-
معاون وزیر بهداشت مطرح کرد
زنان ۳۵ تا ۴۹ سال؛ ۶۰ درصد ساختار سنی زنان متاهل کشور / لزوم تسهیل فرزندآوری این زنان
معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره ساختار سنی زنان متاهل کشور توضیح داد: زنان ۳۵ تا ۴۹ ساله که متولدین سالهای ۱۳۵۵ تا ۱۳۶۸ هستند، ۶۰ درصد ساختار سنی زنان متاهل کشور را تشکیل میدهند و لازم است تدابیر ویژهای برای تسهیل فرزندآوری این افراد در نظر گرفته شود.
-
نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار
سامانههای آب شهری در بسیاری از کشورها برای تقویت دندانها به آب آشامیدنی، فلوراید اضافه میکنند.
-
افزایش ۳ برابری موارد مثبت کووید- ۱۹ در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رئیس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام افزایش سه برابری موارد مثبت کووید-۱۹ در هفتههای اخیر، نسبت به شیوع بیماریهای تنفسی هشدار داد.
-
معاون بهداشت وزارت بهداشت:
با سوش جدیدی از کرونا مواجه نیستیم/در شرایط فعلی توصیهای به تزریق واکسن کرونا ندارم
معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره افزایش موارد کرونا در کشور ، با بیان اینکه با سوش جدیدی از بیماری مواجه نیستیم، در عین حال گفت که در حال حاضر و در شرایط فعلی توصیهای به تزریق واکسن این بیماری ندارد.
-
معاون فنی و نظارت سازمان نظامپزشکی اعلام کرد
اختصاص یکی از دادسراهای نظامپزشکی به فضای مجازی/ شناسایی پزشکنماها
معاون فنی و نظارت سازمان نظامپزشکی درباره فعالیت مجازی افراد پزشکنما اظهار کرد: باتوجهبه اهمیت فضای مجازی در این زمینه، ما در حال اختصاصدادن یکی از دادسراهای نظامپزشکی به فضای مجازی هستیم.
-
آیا روغن زیتون هم میتواند باعث چاقی شود؟
بحث در مورد اینکه روغنهای گیاهی را جایگزین روغنهای پخت و پز کنیم، به موضوعی جنجالبرانگیز در دنیای تغذیه تبدیل شده است.
-
نسخهخوان هوشمند ایرانی، خط بد پزشکان را هم میفهمد/گامی برای کاهش هزینه درمان
وقتی نسخهنویسی پزشکان به یکی از پرچالشترین بخشهای درمان بدل شده و بیماران به دلیل بدخطی نسخهها یا ناهماهنگی با سامانههای بیمه، متحمل هزینههای گزاف میشوند، یک شرکت دانشبنیان ایرانی با طراحی «دستیار هوشمند پزشک» گامی جسورانه برداشته است؛ سامانهای که با هوش مصنوعی، نسخهها را حتی از بدخطترین دستخطها میخواند و مستقیماً برای بیمه ارسال میکند.
-
هشدار سازمان غذا و دارو درباره " زولپیدم پارتی"
در پی گزارشات جهانی از زولپیدم به عنوان یکی از داروهای سوءمصرفشده در مهمانیها برای ایجاد فراموشی و انجام اعمال مجرمانه و و در پی آن افزایش آمار مسمومیتهای ناشی از مصرف نابهجای آن، اخیراً مواردی از مصرف غیرمجاز و تفننی داروی زولپیدم در مهمانیها در کشور تحت عنوان زولپیدم پارتی گزارش شده که سازمان غذا و دارو نسبت به عوارض جبران ناپذیر آن هشدار داد.
-
پیگیری جبران کمبود نیروی پرستاری در کشور
معاون پرستاری وزارت بهداشت، پرستاری را فراتر از یک شغل، تجلی علم، ایثار و انساندوستی دانست و از اقدامات راهبردی وزارت بهداشت برای ارتقای منزلت، توانمندسازی و نقشآفرینی گستردهتر این قشر در نظام سلامت کشور خبر داد.
-
مدیریت پسماند؛ نجات زیستبوم شهری / سیاست «پسماند صفر» در شهرهای سالم
موضوع پسماند و زباله به یکی از مسائل مهم در حوزه محیط زیست و البته سلامت در ایران تبدیل شده است و کلانشهرها بویژه استانهای شمالی را در وضعیت نگرانکننده قرار داده و حجم تولید زباله در استانهای شمالی در دهههای گذشته به دلیل افزایش جمعیت و تبدیلشدن به مقصد گردشگری، افزایش چشمگیر داشته است.
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
حمایت ویژه بیمه سلامت از ۲۵۰ بیماری خاص / اعتبار بیش از ۱۲ همتی برای درمان این بیماران
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران از افزایش بیماریهای تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج و رشد بودجهای این صندوق در سال جاری خبر داد.
-
چند باور نادرست درباره ریزش مو
وقتی صحبت از ریزش مو میشود به همان اندازه که گزینههای درمانی وجود دارد، باورهای نادرست هم هست.
-
وزیر بهداشت:
تدوین پیشنهاد پژوهشی برای دیپلماسی سلامت ضروری است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت تدوین پیشنهاد پژوهشی برای تقویت دیپلماسی سلامت تاکید کرد.
-
معاون بهداشت وزارت بهداشت عنوان کرد
سالانه حدود ۱۰۰۰۰ نفر در کشور قربانی حوادث کار/ضرورت بازنگری در استانداردهای بهداشت محیط و حرفهای
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به تفکیک ایمنی فردی در محیط کار و ایمنی محل کار و ساختمان، گفت: ایمنی ساختمان به نیروهای بهداشت محیط و حرفهای مربوط نیست، بلکه ایمنی و سلامت فرد شاغل در محیط کار برای ما اهمیت دارد.
-
ویدیو/ آیا کرونا دوباره جان میگیرد؟
آخرین یافتههای نظام مراقبت نشان میدهد که نسبت ابتلا به کووید-۱۹ طی چند هفته گذشته افزایش یافته است. بر اساس پایشها، نسبت ابتلا به این بیماری از ۲ درصد به چهاردرصد رسیده است.
-
رییس سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی اعلام کرد
جایگاه استثنایی ایران در تولید مواد موثره دارویی / تولید ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در کشور
رئیس سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی از فعالیت ۸۰ کارخانه تولید ماده موثره دارویی در کشور خبر داد و گفت: ایران در حوزه مواد موثره دارویی جایگاه استثنایی دارد و این حوزه یک قدرت برای کشور محسوب میشود.
-
افزایش سرطانهای زودهنگام در آمریکا
نرخ ابتلا به سرطان در افراد زیر ۵۰ سال در ایالات متحده گرچه پایین اما رو به افزایش است و متخصصان در جستجوی دلایل آن هستند.
-
چه عینک آفتابی بزنیم؟
به گفته یک چشم پزشک، استفاده از هرگونه عینک آفتابی حتی عینکهای ارزان قیمت که از برند خاصی هم نیستند، میتواند به پیشگیری از آسیب چشمی در برابر تابش اشعه فرابنفش خورشید کمک کند.
-
افزایش خطر زایمان زودرس با بیماری کبد چرب
نتایج تحقیق جدید مؤسسه کارولینسکا، استکهلم سوئد نشان داد، زنان باردار مبتلا به بیماری کبد چرب مرتبط با اختلال عملکرد متابولیک در معرض خطر بیشتری برای زایمان زودرس هستند و افزایش این خطر را نمیتوان از طریق چاقی توضیح داد.
-
تحول در ایمنی و بهداشت حرفهای با تکیه بر هوش مصنوعی و توسعه تعاملات بینبخشی
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با اشاره به ضرورت بهرهگیری از فناوریهای نوین در ارتقای ایمنی و بهداشت حرفهای کشور، بر تقویت تعاملات بینبخشی و توسعه زیرساختهای الکترونیک در حوزه سلامت کار تأکید کرد.
-
حسینپور: به جای برگزاری مراسم نمادین به سردشت پزشک متخصص اعزام کنید
نماینده سردشت و پیرانشهر در مجلس گفت: کمتر از دو ماه دیگر به سالروز فاجعه تلخ بمباران شیمیایی سردشت نزدیک میشویم؛ در تمام این سالها، جز برگزاری مراسمهای نمادین، چه اقدام عملی برای جانبازان شیمیایی سردشت انجام دادهایم؟
-
در گفتوگو با ایسنا اعلام شد
افزایش ۲ درصدی کرونا در کشور / سویه جدیدی در جریان نیست
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن تاکید بر رصد مستمر عفونتهای تنفسی در کشور، درباره آخرین وضعیت بروز کووید-۱۹ و برخی اخبار در این باره، توضیح داد.
-
هشدار مصرف خودسرانه «ریتالین» در ایام امتحانات
رئیس اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در خصوص رواج مصرف قرص ریتالین در بین دانشآموزان و دانشجویان در زمان امتحانات هشدار داد.
-
پکهای آرایشی در پوشش اسباببازی؛ تهدید جدی برای سلامت کودکان
معاون فنی اداره کل فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از عرضه لوازم آرایشی مخصوص کودکان در قالب اسباببازی ابراز نگرانی کرد و آن را خطری جدی برای سلامت کودکان دانست.
-
وزیر بهداشت اعلام کرد
اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور / رفع اشکالات برنامه در مسیر اجرا
وزیر بهداشت از اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع خبر داد و گفت: معمولا مشکلات برنامهها در طول و مسیر اجرا مشخص و برطرف می شود و به همین دلیل، اجرای این برنامه را به صورت تدریجی آغاز کردیم نه به صورت سراسری تا ایرادات، برطرف شود.
-
چگونه میتوان خستگی ناشی از «اماس» را مدیریت کرد؟
«مولتیپل اسکلروزیس» (اماس) بیماری عصبی مزمن مغزی و نخاعی، شایعترین بیماری عصبی است که جوانان را درگیر میکند و به گفته متخصصان، بهترین راه برای مبارزه با خستگی ناشی از اماس، درمان علت اصلی آن است.
-
در گفتوگو با ایسنا تشریح شد
افزایش آرام کرونا در کشور / طغیان سویههای قدیمی یا ظهور سویه جدید؟
عضو کمیته کشوری علمی کرونا درباره آخرین وضعیت این بیماری در کشور توضیحاتی ارائه داد.
-
تقسیط دیون شرکت کارخانجات داروپخش در سازمان تعزیرات
دادستان تهران گفت: شرکت کارخانجات دارو پخش پروندههایی در تعزیرات حکومتی دارند که حسب مصوبات جلسه مقرر شد سازمان تعزیرات حکومتی اقدامات لازم را به منظور تقسیط دیون قطعی و رفع محدودیتهای شرکتها در جهت حل مقررات داشته باشند که تولید این کالای راهبردی با مشکل مواجه نشده و خللی در تولید ایجاد نشود.
-
ویدیو/ بلاگرهای کوچک، قربانی محتوای والدین
این روزها دنیای کودکی دیگر آن چیزی نیست که والدینشان تجربه کردهاند. کودکیای که زمانی با دویدن در کوچه، تماشای کارتونهای ساده و بازیهای جمعی معنا میشد، حالا رنگ دیگری به خود گرفته و بچهها بدون تجربه درست، از کودکی به بزرگسالی پرتاب میشوند؛ بدون آنکه مهیای مواجهه درست با اضطرابهای این دوره باشند. اینفلوئنسرهای کوچک یا کودکان کار لاکچری؛ اینها نامهایی هستند که روی کودکانی که در شبکههای اجتماعی بازیگر سناریونویسی والدینشان میشوند، گذاشته میشود.
-
روشی جدید برای درمان «ماشینگرفتگی»
مطالعهای جدید در ژاپن نشان داده است یک موج صوتی خاص که گوش درونی را تحریک میکند، میتواند علائمی مانند تهوع و سرگیجه را به طرز محسوسی کاهش دهد.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.