• شنبه / ۵ تیر ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400040503133

مدیر کل راه و شهرسازی فارس:

آزادراه شیراز اصفهان ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

آزادراه شیراز اصفهان ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

ایسنا/فارس مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس گفت: ۲ پروژه مهم راهسازی این استان شامل آزادراه شیراز- اصفهان و باند دوم جاده تنگ ابوالحیات، با پیشرفت ۹۰ درصدی در حال تکمیل است.

جعفر زاهدی شنبه ۵ تیر به خبرنگاران گفت: پروژه آزادراه شیراز- اصفهان به طول ۲۲۵ کیلومتر، بزرگترین پروژه آزادراهی در دست ساخت کشور محسوب می‌شود و اکنون عملیات آسفالت بیشتر نقاط ۶ قطعه اول آن تمام شده است.

زاهدی با بیان اینکه عملیات اجرایی در قطعه هفتم که دیرتر به پروژه اضافه شد، ادامه دارد، گفت: پیمانکار، بیشترین تمرکز خود را بر روز این قطعه گذاشته تا آن را نیز هرچه سریعتر تکمیل کند.

به گفته زاهدی با ساخت این آزادراه، فاصله ۲ کلانشهر شیراز و اصفهان ۱۳۰ کیلومتر کاهش پیدا خواهد کرد و در نتیجه زمان سفر ۲ ساعت کمتر و میزان سوخت، آلاینده‌های هوا و هزینه‌های سفر نیز کاهش چشمگیری خواهد داشت.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس با بیان اینکه ارتقاء ایمنی تردد، تسهیل سفر بین ۲ قطب گردشگری کشور و ... از عواید بهره‌برداری از این پروژه است، گفت: با توجه به حجم تردد در این مسیر، افتتاح این پروژه منجر به صرفه‌جویی سالانه ۱۳۶ میلیون لیتر سوخت خواهد شد.

او خاطرنشان کرد: باند دوم تنگ ابوالحیات نیز، دومین پروژه مهم راهسازی استان فارس به شمار می‌رود که ۲۱ کیلومتر طول دارد و تاکنون ۸ کیلومتر آن آسفالت شده و دارای دو تونل و گالری یعنی راهروی دستیابی به طول یک کیلومتر است.

زاهدی اضافه کرد: برای اتمام این پروژه راهسازی مهم، کار در ۲ شیف دنبال می‌شود، اگرچه سختی‌های کار نظیر، پیچیدگی‌های فنی، نوسانات قیمت مصالح مورد نیاز و دشواریهای تامین مصالح مناسب با مختصات پروژه و ... روند را کند کرده است اما هیچ زمانی کار را حتی یک ساعت هم متوقف نکرده‌ایم.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس با بیان اینکه ۲ کارخانه سنگ شکن در محل نصب شده و در دو شیفت کاری فعال است، به ارزش افزوده این طرح که بیش از یک کیلومتر تونل و گالری ودارای ۵ دهنه پل بزرگ و خاص و نزدیک به اختلاف١١٠٠ متر ارتفاع از کف تنگ ابوالحیات، به طرف دشت ارژن، که منحصر به فرد است ، اشاره و اضافه کرد: با این وسعت و ویژگی ها ارزش افزوده این پروژه بالای ۳۰۰ میلیارد تومان است.

زاهدی با یادآوری اینکه در قرارداد تکمیلی ارزش پروژه مبلغ ١۴١ میلیارد تومان ذکر شده است، گفت: پیش بینی می شود این پروژه که با ساخت آن تاثیر بزرگی بر ساکنان شهرهای جنوب غرب و جنوب کشور شامل استان های بوشهر، خوزستان و کهکیلویه و بویراحمد داشته باشد، تا پایان شهریورماه آماده بهره برداری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha