• شنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400030100460
  • خبرنگار : 50227

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خبر داد

آغاز طرح راهداری محوری در ۴ کریدور شریانی خوزستان

آغاز طرح راهداری محوری در ۴ کریدور شریانی خوزستان
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان از اجرای فاز اول طرح راهداری محوری در چهار کریدور شریانی خوزستان خبر داد.

غلامعباس بهرامی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فاز اول طرح راهداری محوری در چهار کریدور شریانی خوزستان با هدف تسریع در پیشبرد طرح‌های راهداری، هم‌افزایی و بهره‌وری بیشتر از راهداران آغاز شده است.

وی افزود: در مرحله اول این طرح، محورهای پرتردد و شریانی شامل محورهای اهواز –هفتکل - باغملک - ایذه - دهدز، محور اهواز - رامهرمز - بهبهان، محور اهواز - آبادان و محور اهواز - شوش- اندیمشک - پل زال  تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

بهرامی‌نیا با اشاره به وجود ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه پرتردد و شریانی در خوزستان گفت: در هر یک از این محورها، ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان‌ها در حوزه استحفاظی مربوط به خود و یا به صورت مشارکتی با سایر ادارات شهرستان‌های همجوار نسبت به عملیات راهداری آن محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: طرح‌های راهداری محوری شامل ساماندهی تابلو و علائم، ساماندهی گاردریل‌ها، حذف و کاهش نقاط پر حادثه، لکه‌گیری، اصلاح شیب شیروانی، ترانشه‌برداری، پاکسازی و تسطیح حریم، شانه‌سازی و سایر طرح‌های مشابه است که با اجرای آن‌ها شاهد افزایش ضریب ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha