عصر امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، شب هشتصد و چهل و یکم بخارا میزبان استاد «حسین علیزاده»، مولف و آهنگساز بود. این مراسم به معرفی آخرین اثر استاد علیزاده با عنوان «دستگاههای موسیقی ایران» که در واقع بازشناسی، تدوین و بازنویسی ردیف موسیقی ایرانی است پرداخت. در این برنامه هوشنگ مهراردلان، محمد فاضلی، سیروس جمالی، بابک خضرائی، علی بوستان، علی دهباشی و پریسا پولادیان به سخنرانی پرداختند و در انتها استاد حسین علیزاده قطعهای کوتاه با ساز شورانگیز نواختند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.

۱۴۰۴-۰۲-۲۳ ۰۶:۴۸
ایشان با روح و جانشان مینوازند.

۱۴۰۴-۰۲-۲۳ ۱۱:۲۰
سلام ، حسین علیزاده با نینوا موسیقی را با عمقیترین واقعه تاریخی کربلا و شهادت امام حسین ع که در روح و روان شیعیان جاری است پیوند زد!او نشان داد که جدای از همه تعلقات مقوله مهمتری در سلول سلول مردم ما وجود دارد که مثل پولاد آبدیده تاریخی غیر قابل نفوذ

۱۴۰۴-۰۲-۲۳ ۱۴:۱۹
ضمن احترام و ارادت قلبی به خاندان پاک امامان شیعه، موسیقی نینوا ربطی به واقعه عاشورا نداره دوست عزیز، خود استاد علیزاده چند بار در مصاحبه ها عنوان کردند.

۱۴۰۴-۰۲-۲۳ ۱۲:۳۱
با سلام و درود استاد حسین علیزاده یکی از تاثیر گذارترین ها در جامعه موسیقی دستگاهی(سنتی)هستن. خدا حافظ اییشان باشد. چقدربا آثار ایشان زندگی کردیم... روح بزرگ. ذهن خلاق . کارهای ارزشمند و فاخر خداوند بزرگ حافظ ایشان باشد.

۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۷:۳۶
انشالله که اجر استاد را جناب ارباب سید الشهدا و شهدای کربلا میدهند هم در دنیا و آخرت
نظرات