• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 99041007319
  • منبع : روابط عمومی برنامه

تقی‌پور:

باید از دهه کرامت برای نشر ارزش‌ها و مفاهیم والای دینی انقلاب استفاده کنیم

باید از دهه کرامت برای نشر ارزش‌ها و مفاهیم والای دینی انقلاب استفاده کنیم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید از فرصت دهه کرامت برای نشر ارزش‌ها و مفاهیم والای دینی انقلابی اظهار کرد: این ایام بهترین زمان برای صدور اندیشه‌های اسلامی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا،«رضا تقی پور انوری» در گفت‌وگو با کمیته ارتباطات و فضای مجازی دهه کرامت، با اشاره به اینکه جامعه نیازمند تبیین معارف و آموزه‌های اخلاقی اهل بیت(ع) است،‌ گفت: دهه کرامت بهترین فرصت برای تبیین اندیشه‌های انقلاب اسلامی که برگرفته از معارف و آموزه‌های دینی است تا از این طریق ضمن صدور اندیشه‌ها و ارزش‌های آن؛، جلوی رخنه فرهنگی دشمن نیز گرفته شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که کرامت در مقابل دنائت، ذلت و خواری است، تصریح کرد: برای رسیدن به قلّه بلند کرامت باید به سلاح تقوا و پرهیزگاری مجهز شویم.

وی با تاکید بر اینکه امروز جامعه تشنه و نیازمند ترویج معارف رضوی و آموزه‌های اخلاقی اهل بیت (ع) است،‌ افزود: امام رضا (ع) و خواهر گرامی‌شان، یعنی حضرت معصومه (س) سرچشمه کرامات و فضائل معنوی است که باید از فرصت دهه کرامت در راستای اشاعه فرهنگ این بزرگواران در جامعه حداکثر بهره را بگیریم.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: دهه کرامت فرصتی مناسب برای ترویج سبک زندگی اسلامی است بنابراین مسلمانان و به ویژه شیعیان باید در راستای تبیین زندگی  امام رضا(ع) و سایر ائمه اطهار (ع) تلاش کنند.

وی ادامه داد: باید از عرصه‌های مختلف به وجود آمده از جمله اینترنت و فضای مجازی برای نشر هدایت و هدایتگری اهل بیت(ع) استفاده کرده و گام‌های مؤثری برای حفظ جامعه از ناهنجاری‌ها برداریم.

تقی پور در ادامه در مورد  نامگذاری دهه کرامت نیز افزود: با توجه به اینکه امام رضا (ع) و خواهر گرامی‌شان، بسیار بخشنده، کریم و رئوف بودند بنابراین این دهه «فاصله زمانی میلاد حضرت معصومه(س) تا ولادت امام رضا(ع)» با عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است تا توجه جامعه به این مسئله مهم یعنی بخشش و اخلاق مداری جلب شود تا ذیل این مهم، مسایلی نظیر خشونت،‌ناهنجاری و آسیب‌های اجتماعی در جامعه کاهش یافته و نهایتا ریشه کن شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha