«حمیدرضا فهیمی راد» با اشاره به غرق شدن تعدادی از جوانان و کودکان در سالهای گذشته در استخرهای آب کشاورزی، گفت: یکی از شرایط آزادسازی اعتبارات استخرها در سازمان جهادکشاورزی، رعایت تمامی اصول ایمنی در آنهاست.
وی با بیان این که دستورالعملهای ایمنی استخرهای ذخیره آب کشاورزی هر ساله به روزرسانی و توسط مدیریت آب و خاک سازمان جهادکشاورزی اعلام میشود، گفت متأسفانه بعد از تأیید استخرها توسط این مدیریت و تحویل قطعی به بهرهبرداران، استخر به حال خود رها شده و دیگر توسط بهرهبردار نظارت ایمنی نمیشود که متأسفانه با گرم شدن هوا، هر ساله شاهد غرق شدن تعدادی از هموطنان هستیم.
این کارشناس استخرهای ذخیره آب گفت: پوشیدن جلیقه نجات، نصب تابلوهای هشداردهنده اعلام عمق و خطر غرق شدگی، ایجاد فنس استاندار، تعبیه نردبانهای نجات و حضور فرد ثالث آشنا به امور کمکرسانی در هنگام فعالیتهای نزدیک استخر از الزامات استفاده از استخرهای ذخیره آب کشاورزی است.
وی با بیان این که برای به حداقل رساندن خطرات غرق شدگی و با رعایت مسائل مرتبط با تبخیر آب استخرها و مجوزهای تغییر کاربری امور اراضی، حداکثر ارتفاع استخرها را در سالجاری سه متر تعیین شده که این امر در توسط بهرهبرداران به صورت سلیقهای حتی تا هفت متر هم میرسید که بیشترین خطر و رعایت نشدن ایمنی را در بردارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، فهیمیراد در پایان گفت: رعایت موارد ایمنی و به کار بردن هزینههای اندک برای ایجاد شرایط امن، حوادث بعدی و جبران ناپذیر را به حداقل ممکن می رساند لذا شایسته است همگان به هر نحو ممکن به جد و جهد در این مورد کوشا و متعهد باشند.
انتهای پیام
نظرات