• چهارشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1400020100173
  • خبرنگار : 71628

تلاش رژیم صهیونیستی برای اعمال نفوذ بر آمریکا همزمان با مذاکرات وین

تلاش رژیم صهیونیستی برای اعمال نفوذ بر آمریکا همزمان با مذاکرات وین

یک روزنامه صهیونیستی با استناد به گزارش یک شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی، مطرح کرد که این رژیم به دنبال اعمال نفوذش بر آمریکا در مذاکرات وین است تا سطح بازرسی ها از تاسیسات هسته ای ایران ارتقا یابد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل، شبکخ تلویزیونی کان روز سه شنبه گزارش داد که رژیم صهیونیستی همزمان با مذاکرات دولت آمریکا در وین برای بازگشت به توافق هسته ای در حال لابی کردن با آمریکا برای اعمال فشار در راستای ارتقای نظارت بین‌المللی بر برنامه هسته ای ایران است. 
شبکه کان همچنین گزارش داد که قدس اشغالی در حال اعمال پافشاری است که مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بازرسی تاسیسات هسته ای ایران اعمال قدرت عمل بیشتری داشته باشند. 
این شبکه در ادامه گزارشش آورده است که این موضع رژیم صهیونیستی پس از این اتخاذ شد که مقامات آن به این نتیجه رسیدند که تغییرات چشم‌گیری در توافق هسته‌ای رخ نخواهد داد، اما به هر صورت به دنبال اصلاح مفاد توافق هستند. 
همچنین در این گزارش آمده است که یوسی کوهن، رئیس موساد، مِیر بن شابات مشاور امنیت ملی و آویو کوخاوی رئیس ارتش رژیم صهیونیستی در اوایل هفته آتی به آمریکا می روند تا در این زمینه از طرف قدس اشغالی با دولت آمریکا لابی کنند. 
بر اساس این گزارش، موضع رژیم صهیونیستی در پی این مطرح می شود که طی دو هفته گذشته،  جلسات اخیر کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هسته‌ای از طریق لغو تحریم های اعمال شده آمریکا بر ایران و بازگشت دوجانبه آمریکا و ایران به پایبندی به توافق هسته ای برگزار شدند. 

نمایندگان آمریکا نیز در طول مذاکرات اعضای کمیسیون مشترک برجام در وین حضور داشتند اما تا کنون هیچ مذاکره مستقیم و غیر مستقیمی میان ایران و آمریکا در وین انجام نشده است. 
ایران خواستار لغو تمامی تحریم های آمریکا بوده و بیان کرده است تنها پس از راستی آزمایی لغو این تحریم ها اقدامات جبرانی اش که در واکنش به خروج آمریکا از توافق هسته ای و متحمل شدن تحریم ها انجام داده بود را  به حالت قبل باز می‌گرداند.  این اقدامات طبق مفاد برجام و شامل کاهش تعهدات هسته ای داوطلبانه ایران بوده اند. 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha