• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 99031508939
  • خبرنگار : 71021

معاون گردشگری استان گیلان:

چادرخوابی در گیلان کمتر شده است

چادرخوابی در گیلان کمتر شده است

معاون گردشگری گیلان از شناسایی حدود ۳ هزار خانه اجاره‌ای غیرمجاز در این استان خبر داد و در عین حال گفت: وجود «خانه مسافرها» از چادرخوابی گردشگران در گیلان کاسته است.

حمیدرضا آذرپور به ایسنا گفت: در استان گیلان ۱۹۴۲ خانه مجاز برای استفاده گردشگران وجود دارد و حدود سه هزار خانه غیرمجاز هم شناسایی شده که سامان‌دهی آن‌ها در برنامه است.

او درباره نارضایتی هتلداران گیلان از گرایش مسافران به خانه‌های اجاره‌ای و چادرهای مسافرتی به ویژه در شرایط کرونا، اظهار کرد: ما نمی‌توانیم مسافر را ملزم کنیم کجا اقامت داشته باشد، این سلیقه و ذائقه مهمان است. ضمن این‌که عامل تعیین‌کننده در اقامت، درآمد گردشگر است. مسلما مسافری که درآمد پایین‌تری دارد اقامت در خانه را به هتل ترجیح می‌دهد.

معاون گردشگری استان گیلان ادامه داد: خانه‌مسافرها را باید از خانه‌های اجاره‌ای شخصی تفکیک کرد، خانه مسافرها جزء ۱۶ رسته تاسیسات گردشگری قرار دارند و تحت ضوابط مشخصی مجوز می‌گیرند و مدام تحت نظارت هستند، هر قانونی که برای هتل‌ها اجرا شود شامل حال این خانه‌ها هم می‌شود. با این حال برخی خانه‌های اجاره‌ای را با خانه مسافرها اشتباه می‌گیرند.

او که معتقد به سامان‌دهی خانه‌های اجاره‌ای، دلال‌ها و تابلوبدست‌ها است، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد به گردشگری و یا امنیت منطقه‌ای آسیب وارد شود براحتی از طریق این خانه‌های بدون جواز می‌توانند اقدام کنند، برای همین با حساسیت مایل به سامان‌دهی این خانه‌ها هستیم. حسن این سامان‌دهی، الزام این خانه‌ها به رعایت قانون، حفاظت از مسافر و صاحبخانه در برابر آسیب‌های احتمالی و نظارت مستمر بر ساختار فنی و فعالیت آن‌ها است.

وی افزود: انتظارمان این است که در جریان سامان‌دهی، مردم و مسؤولان کمک کنند. شاهدیم که استقبال از خانه مسافرها در این سال‌ها خیلی خوب بوده؛ چرا که چادرخوابی‌ها کمتر شده و شماری از آن مسافران به خانه‌ مسافرهای مجاز گرایش پیدا کرده‌اند.

آذرپور با اشاره به اختیارات محدود سازمان‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای سامان‌دهی خانه‌های اجاره‌ای بدون مجوز، تاکید کرد: سامان‌دهی این خانه‌ها به کمک نیروی انتظامی و دستگاه قضا نیاز دارد. سیاست گردشگری حذف این خانه‌ها نیست، وظیفه داریم پس از شناسایی، این خانه‌ها را به نیروی انتظامی معرفی کنیم و آن‌ها با همکاری قوه قضاییه برخورد قانونی داشته باشند که این برخورد لزوما قهری نیست، هدف این است که آن خانه‌ها به ظرفیت رسمی اقامت استان گیلان اضافه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۵ ۱۱:۲۷

حضور گردشگران ، و اجاره خانه های شخصی به مسافران یکی از دلایل اصلی شیوع کرونا در استانهای شمالی بود. مثلا در دیماه گذشته یک خانم مسن خانه خود را به چند مسافرناشناس اجاره داد، و حدود سه هفته بعد از رفتن آنها، با علائمی شبیه به کرونا درگذشت ، درزمانی که هنوز ورود کرونا به ایران بطوررسمی اعلام نشده بود