• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
  • GMT 07:46

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • فتوبلاگ
  • English

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
  • GMT 07:46

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • فتوبلاگ
  • English

هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش

طاهره رخ‌بخش
۲۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۷

شهرستان تاکستان با ۳۰ هزار هکتار زیر کشت یکی از قطب‌های انگور در کشور محسوب می‌شود. در هر مزرعه معمولا انگورها به صورت خانوادگی یا توسط کارگران چیده می‌شود. بخشی از این انگورها برای تهیه شیره انگور استفاده می‌شوند، بخشی برای تولید کشمش انگوری و بخشی دیگر از این محصول برای تهیه‌ی کَلفَرینی (یا دوشاب سفت) استفاده می‌شود. در نهایت، انگور و فرآورده‌های آن پس از آماده‌سازی، به کارخانه‌ها منتقل شده و در آنجا شست‌وشو، پاک‌سازی و بسته‌بندی می‌شوند. می‌توان گفت پشت عملیات برداشت انگور و تبدیل آن‌ها به شیره، کشمش یا کلفرینی تجربه چند نسل از کشاورزان خوابیده است، از سوی دیگر از نگاه مردم بومی منطقه، این رسم و حضور هر خانواده در یکی از مزارع برای چیدن انگور به آئینی در این منطقه از استان قزوین تبدیل شده است.

  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
  • دبیر علیرضا صوت‌اکبر
  • تاكستان
  • انگور
  • برداشت انگور
  • انگور و کشمش
  • شیره انگور
  • شهر جهانی انگور
  • انگور تاکستان
  • استانی-عکس
  • مدیران خودرو
  • مخابرات

لینکستان

    شارژر آیفون جمینجا خرید سی پی لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ گوسفند زنده تجهیزات پزشکی بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی ثبت شرکت بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور آهنگ جدید ایرانی کلاس تیزهوشان ششم تور قبرس شمالی تصفیه آب خانگی پاک آب خرید سی‌ پی کالاف خرید سی پی کالاف از رنگوگیم خرید هاست وردپرس امداد کرمان موتور پرس لاین ساخت پرسشنامه آنلاین نوبت‌دهی آنلاین پزشکان درب ضد سرقت دژ درب تور چین علائم دیسک کمر چیست؟ سوالات آیین‌ نامه تور کیش با اقساط و شرایط ویژه شرکت طراحی سایت
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
ISNA
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved