زینب فرخ در نشست خبری که امروز پنجشنبه (۱۵ آبان) در سالن شهید فخری زاده برگزار شد، با اشاره به غفلت از تربیت در سنین پایین، اظهار کرد: کودکان آیندهسازان کشورمان هستند اما متأسفانه این عرصه کمتر مورد توجه قرار گرفته است؛ از بدو تولد تا هفتسالگی، تنها خانواده مسئولیت تربیت را بر عهده دارد و در این زمینه باید اذعان کنیم که تا حد زیادی از مباحث تربیتی در این دوره غفلت شده است.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه قم تصریح کرد: هدف ما در جشنواره نهال، ارتقا و پرورش سطح مهارت، خلاقیت، تفکر و تعامل در کودکان زیر هفتسال است. به عبارت دیگر هدف غیرمستقیم ما تربیت کودک تراز انقلاب اسلامی است.
وی در تشریح اهداف جشنواره افزود: با هدف تقویت شبکه مربیان و مادران و همچنین کشف استعدادهای کودکان، این جشنواره را ترتیب دادهایم، مخاطبان میتوانند در قالبهای مختلفی مانند تولید کلیپ، قصهگویی، نقالی، دکلمه، سرود، کاردستی و بازیهای قصهمحور، آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه قم در پایان با اعلام زمانبندی جشنواره یادآور شد: اطلاعرسانی این جشنواره از امروز، ۱۵ آبان، آغاز و تا ۳۰ آذر ادامه دارد؛ مهلت ارسال آثار به دبیرخانه ۴۵ روز در نظر گرفته شده و برگزیدگان مرحله استانی به مرحله کشوری راه مییابند که جشنواره ملی در بهار ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.
انتهای پیام


نظرات