• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
  • GMT 15:13

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
  • GMT 15:13

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

کارکنان سرزمین شیر

علیرضا معصومی
۲ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۴

شرکت‌های تولیدکننده انواع محصولات لبنی از جمله تولیدکنندگانی هستند که محصولات تولیدی آنها تاثیر بسزایی در امنیت غذایی جامعه دارد؛ محصولاتی که مصرف سرانه‌شان در هر کشوری، یکی از مولفه‌های توسعه و سلامت آن کشور شناخته می‌شود و میزان مصرف لبنیات با توجه به منابع سرشار کلسیم، پروتئین، ویتامین دی و … نهفته در آنها، تاثیر مستقیمی در سلامت جامعه دارد.
زنجیره تولید لبنیات و متصل کردن مزرعه به زندگی مدرن امروزی، در کنار فسادپذیری بالای این محصولات و فرصت بسیار محدودی که مابین زمان تولید تا مصرف لبنیات وجود دارد، این صنعت را به یک صنعت مهم، حساس و البته استراتژیک تبدیل کرده که مستقیما به امنیت غذایی جامعه که تامین و حراست از آن بر عهده حکومت‌ها است گره خورده است. بر همین اساس در کشور ما نیز، دولت و نهادهایی از جمله بنیاد مستضعفان تلاش دارند تا در کنار بخش خصوصی، به رشد این صنعت و تامین هرچه بیشتر امنیت غذایی جامعه کمک کنند.
در کنار این موضوع مهم کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید این محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند. در این صنعت، اهمیت نقاط کنترل حساس (CCP) وجود دارد که به طور مداوم باید نظارت شود. این نقاط مسئولیت مهمی را در کنترل و تضمین کیفیت محصول به دوش می‌کشند. به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند. این کارکنان از طریق اجرای دقیق این نقاط کنترل حساس، دستاوردهای با کیفیت و امن را به دست افراد جامعه ارائه می‌دهند و در نتیجه، نقش چشمگیری در ایجاد اعتماد مردم و ارتقای سطح کیفیت محصولات خود دارند.
عکس‌های پیش رو حاصل یک روز کاری در کنار کارکنان یکی از کارخانه‌های تولید محصولات لبنیاتی است.

  • کارخانه تولید محصولات لبنیات کار را از ساعت ۶ صبح آغاز می‌کند و کارکنان موظفند در این زمان در محل کار حاضر شوند.
  • کارخانه تولید محصولات لبنیات کار را از ساعت ۶ صبح آغاز می‌کند و کارکنان موظفند در این زمان در محل کار حاضر شوند.
  • کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند.  به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند.
  • تولید بستنی یکی از جذاب‌ترین و محبوب‌ترین صنایع غذایی است. مصرف محصولات لبنی، از جمله بستنی‌های لبنی، به دلیل حاوی بودن کلسیم و پروتئین می‌تواند برای ارتقاء سلامت آسیب‌ پذیران و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید باشد.
  • کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند.  به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند.
  • تولید بستنی یکی از جذاب‌ترین و محبوب‌ترین صنایع غذایی است. مصرف محصولات لبنی، از جمله بستنی‌های لبنی، به دلیل حاوی بودن کلسیم و پروتئین می‌تواند برای ارتقاء سلامت آسیب‌ پذیران و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید باشد.
  • قیف پزی به عنوان یک فرآیند سنتی در تولید لبنیات، مرحله‌ای است که در آن از تکنیک‌های خاص برای تهیه قیف (یا چیزهای مشابه) برای بسته‌بندی محصولات لبنیاتی استفاده می‌شود. این فرآیند به منظور ایجاد یک پوشش حمایتی و ظاهری برای محصولات لبنیاتی  استفاده می‌شود.
  • سجاد شریفی، ۱۷ سال در بخش قیف پزی کارخانه لبنیات فعالیت می‌کند.
  • دو نفر از کارکنان در حال صحبت کردن با یکدیگر هستند.
  • بسته‌بندی به عنوان یک لایه محافظ می‌تواند از آلودگی و نفوذ میکروب‌ها به محصول جلوگیری کند و به بهداشت محصولات لبنیاتی کمک کند.
  • اهمیت بالای تولید لبنیات نه تنها نیاز به فرآیند تولید بهینه دارد بلکه بستگی به انگیزه و مشارکت کارکنان دارد، زیرا افراد متعهد و مشتاق در کارخانه لبنیات تأثیر بسزایی بر کیفیت محصولات و ارتقاء سطح عملکرد تیم دارند.
  • حسین حسینی، سابقه ۳ سال کار در بخش "دستگاه PET" را دارد.
این دستگاه به منظور بادکن کردن و شکل دهی به بسته‌بندی‌هایی از جنس پتPET (پلی اتیلن ترفتالات) که برای بسته‌بندی محصولات مایع مانند نوشیدنی‌ها و شیر استفاده می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاهها برای ایجاد حجم و شکل موردنظر در بطری‌ها یا بسته‌های PET استفاده می‌شوند.
  • یکی از مهم‌ترین بخش های کارخانه‌های لبنیات، بخش سردخانه است. که برای نگهداری از برخی محصولات دمایی بین -۱۸ تا -۳۵ درجه احتیاج است. همین امر شرایط را برای فعالیت کارکنان در این بخش دشوار‌تر می‌کند. افراد برای تحمل سرما در این بخش از لباس‌های مناسب استفاده ‌می‌کنند.
  • یکی از مهم‌ترین بخش های کارخانه‌های لبنیات، بخش سردخانه است. که برای نگهداری از برخی محصولات دمایی بین -۱۸ تا -۳۵ درجه احتیاج است.
  • یکی از مهم‌ترین بخش های کارخانه‌های لبنیات، بخش سردخانه است. که برای نگهداری از برخی محصولات دمایی بین -۱۸ تا -۳۵ درجه احتیاج است. همین امر شرایط را برای فعالیت کارکنان در این بخش دشوار‌تر می‌کند. افراد برای تحمل سرما در این بخش از لباس‌های مناسب استفاده ‌می‌کنند.
  • حسین ظهرابی، سابقه ۲۰ سال فعالیت در بخش سردخانه را دارد. 
یکی از مهم‌ترین بخش های کارخانه‌های لبنیات، بخش سردخانه است. که برای نگهداری از برخی محصولات دمایی بین -۱۸ تا -۳۵ درجه احتیاج است. همین امر شرایط را برای فعالیت کارکنان در این بخش دشوار‌تر می‌کند. افراد برای تحمل سرما در این بخش از لباس‌های مناسب استفاده ‌می‌کنند.
  • کارکنان سرزمین شیر
  • کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند.  به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند.
  • کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند.  به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند.
  • (CCP) مخفف Critical control point که یعنی نقطه کنترل بحرانی می باشد. نقاط کنترل بحرانی در هر مرحله ای قرار دارند که خطرات را می توان پیشگیری، حذف یا به سطوح قابل قبول کاهش داد. نقطه کنترل بحرانی (CCP) هر مرحله تولیدی است که به عنوان کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی با حذف یا جلوگیری از وقوع آنها عمل می کند.
  • حسین رجبی، سابقه ۱۷ سال کار در بخش تولید بلنیات دارد.
  • صنایع و سیستم‌های تولید در کارخانه‌های لبنیات اهمیت بسیار زیادی دارند زیرا باعث ایجاد کنترل دقیق بر روی فرآیندهای تولید می‌شوند که به حفظ و بهبود کیفیت محصولات لبنیات کمک می‌کند. به همین دلیل افرادی به عنوان کارشناس فنی به این سیستم‌ها به صورت دقیق و مکرر رسیدگی‌ می‌کنند.
  • صنایع و سیستم‌های تولید در کارخانه‌های لبنیات اهمیت بسیار زیادی دارند زیرا باعث ایجاد کنترل دقیق بر روی فرآیندهای تولید می‌شوند که به حفظ و بهبود کیفیت محصولات لبنیات کمک می‌کند. به همین دلیل افرادی به عنوان کارشناس فنی به این سیستم‌ها به صورت دقیق و مکرر رسیدگی‌ می‌کنند.
  • از چپ البرز ابراهیمی، ۲۲ سال سابقه و احسان اسدی که مدت ۶ ماه به عنوان کارشناس فنی در  کارخانه‌ لبنیات فعالیت می‌کنند. به گفته البرز ۴۵ روز بر روی یک دستگاه کار کرده‌اند تا آن را تعمیر کنند.
  • کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند.  به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند.
  • کارکنان درحال صرف‌ ناهار هستند.
  • اهمیت بالای تولید لبنیات نه تنها نیاز به فرآیند تولید بهینه دارد بلکه بستگی به انگیزه و مشارکت کارکنان دارد، زیرا افراد متعهد و مشتاق در کارخانه لبنیات تأثیر بسزایی بر کیفیت محصولات و ارتقاء سطح عملکرد تیم دارند.
  • کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند.  به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند.
  • حامد شیخ‌علی، ۱۸ سال سابقه کار در بخش فرآیند دارد. بخش فرآیند در کارخانه‌های لبنیات مسئولیت اجرای وظایف مربوط به فرآیندهای تولید و فرآوری محصولات لبنی را برعهده دارد. کارکنان بخش فرآیند مسئولیت دارند که فرآیندهای تولید به‌طور صحیح، بهداشتی و با کیفیت اجرا شوند تا محصولات نهایی از استانداردهای مربوطه پیروی کنند و مشتریان با محصولات با کیفیتی خدمت بگیرند.
  • اهمیت بالای تولید لبنیات نه تنها نیاز به فرآیند تولید بهینه دارد بلکه بستگی به انگیزه و مشارکت کارکنان دارد، زیرا افراد متعهد و مشتاق در کارخانه لبنیات تأثیر بسزایی بر کیفیت محصولات و ارتقاء سطح عملکرد تیم دارند.
  • کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند.  به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند.
  • سید محسن پرپین‌چی، ۲۰ سال سابقه کار در بخش (PET) دارد.
  • کارکنان یک کارخانه لبنیات نقش بسیار حیاتی در تولید محصولات دارند. آن‌ها نه تنها به عنوان افرادی که فرآیند تولید را انجام می‌دهند، بلکه به عنوان عوامل مهمی در تضمین کیفیت و سلامت محصولات عمل می‌کنند.  به عنوان مثال، نظارت بر فرآیند پاستوریزاسیون، کنترل بهداشتی و بسته‌بندی از مهم‌ترین CCP‌های یک کارخانه لبنیات به شمار می‌آیند.
  • یاور قلی‌زاده، ۶ سال سابقه کار در بخش لبنیات صدور دارد.
بخش لبنیات صدور در کارخانه لبنیات مسئولیت انجام فرآیندهای مرتبط با بسته‌بندی و توزیع محصولات لبنی را بر عهده دارد.
  • بخش آزمایشگاه در کارخانه لبنیات مسئولیت انجام تجزیه و تحلیل‌های لازم بر روی مواد اولیه، محصولات نهایی و فرآورده‌های لبنی را داراست. این بخش به منظور اطمینان از ایمنی، کیفیت و تطابق با استانداردهای مربوطه، فعالیت می‌کند.
  • کارکنان سرزمین شیر
  • بخش بارگیری در کارخانه لبنیات مسئول انجام عملیات مرتبط با بسته‌بندی و حمل و نقل محصولات نهایی است، که شامل بارگیری محصولات بسته‌بندی شده بر روی وسایل حمل و نقل می‌شود.
  • بخش بارگیری شیر در کارخانه لبنیات برای شیرخشک شامل فرآیند حمل و تخلیه شیر خام از وسایل حمل و نقل (مانند  تانکرها) به داخل کارخانه می‌شود.
  • عدم حضور یکی از کارکنان با تجربه ممکن است تاثیر منفی بر کیفیت محصولات داشته باشد، زیرا تجربه و مهارت‌های آنها در جلوگیری از مشکلات کیفیتی تاثیرگذار است. برای مقابله با این چالش‌ها، مدیران باید به مدیریت منابع انسانی و برنامه‌ریزی استراتژیک توجه کنند تا از حضور و مشارکت اعضای تیم در بهترین شکل ممکن استفاده شود و اثرات منفی حذف یا عدم حضور یکی از کارکنان را کاهش دهند.
  • دبیر
  • بنیاد مستضعفان
  • امنیت غذایی
  • طرح تأمین امنیت غذایی
  • مدیران خودرو

لینکستان

    رزرو هتل مشهد جمینجا خرید سی پی لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ گوسفند زنده روغن هیدرولیک تجهیزات پزشکی خرید سی پی کالاف بررسی علت بیماری‌ ها بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی دوره آنلاین زبان ثبت شرکت بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی پیوان ساندویچ پانل سم برای ساس چاپ لیبل uv dtf قیمت تشک خرید بک لینک طراحی سایت آهنگ جدید ایرانی کلاس تیزهوشان ششم تور قبرس شمالی پارتیشن شیشه‌ ای ساخت پرسشنامه آنلاین نوبت‌دهی آنلاین پزشکان پهنای باند اختصاصی رتبه‌ بندی شرکت متخصص گوش و حلق و بینی
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دریا
۱۴۰۲-۱۰-۰۳ ۱۰:۲۰

یه گزارش عالی ممنون از علیرضای عزیز

پاسخ
ISNA
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved