به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این مذاکرات از سوی عاملان بینالمللی از جمله نروژ که به عنوان میانجی در روند قبلی مذاکرات در سال ۲۰۱۹ میلادی عمل کرده بود، حمایت خواهد شد؛ مذاکراتی که پیش از آنکه دو طرف به توافقی درخصوص کاهش این بنبست سیاسی برسند، فروپاشید.
دو منبع مذکور گفتند، تاریخ ۱۳ اوت ممکن است تغییر کند و ۱۵ اوت (۲۴ مرداد) نیز یکی از تاریخهای بالقوه برای آغاز این مذاکرات است.
این منابع افزودند: اسامی اعضای هیاتهای شرکتکننده هنوز مشخص نیست. همچنین هنوز معلوم نیست که این مذاکرات در کدام شهر برگزار خواهد شد.
نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا که شاهد فروپاشی اقتصادی در این کشور بوده، گفته است که تمایل به مذاکره با خوآن گوآیدو، رهبر اپوزیسیون دارد.
اما مادورو تاکید کرده است که این برنامه باید بر رفع تحریمهای آمریکا متمرکز باشد؛ تحریمهایی که اکثرا توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۹ میلادی با هدف سرنگونی مادور از قدرت ایجاد شدند.
گوآیدو به دنبال انتقاد از اینکه انتخابات ونزوئلا به شدت طرف حزب حاکم سوسیالیست است، تاکید کرده که اپوزیسیون ونزوئلا میخواهد از این مذاکرات برای تضمین برگزاری انتخاباتی آزاد و عادلانه استفاده کند.
دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تاکید دارد که سیاست تحریمها را که از دولت قبلی به ارث برده است، بررسی میکند اما تحریمها علیه بخشهای مالی و نفتی ونزوئلا را رفع نکرده است.
واشنگتن به حمایت از گوآیدو که به عنوان رهبر به حق ونزوئلا به رسمیت شناخته شده، ادامه داده است.
انتهای پیام
نظرات