• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
  • GMT 12:34

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
  • GMT 12:34

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

۲۸ اردیبهشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی خاص‌ترین موزه جانور شناسی ایران

معصومه علی‌اکبر
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۶

موزه جانور شناسی پردیس، دارای مجموعه جالبی از گروه‌های مختلف جانوری شامل پستانداران، پرندگان، خزندگان، آبزیان، حشرات و گونه‌های زیان‌آور و یا مفید کشاورزی است که در کنار آن‌ها فرآیندها و روش‌های مبارزه با حشرات به نمایش گذاشته شده است. این موزه در حال حاضر با ۱۷ سالن، در دو طبقه شامل دو بخش علمی و عمومی بوده و مجموعه‌ای از جانوران مختلف، پوستر و عکس، مولاژهای گوناگونی از آناتومی اندام‌های درونی و بیرونی و غیره را در بر دارد. این بنای تاریخی در خیابان شهید خراسانی (مصباح)، درب جنوبی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع شده است.

  • ساختمان موزه به واسطه سازنده آن «مارکوف» به این عنوان نامگذاری شده است. این بنا در سال ۱۲۹۶ مدرسه فلاحت مظفری بود، اما پس از ۶ سال تعطیلی به مدرسه کشاورزی تبدیل شد و در نهایت نخستین دانشکده کشاورزی ایران در آن شکل گرفت.
  • موزه جانور شناسی پردیس کشاورزی مجموعه عظیمی از اندوخته‌های علوم و دانستنی‌ها را در خود جای داده است و از لحاظ غنای علمی، فراوانی و تنوع گونه‌ها و روش‌های نمایش نمونه‌ها در نوع خود کم نظیر است.
  • از میمون‌های اولیه - در این موزه نمونه‌هایی وجود دارد که در هیچ یک از موزه‌های جانورشناسی کشور، به‌خصوص در بخش نمایشی وجود ندارد.
  • موزه نخست شامل مجموعه‌ای از حشرات و جانوران مختلفی بود که از استان‌ها‌ی شمالی و جنوبی جمع‌آوری شده بود و در امور آموزشی دانشجویان مورد استفاده قرار می‌گرفتند. ولی بتدریج با کوشش‌های استاد جلال افشار و به دنبال آن دیگر متخصصان و استادان گروه گیاه‌پزشکی به شکل امروزی در آمد.
  • نوعی سوسمار از نوع Agama - موزه جانور شناسی پردیس، دارای مجموعه جالبی از گروه‌های مختلف جانوری شامل پستانداران، پرندگان، خزندگان، آبزیان و حشرات است.
  • جانورانی مانند، تمساح، خفاش، ببر بنگال، کانگورو، شامپانزه، میمون، غزال، گورخر و گونه‌های معمول دیگر مانند سردیس کرگدن، مارال‌ها و غیره در موزه وجود دارد.
  • جانوران بخش عمومی به دو نوع بومی و غیر بومی تقسیم می‌شوند که در بخش غیربومی گونه‌هایی کاملاً منحصر به فرد وجود دارد.
  • بخشی از موزه مربوط به انسان است، در این بخش جنین‌هایی از انسان در مراحل مختلف رشد وجود دارد که علاوه بر تحقیقات دانشگاهی در معرض دید عموم هم قرار گرفته است.
  • گربه وحشی - موزه جانور شناسی پردیس، دارای مجموعه جالبی از گروه‌های مختلف جانوری شامل پستانداران، پرندگان، خزندگان، آبزیان و حشرات است.
  • ببر بنگال - موزه جانور شناسی پردیس، دارای مجموعه جالبی از گروه‌های مختلف جانوری شامل پستانداران، پرندگان، خزندگان، آبزیان و حشرات است.
  • موزه جانور شناسی پردیس، دارای مجموعه جالبی از گروه‌های مختلف جانوری شامل پستانداران، پرندگان، خزندگان، آبزیان، حشرات است.
  • موزه جانور شناسی پردیس، دارای مجموعه جالبی از گروه‌های مختلف جانوری شامل پستانداران، پرندگان، خزندگان، آبزیان و حشرات است.
  • جانورانی مانند، تمساح، خفاش، ببر بنگال، کانگورو، شامپانزه، میمون، غزال، گورخر و گونه‌های معمول دیگر مانند سردیس کرگدن، مارال‌ها و غیره در موزه وجود دارد.
  • موزه جانور شناسی پردیس کشاورزی به گفته اکثر کارشناسان اولین و قدیمی‌ترین موزه جانورشناسی خاورمیانه است.
  • مورچه‌خوار - در این موزه نمونه‌هایی وجود دارد که در هیچ یک از موزه‌های جانورشناسی کشور، به‌خصوص در بخش نمایشی وجود ندارد.
  • تعدادی جمجمه انسان که متعلق به فرانسه بوده است در موزه وجود دارد. تعدادی از این جمجمه‌ها مربوط به انسان‌های اولیه است.
  • موزه جانور شناسی پردیس کشاورزی به گفته اکثر کارشناسان اولین و قدیمی‌ترین موزه جانورشناسی خاورمیانه است.
  • مراحل زندگی مرغ - موزه جانور شناسی پردیس کشاورزی به گفته اکثر کارشناسان اولین و قدیمی‌ترین موزه جانورشناسی خاورمیانه است.
  • در این موزه نمونه‌هایی وجود دارد که در هیچ یک از موزه‌های جانورشناسی کشور، به‌خصوص در بخش نمایشی وجود ندارد.
  • گونه‌هایی مانند زرافه شش متری و مار بوآی پنج متری این مجموعه را بسیار خاص و منحصر به فرد کرده است.
  • برخی از گونه‌های آبزیان مانند صدف‌ها و ماهی‌ها، هدیه‌هایی از کشورهای دیگر است.
  • در بخش کلکسیون علمی، حدود ۵۰ هزار نمونه حشره و ۵ هزار نمونه کنه از ۱۲۰ گونه مختلف وجود دارد.
  • جانورانی مانند، تمساح، خفاش، ببر بنگال، کانگورو، شامپانزه، میمون، غزال، گورخر و گونه‌های معمول دیگر مانند سردیس کرگدن، مارال‌ها و غیره در موزه وجود دارد.
  • موزه جانور شناسی پردیس کشاورزی به گفته اکثر کارشناسان اولین و قدیمی‌ترین موزه جانورشناسی خاورمیانه است.
  • این موزه به مساحت ۲۰۰۰ مترمربع در دو طبقه و دارای آزمایشگاه، کتابخانه تخصصی، واحدی مختص تاکسیدرمی، عکاس‌خانه و ۱۷ سالن است که گونه‌های مختلف جانوری را در خود جای داده است.
  • این موزه در سال ۱۳۰۷ به همت جلال افشار پایه‌گذاری شده است، البته در آن زمان فقط دو اتاق داشته و با ظاهر کنونی تفاوت داشته است.
  • دبیر عبدالواحد میرزازاده
  • استانی-عکس
  • موزه جانور شناسی
  • دانشگاه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی
  • گردشگري
  • میراث فرهنگی

اخبار مرتبط

  • رهاسازی پرندگان مهاجر در تالاب بهشت معصومه قم

  • مدیران خودرو

لینکستان

    رزرو هتل مشهد جمینجا خرید سی پی لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ گوسفند زنده روغن هیدرولیک تجهیزات پزشکی بررسی علت بیماری‌ ها بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی دوره آنلاین زبان ثبت شرکت بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور طراحی سایت آهنگ جدید ایرانی کلاس تیزهوشان ششم تور قبرس شمالی پارتیشن شیشه‌ ای ساخت پرسشنامه آنلاین نوبت‌دهی آنلاین پزشکان پهنای باند اختصاصی رتبه‌ بندی شرکت متخصص گوش و حلق و بینی طراحی سایت شرکتی تابان شهر چاپ تصفیه آب خانگی خرید سی‌ پی کالاف
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
یه آدم
۱۴۰۰-۰۲-۳۰ ۲۱:۱۹

مسخره

پاسخ
avatar
مبین
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۲۱:۳۳

مسخره خودتی

avatar
Amir
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۰۹:۳۹

برام خیلی سوال پیش میاد که چرا ما انسانها اینقد بی رحمیم؟

پاسخ
avatar
ـ.
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۱۳:۲۰

دقیقا

avatar
M
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۲۰:۴۳

اره والا راست میگی حیوانات بدبخت اینام زنده بودن زندگی داشتن ولی حالا ببین چی شدن بیچاره ها😒☹🥺😣😞😓😫😿

avatar
انسان
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۲۱:۵۲

سلام من از این موزه دیدن کردم توصیه میکنم شمام حتما یه سر بزنید و در جواب حرفتون حیوانات پس از مرگ تاکسیدرمی میشوند

avatar
عن
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۰۰:۲۳

راست میگه

avatar
دینا حکیمان
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۱۱:۴۷

دقیقاً حق با شماست

avatar
کوروش
۱۴۰۰-۰۳-۰۵ ۱۲:۵۹

درود.انسان وحشیترین وبیرحمترین موجود روی زمینژ

avatar
عشق
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۱۸:۳۹

عزیزم ما بی رحم نیستیم اگه همین الان این حیوانات خشک شده نبودن تو شما نمی‌دونستی خرس چیه 😏😏😏

پاسخ
avatar
پانیسا
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۲۰:۵۶

الان می فهمیم که آدم ها بسیار بی رحم هستن که حیوانها که هیچ به رحمه آدم ها هم رحم نکرده اند

پاسخ
avatar
ارغوان
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۲۲:۱۰

هرکی بامن هست بگه شکار چی ها بی رحم هستن نه ما ادم ها

پاسخ
ISNA
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved