنری و مالکیت فکری مخترعان، مصنفان، مبتکران و مولفان، گفت: این قوانین باید بهروزرسانی شوند.
-
در نشست کمیته بیانیه گام دوم مطرح شد؛
اصلاح نظام محاسباتی کشور بر اساس بیانیه گام دوم
دومین نشست کمیته بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ریاست دکتر ابراهیم سوزنچی دبیر این کمیته و معاون خطمشیگذاری ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
-
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
دانشگاهها گزارش مسئولیت اجتماعی ارائه دهند/سازکاری برای رشته های بین رشته ای نداریم
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ضرورت بین رشتهای شدن دانشگاه و صنعت تأکید کرد و گفت: متأسفانه در وزارت علوم ساز و کاری برای بین رشتهای ها وجود ندارد و به سازوکاری برای دانشهای ترکیبی نیاز داریم.
-
سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به تبریز
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در جریان سفر یک روزه به تبریز از چندین کارخانه واحد دانش بنیان و همچنین مراکز رشد و فناوری دانشگاه های تبریز، آزاد اسلامی تبریز و صنعتی سهند بازدید کرد.
-
معاون علمی فناوری رئیس جمهور:
۱۲۰ هزار میلیارد تومان ارزش اقتصاد دانش بنیان کشور است
معاون علمی فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه ۱۲۰ هزار میلیارد تومان ارزش اقتصاد دانش بنیان کشور بوده و ۴۱ شرکت در بورس فعال هستند، خاطرنشان کرد: باید با فراهم کردن محیط و امکانات از جوانان حمایت شود.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.