• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۴ / ۰۲:۱۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404082918422
  • خبرنگار : 50105

دنده عقب فولکس‌واگن از توسعه برقی‌ها در هند

دنده عقب فولکس‌واگن از توسعه برقی‌ها در هند

منابع آگاه اعلام کردند فولکس‌واگن در هند، به دنبال یک شریک داخلی برای کمک به افزایش سهم بازارش است و هزینه‌های توسعه خودروهای برقی را به میزان یک سوم کاهش داد.

به گزارش ایسنا، منابع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود، اعلام کردند واحد داخلی فولکس‌واگن، هزینه‌های مربوط به پلتفرمی که برای تولید خودروهای برقی طراحی می‌کند را از یک میلیارد دلار، به حدود ۷۰۰ میلیون دلار کاهش داد.

فولکس‌واگن به ادامه تزریق میلیاردها دلار به بازاری که پس از نزدیک به دو دهه، فقط دو درصد از سهم آن را به دست آورده است، تمایلی ندارد. منابع آگاه اعلام کردند این خودروساز پس از شکست مذاکرات با شرکت خودروسازی ماهیندرا در سال گذشته، به دنبال یک شریک هندی برای تقسیم هزینه‌ها و خطر است. این منابع افزودند: در حال حاضر، یافتن یک شریک برای تامین بودجه داخلی بیشتر، بسیار مهم است.

گروه فولکس‌واگن خودروهایی را تحت برندهای اشکودا و فولکس‌واگن، به همراه مجموعه‌ای از برندهای لوکس مانند لامبورگینی، آئودی و پورشه، به فروش می‌رساند.

قوانین سختگیرانه‌تر انتشار آلایندگی هند از سال ۲۰۲۷ آغاز می‌شود و این موضوع، روی آوردن خودروسازان به فناوری‌های پاک‌تر را حیاتی می‌کند. از آنجایی که اولین خودروی برقی فولکس‌واگن احتمالا در سال ۲۰۲۸ عرضه خواهد شد، این شرکت گزینه‌های کوتاه‌مدت، از جمله واردات خودروهای برقی، برای جبران این شکاف در صورت انعقاد توافق تجاری میان اتحادیه اروپا و هند را بررسی می‌کند.

کاهش هزینه‌ها همچنین نشان‌دهنده افزایش احتیاط در میان خودروسازان جهانی است که سرمایه‌گذاری میان هند، چین و بازارهای غربی را متعادل می‌کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، خودروسازان اروپایی مدت‌هاست که برای سودآوری در بازار هند که تحت تسلط خودروسازان داخلی مانند ماروتی سوزوکی، هیوندای موتور، ماهیندرا و تاتا موتورز قرار دارند، تلاش می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha