• شنبه / ۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400050905494
  • خبرنگار : 71402

ارتش انگلیس می‌تواند به اطلاعات محرمانه پنتاگون در جنگ آینده با چین دسترسی داشته باشد

ارتش انگلیس می‌تواند به اطلاعات محرمانه پنتاگون در جنگ آینده با چین دسترسی داشته باشد

به گفته معاون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، پنتاگون در حال بررسی ارائه دسترسی ارتش انگلیس به "سرویس ذخیره‌سازی 'ابری جنگی' (Combat Cloud)" خود است تا تعامل‌پذیری "نیروهای متحد" را در سناریویی که شامل رویارویی با چین می‌شود، ارتقا دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ظاهرا نتایج تازه‌ترین مانورها که واکنش آمریکا به حمله‌ای علیه تایوان از سوی چین را شبیه‌سازی کرده بود، عامل این تغییر بوده است زیرا نیروهای آمریکایی در این مانورها به شدت شکست خوردند و آزمایش‌های شبیه‌سازی شده نشان داد که ارتش آمریکا نمی‌تواند به طور موثر با متحدان خودش که جزو مهمترین دارایی‌های نظامی آن است، همکاری داشته باشد.  

ژنرال جان هیتن، معاون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: ما باید مشکل محرمانه‌سازی را حل کنیم چون بیش از حد اقدامات محرمانه داریم. حتی اگر این کار را انجام دهیم، ما هنوز هم با مشکل مواجه هستیم چون ما دوست داریم به پرونده‌ها برچسب "محرمانه برای اتباع خارجی" بزنیم. پس از آن، حتی نزدیکترین متحدانمان نمیتوانند به ساده‌ترین سیستم محرمانه که سیپرنت (SIPRNet) است، دسترسی پیدا کنند.  

گرچه وزارت دفاع آمریکا تمام اطلاعات مرتبط با نتایج این مانورهای جدید را از حالت محرمانه خارج نکرد، ژنرال هیتن گفت که یک مشکل کلیدی این بود که "تیم قرمز" توانست در ابتدای درگیری فرضی، سیستم‌های اطلاع‌رسانی ارتش آمریکا را مختل کند. از این سیستم‌های اساسی، برای تقویت داده و اطلاعات میان نیروهای آمریکایی و یگان‌ها استفاده میشود. اطلاعات در یک نقطه انباشت و به هدف ساده‌ای برای حمله فرضی ارتش چین تبدیل شد.

ژنرال هیتن گفت: ما شکست ناراحت‌کننده‌ای را تجربه کردیم. تیم قرمز مهاجم که در ۲۰ سال گذشته ایالات متحده را تحت بررسی داشت، زنگ هشدار را برایمان به صدا درآورد. آنها دقیقا میدانند که ما چه کاری میخواهیم انجام دهیم.  

پنتاگون اکنون در حال بررسی کل مفهوم مانورها علیه دشمنان مدرن، ظاهرا در صورت جنگ با چین است. ارتش ایالات متحده همچنین سیستم‌های اطلاعاتی نظامی را با "ابر جنگی" جایگزین میکند که احتمالاً در برابر تلاش‌های هکری چین مصون است. انتظار می‌رود این ابر نه تنها داده‌های رزمی را در اختیار سربازان آمریکایی قرار دهد، بلکه همین کار را برای متحدان بریتانیایی آنها -با استفاده از ورود به سیستم با بیومتریک شخصی- انجام دهد.

با وجود محرمانه بودن و دسترسی محدود برای متحدان آمریکا، شبکه پنتاگون و درز اسناد از آن به یکی از بزرگترین و شرم‌آورترین درزهای اطلاعاتی آمریکا در تاریخ تبدیل شد. در سال ۲۰۱۰ یک تحلیلگر اطلاعاتی نظامی آمریکا، صدها هزار سند از جنگ آمریکا در عراق و افغانستان و مکاتبات دیپلماتیک وزارت خارجه آمریکا را در اختیار ویکی‌لیکس و موسس آن جولیان آسانژ قرار داد. این اسناد، موارد متعددی که جنایت جنگی محسوب میشدند و سوءرفتار اعضای ارتش آمریکا را فاش کردند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha