• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۲۳:۲۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404073020027
  • خبرنگار : 71660

رسانه عبری: ونس به نتانیاهو گفته به اجرای توافق آتش‌بس غزه کمک کند

رسانه عبری: ونس به نتانیاهو گفته به اجرای توافق آتش‌بس غزه کمک کند

منابعی آگاه گزارش دادند معاون رئیس‌جمهور آمریکا از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواسته تا به توافق آتش‌بس غزه «فرصتی» بدهد و به اجرای آن کمک کند.

به گزارش ایسنا، «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا برای یک سفر ۲ روزه در حمایت از توافق آتش‌بس غزه به سرزمین‌های اشغالی سفر و با برخی از مقامات صهیونیستی از جمله «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل دیدار کرد.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه در گزارشی به قلم «باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی نوشت: «معاون رئیس‌جمهور آمریکا امروز از نخست‌وزیر نتانیاهو خواست تا به توافقی برای پایان دادن به جنگ در غزه فرصتی بدهد و در اجرای آن کمک کند. ونس در این دیدار به نتانیاهو گفت که به یک توافق فرصتی بدهید و به ما زمان بدهید تا کارها را انجام دهیم.»

به گفته منابع آگاه از این گفت‌وگو، نتانیاهو به ونس گفت: «من حاضرم به توافق فرصتی بدهم. من هم می‌خواهم شاهد موفقیت این توافق باشم.»

یک مقام ارشد آمریکایی که در این جلسه حضور داشته، تاکید کرد که نتانیاهو از پیام‌های معاون رئیس‌جمهور آمریکا در مورد «حفظ آتش‌بس و پیشبرد اجرای مراحل بعدی توافق»، استقبال کرده است.

یک مقام ارشد آمریکایی دیگر که به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نزدیک است، خاطرنشان کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ از اینکه فعلا ایالات متحده موفق شده هر ۲ طرف را در مسیر خود نگه دارد و توافق پابرجا مانده، خوشحال است.»

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد: «دولت ایالات متحده در تلاش است تا حمایت کشورهای عربی از نظر اقتصادی، نظامی و سیاسی را برای نیروی بین‌المللی که قرار است در غزه تاسیس و مستقر شود، به‌دست آورد.»

با این حال، جی‌دی ونس روز چهارشنبه پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو گفت: «بازسازی غزه آسان نخواهد بود و حماس باید خلع سلاح شود.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha