• چهارشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400050604245
  • خبرنگار : 50455

عدالت آموزشی از مهمترین دغدغه های مدیران آموزش و پرورش قم است

عدالت آموزشی از مهمترین دغدغه های مدیران آموزش و پرورش قم است

ایسنا/قم رئیس اداره آموزش و رورش استثنایی استان قم یکی از مهمترین برنامه های این اداره کل را توسعه عدالت آموزشی در استان ذکر کرد.

مهدی آقاکوچکی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان قم در حاشیه اجلاس سراسری روسای ادارات آموزش و پرورش، به تشریح برنامه های این اداره در راستای نصیب برابر آموزشی، ارتقای کیفیت یادگیری و تربیت تمام ساحتی در گام دوم انقلاب اسلامی در حوزه های آموزشی، توانبخشی و پرورشی پرداخت.

وی بیان داشت: در راستای تحقق عدالت آموزشی و اجرای طرح هدایت ( هر دانش آموز یک تبلت و هر تبلت یک کلاس، یک مدرسه) با مشارکت سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، کمیته امداد، اداره اتباع و خیرین استان، بیش از ۲۰۰ دستگاه تبلت و گوشی هوشمند به دانش آموزان با نیازهای ویژه و کم برخوردار اهدا شده است.

آقا کوچکی تصریح کرد: در طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان که از اوایل تیرماه در ۱۷ پایگاه سطح استان در حال اجرا بوده، تاکنون برای ۲۲هزار و ۴۷۸ دانش آموز نوبت دهی انجام شده و تعداد ۱۲ هزار و   ۷۸۰نو آموز بدو ورود به دبستان مورد ارزیابی قرارگرفته اند.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته با توجه به شیوع بیماری کرونا و غیرحضوری بودن مدارس، ارتقا کیفیت یادگیری در همه حوزه ها در اولویت کاری این اداره قرار داشته است، به برگزاری کارگاه های آموزشی معلمان مبتنی بر مهارت های چندگانه، آموزش معلمان دانش آموزان با آسیب بینایی و شنوایی در نهضت آموزش زبان اشاره و خط بریل ، برگزاری جشنواره الگوهای برتر یاددهی- یادگیری، مدرسه انطباقی دانش آموزان مبتلا به اتیسم، پوشش دانش آموزان با نیازهای ویژه و دانش آموزان تلفیقی و فراگیر، ساخت و استاندارد سازی مدرسه انطباقی و پذیرا "الگو" ویژه دانش آموزان تلفیقی، ایجاد و تجهیز پایگاه آموزش مجازی و شبکه های آموزشی تولید محتوای آموزشی در سطح استان اشاره کرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همچنین گفت: در حوزه پرورشی و تربیت بدنی طرح هایی چون طرح سودای بندگی، شناخت مرجعیت و تقلید، هر مدرسه یک سرود و ایجاد پایگاههای اوقات فراغت تابستانی مجازی و برگزاری مسابقات ورزشی به صورت مجازی اجرا شده است.

آقا کوچکی در پایان اضافه کرد: در راستای بسته‌های تحولی افزایش مشارکت‌ها و اجتماعی شدن می‌توان به  تشکیل پارلمان مشورتی اولیا، تشکیل باشگاه بازنشستگان و گنجینه های مدیریتی اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha