تندیر نون یا پنجه کش نون نوعی نان محلی مازندرانی است که برای تهیه و پخت آن، از آرد گندم، شیر، روغن، و تخم مرغ استفاده میشود و مادران مازندرانی با مخلوط کردن این مواد در تنورهای سنتی و محلی همراه با آتشی که از چوب هیزم های شکسته جنگلی تهیه و تبدیل به زغال می شود با هنرنمایی خاص، نانهای خوش عطر و طعم برای خانواده تهیه میکنند.
تندیر نون ، نان سنتی سوادکوه - مازندران
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات