• یکشنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400011506329

افتتاح مرکز مطالعات فرهنگی اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

افتتاح مرکز مطالعات فرهنگی اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

ایسنا/فارس طی مراسمی و با حضور نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان محلی شهرستان کازرون، مرکز مطالعات فرهنگی اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی افتتاح شد.

یکشنبه ۱۵ فروردین و طی آئینی با حضور حجت‌الاسلام ابراهیمی، نماینده وزیر علوم، حجت‌الاسلام صباحی، امام جمعه کازرون، علی مظفری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون، میرشکاری، مدیر دفتر نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون افتتاح و پژوهشکده تکنولوژی نانو و گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات این دانشگاه، پس از گذشت چند سال از توقف بازگشایی شد.

مسئول هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و هماهنگ‌کننده هیئت‌های انتظامی اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این مراسم با اشاره به تأکیدات مکرر قرآن بر رسالت دانشمندان و اهل قلم، گفت: در قرآن کریم آمده است نون و القلم و منظور از این آیه شریفه سوگند به قلمی است که خدا را معرفی کند، قلمی که فرهنگ جامعه را بالا ببرد، قلمی که علم را در جامعه نهادینه کند و محصول این قلم باید پژوهش‌ها و کتاب‌هایی باشد که جامعه با تکیه به آنها بتواند بالندگی خود را به دست بیاورد. 

حجت‌الاسلام ابراهیم ابراهیمی، با بیان اینکه در روز قیامت از هر فرد مسئول، پیرامون اقداماتش سئوال خواهد شد، افزود: با انجام اقداماتی مانند افتتاح مراکزی که امروز شاهد افتتاح آنها بودیم، می‌توانیم در روز قیامت سربلند باشیم، منوط به اینکه در ارایه خدمات آنها توجه شود که هدف غایی، خداوند تبارک و تعالی باشد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز گفت: سه مرکزی که امروز افتتاح و یا فعالیت آنها مجددا شروع شد، در راستای عمل به بیانیه مأموریت دانشگاه و تحقق سیاست‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای جامعه‌محور شدن دانشگاه‌ها است.

غریب فاضل‌نیا گفت: امیدوارم نهادهای مختلف دولتی و همچنین بخش خصوصی شهرستان بتوانند با بهره‌مندی مناسب از ظرفیت علمی این سه مرکز و پژوهشکده، به ویژه مرکز مطالعات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، نقش موثرتری در نظام تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های عمومی برای جامعه داشته باشند. 

فاضل‌نیا همچنین با ارایه گزارشی از گروه پژوهشی پیچیدگی و محاسبات و همچنین پژوهشکده فناوری نانو، خاطر نشان کرد: این مرکز، پس از مرکز تحقیقات سیستم‌های پیچیده دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دومین مرکزی است که به طور خاص و با هدف بررسی پارادایم غالب در سیستم‌های پیچیده به بررسی و مطالعه طیف گسترده‌ای از پدیده‌ها در حوزه‌های مختلف علوم و فنون با استفاده از ابزار توسعه یافته در تئوری سیستم‌های پیچیده می‌پردازد.

او گفت: پژوهشکده فناوری نانو دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با هدف ایجاد تحول و تحرک در آموزش و پژوهش میان رشته‌ای در دانشگاه‌ سلمان فارسی کازرون و اعتلای جایگاه این دانشگاه و همچنین گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه تحصیلات تکمیلی و پژوهش‌های کاربردی نانو فعالیت خود را پس از چندین سال توقف، فعال شده است.

حجت‌الاسلام مصباحی، امام جمعه کازرون نیز گفت: اقدام‌های عملی مانند افتتاح و راه‌اندازی این سه مرکز، گام‌های ماندگار و ارزشمند برای تغییر ذائقه عمومی مردم برای تغییر اولویت‌های آنها به سمت مسائل دانشگاهی محسوب می‌شوند چراکه زمینه مناسبی را فراهم خواهد کرد که مردم بتوانند نقش دانشگاه‌ها را به وضوح در زندگی روزمره خود شاهد باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha