• چهارشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400050603854
  • خبرنگار : 50199

مدیرعامل شرکت آنتی ‌بیوتیک‌ سازی ایران خبر داد

رشد چشم‌گیر تولید آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور

رشد چشم‌گیر تولید آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور

ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت آنتی ‌بیوتیک‌ سازی ایران از رشد چشم‌گیر تولید آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور خبر داد.

  سید احمد موسوی، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شرکت آنتی‌بیوتیک سازی ایران، زیرمجموعه شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین و شستا است، اظهار کرد:ماموریت ما، تولید و تامین مواد موثره دارویی آنتی‌بیوتیکی و غیر آنتی‌بیوتیکی مورد نیاز کشور است.

وی افزود: ظرفیت تولید محصولات اصلی شرکت طی سه سال گذشته افزایش تا۱۰۰درصدی داشته است؛ برای مثال ظرفیت تولید آموکسی سیلین از ۴۵۰ تن سال ۹۷ در یک روند رو به رشد به ۸۰۰ تن در سال ۱۳۹۹ افزایش یافته و ۲ برابر شده و  ظرفیت تولید سفالوسپورین‌ها در همین دوره زمانی حدوداً ۵۰ تن افزایش داشت.

مدیر عامل شرکت آنتی ‌بیوتیک‌ سازی ایران  یادآور شد:  به‌دلیل محدودیت‌های ارز تخصیصی در سال ۹۹، رشد فروش و سودآوری متناسب با ظرفیت‌های ایجاد شده نبود، همچنین در مجموع حدوداً ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن ظرفیت تولید محصولات عمومی جدید (شامل آزیترومایسین، والزارتان، آسیکلوویر، کوئتیاپین، سیتا گلیپتین و .غیره)  در واحدهایی تازه تاسیس ایجاد شده است.

موسوی ادامه داد: رشد فروش در سال‌های ۹۸ و ۹۹ نسبت به سال‌های پیش تر به ترتیب ۶۴ و ۳۵ درصد بوده است و همچنین رشد سود در همین دو سال نسبت به سال‌های پیش آن (یعنی ۹۷ و ۹۸) به ترتیب ۲۰۷ و ۲۵ درصد بوده است.

وی گفت: فروش و سود خالص چهار ماهه ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۹ به ترتیب ۲/۲۲ و ۴۹ درصد افزایش داشته است و با برنامه ریزی های انجام شده پیش بینی می‌گردد فروش و سود سال ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۹ تا پایان سال ۴۰ تا ۵۰ درصد رشد داشته باشد.

مدیرعامل شرکت آنتی ‌بیوتیک‌ سازی ایران با اشاره به اینکه در توسعه محصولات جدید و حلال‌ها دو مسیر طی شده است، اظهار کرد: ابتدا محصولات جدید که طی سال‌های گذشته علاوه بر تولید محصولات قبلی، تولید آنتی‌بیوتیک‌های جدید و همچنین گروه‌های دارویی دیگر همچون قلبی و عروقی، آنتی ویروس اعصاب و روان، آنتی دیابتیک‌ها هم در دستور کار جدی قرار داشت که برخی از آن‌ها شامل آزیترومایسین، والزارتان، آسیکلوویر، کوئتیاپین، سیتا گلیپتین به مرحله تولید صنعتی رسیده است و برخی دیگر در مرحله آزمایشی نیمه صنعتی و صنعتی بوده که برای نمونه می‌توان از لوتیر استام، تیکاگرلور و حداقل ۱۰ محصول دیگر را نام برد.

موسوی افزود: مسیر دوم تولید حلال‌ها به‌عنوان دیگر برنامه توسعه محصول شرکت بوده که در همین رابطه در حال حاضر حلالDMM در دو گرید (۹۲ و ۹۸ درصد) تولید و قابل عرضه به صنایع مختلف است و همچنین تولید حلال‌های متیل‌استات و اتیل‌استات در فاز صنعتی بررسی و تولید خواهد شد.

وی گفت: براساس پروژه‌های بهینه‌سازی و توسعه در شرکت نیز در ۳ سال گذشته، اهتمام بسیار جدی بر بهینه‌سازی ساختار واحدهای پشتیبانی تولید و همچنین توسعه و بهینه‌سازی واحدهای تولید وجود داشته، که برخی از پروژه‌ها انجام شده و یا در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آنتی ‌بیوتیک‌ سازی ایران درباره پروژه بهینه‌سازی واحد پشتیبانی تولید نیز خاطرنشان کرد: خرید و نصب سیستم ROجهت تولید آب مورد نیاز کارخانه (سیستم قبلی رزینی و مربوط به بیش از ۲۰ سال قبل بود)، همچنین خرید و نصب و راه‌انداری چیلر اسکرو، با ظرفیت ۲۵۰ تن جهت جبران کمبود تن تبرید کارخانه، خرید، نصب و راه‌اندازی سیستم تولید نیتروژن گازی در حجم بالا (PSA) جهت مصرف در فرآیندهای تولید و سیستم‌های ابزار دقیق و بازسازی ۲ دستگاه کمپرسور هوای فشرده ۲۰۰ کیلو وات از دیگر اقدامات بود.

موسوی گفت: پروژه توسعه و بازسازی اتاق تمیز واحد پنی سیلین‌های آنزیماتیک (آموکسی سیلین، آمپی سیلین، ۶APA و غیره) که در سال ۹۸ شروع و در تابستان ۹۹ به اتمام رسید و با اتمام این پروژه ظرفیت تولید ۸۰۰ تن آموکسی در سال ایجاد شد و همچنین دریافت گواهینامه GMP این خط از  سازمان غذا و دارو نیز انجام شد.

 
وی ادامه داد: پروژه توسعه و بازسازی اتاق تمیز واحد عمومی با حجم بالا که در سال ۹۹ آغاز شد و تا پایان شهریور ۱۴۰۰ به اتمام خواهد رسید که در این واحد ظرفیت تولید ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن محصولات جدید شرکت (آزیترومایسین، والزارتان،  کوئتیاپین، آسیکلوویر و غیره) با اخذ گواهینامه GMP فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت آنتی ‌بیوتیک‌ سازی ایران با اشاره به پروژه‌های در دست اقدام سال ۱۴۰۰ خاطرنشان کرد: پروژه توسعه و بهینه‌سازی اتاق تمیز سفالوسپورین‌ها (سفالکسین، سفیکسیم و غیره) که در مهر ماه ۱۴۰۰ شروع و تا تابستان ۱۴۰۱ به اتمام خواهد رسید که علاوه بر افزایش ظرفیت تولید سفالوسپورین‌ها تا ۲۰۰ تن در سال،  گواهینامه GMP هم بر اساس آخرین استانداردها دریافت خواهد شد.


وی افزود: پروژه بهینه‌سازی ساختار انبار مواد مواد اولیه و محصول که آغاز شده و پیش‌بینی می‌کنیم تا پاییز ۱۴۰۰ به اتمام برسد؛همچنین پروژه ستادی بهینه‌سازی خطوط انتقال سیالات کارخانه که در ۶ ماهه دوم ۱۴۰۰ انجام خواهد شد و سرانجام، پروژه ستادی خرید و نصب دیزل ژنراتور نیز انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha