• شنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 00061215271

جهانی شدن؛ رویکرد تازه هنرمندان یزدی در خلق آثارشان

جهانی شدن؛ رویکرد تازه هنرمندان یزدی در خلق آثارشان

ایسنا/یزد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد به رویکرد جهانی هنرمندان این خطه در خلق آثارشان اشاره و با تاکید بر پیشگامی و پیشتازی هنرهای جهانی سینما و عکس در این رویکرد، ضرورت ایجاد زیرساخت‌های لازم در استان برای شکوفایی هر چه بیشتر این بخش‌ها را یاداور شد.

«مجید جوادیان زاده» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا – منطقه یزد، جهانی شدن را رویکرد تازه‌ای در آثار هنرمندان شهر یزد خواند و تصریح کرد: به دنبال ثبت جهانی یزد از سوی یونسکو، آثار هنرمندان این شهر نیز رویکردی جهانی پیدا کرده  و در این میان، هنرهای جهانی سینما و عکس که با زبان مشترک خود با همه افراد ارتباط برقرار می‌کنند باید به عنوان هنرهای پیشگام و پیشتاز در جریان این رویکرد معرفی شوند.

وی گفت: در این راستا باید از هنرمندان عرصه‌های سینما و عکس به عنوان پیشتازان جهانی کردن یزد بهرمند شویم و فرصت‌ را برای شکوفایی و نمود هرچه بیشتر ظرفیت‌های این استان مهیا کنیم.

جوادیان‌زاده خاطرنشان کرد: البته با توجه به رویکرد جهانی شدن یزد، هنرمندان یزدی نیز احساس مسئولیت بیشتری در این زمینه دارند و افق‌های جهانی شدن نیز در آثار آن‌ها به وضوح دیده می‌شود و گویای این مسئله است که آن‌ها موقعیت هنری و فرهنگی خود را به خوبی دریافته‌اند.

وی با اشاره به نیاز استان یزد به سینمایی تخصصی، تصریح کرد: با وجود نیاز استان به سینمای عامه پسند و عمومی، ایجاد سینمای تخصصی و روشنفکرانه هنری همراه با برگزاری جلسات نقد فیلم ضروری است که البته در این رابطه نیز یکی از سالن‌های یزد در حال تجهیز است.

این مسئول افزود: این سینما برای ارائه آثار فاخر سینمای یزد و جهان و به دور از مسائل مربوط به گیشه، آثار فاخری را که مخاطب عام ندارند و بخش خصوصی از آنها استقبال نمی‌کند، را مورد نقد و گفت‌وگو قرار دهیم.

وی با اشاره به این که سینما به معنای عام و تنها با مفهوم فیلم‌سازی از ظرفیت اقتصادی بالایی برخوردار است، گفت: صنایع مختلفی وجود دارند که برای تبلیغ و نشان دادن ظرفیت‌های خود از هنر سینما استفاده می‌کنند و در حوزه فیلم کوتاه نیز مراکز و دستگاه‌هایی از خریداری فیلم استقبال می‌کنند و فیلم‌سازان می‎توانند از این ظرفیت‌ها بهرمند شوند اما مسئله اینجاست که هنوز فیلم سازی در استان‌ها نسبت به تهران فاصه زیادی دارد چرا که هنر گران‌قیمت سینما تنها در پایتخت متمرکز شده است.

جوادیان‌زاده بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های هنر سینما در استان یزد تاکید کرد و افزود: خوشبختانه اکثر شهرستان‌های استان یزد به جز شهرستان خاتم، دارای سینما هستند که در برخی از آن‌ها شاخص نسبت صندلی‌های سینما به جمعیت، از شهر یزد نیز بیشتر است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ادامه تخصصی شدن سینما را راهکاری برای توجه به ژانرهای مختلف فیلم عنوان کرد و گفت: در حال حاضر آثار طنز معمولاً طرفداران بیشتری نسبت به سایر انواع آثار سینمایی دارند لذا باید برای فراهم کردن فرصت دیده شدن هنرمندان سایر ژانرها مهارت و شناخت بیشتری کسب کنیم و آنها را از حمایت‌هایی مانند نمایش، نقد و بررسی آثارشان بهره‌مند سازیم.

وی با اشاره به هفته سینما و عکس در یزد با محوریت سینمای جوانان، اظهار کرد: در دوره جدید فعالیت‌های این حوزه تلاش خواهیم کرد به سینما و مفهومی به نام «سینمای یزد» توجه بیشتری شود چرا که یزد دارای شاخصه‌های مختلفی و مناسبی در این رابطه است.

جوادیان زاده در پایان نیز به بازار گرم این روزهای فعالیت‌های سینمایی در یزد اشاره و تصریح کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد استان به عنوان متولی سینما در یزد تصمیم دارد تا از طریق فراهم آوردن عرصه‌های برگزاری جلسات نقد فیلم و آثار تولیدی استان برای هنرمندان سینما، برنامه‌های هفته فیلم و عکس را در طول سال استمرار دهد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha