• چهارشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400052014417
  • خبرنگار : 71496

همزمان با سفر رئیس سیا

مقام فلسطینی: از بایدن "بسیار راضی" هستیم/آمریکا در احیای روابط با تشکیلات خودگردان "جدی" است

مقام فلسطینی: از بایدن "بسیار راضی" هستیم/آمریکا در احیای روابط با تشکیلات خودگردان "جدی" است

یک روزنامه اسرائیلی به نقل از یک مسؤول فلسطینی نوشت، تشکیلات خودگردان فلسطین از سفر مدیر سیا به اراضی اشغالی و کرانه باختری اشغالی استقبال می‌کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه "اورشلیم پست" رژیم صهیونیستی به نقل از این مسؤول فلسطینی که نامش را افشا نکرد، نوشت: سفر ویلیام برنز، مدیر آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) که روز سه شنبه وارد رام الله شد، نشان می‌دهد که دولت جو بایدن (رئیس جمهور آمریکا) در ازسرگیری روابط واشنگتن با فلسطینی‌ها و تقویت رهبری فلسطین در دوره ریاست محمود عباس جدی است.

این مسؤول فلسطینی به اورشلیم پست گفت: سیاست دولت بایدن در مورد فلسطینی‌ها "بسیار خوب" است و پیش‌بینی می‌شود که برنز در رام‌الله با عباس و ماجد فرج، رئیس دستگاه اطلاعات کل فلسطین دیدار کند چرا که بسیاری از فلسطینی‌ها ماجد فرج و حسین الشیخ، رئیس هیات امور مدنی فلسطین را حاکم واقعی تشکیلات خودگردان می‌دانند و معتقدند که این دو تاثیر بزرگی در عباس دارند.

همچنین این منبع تاکید کرد: تشکیلات خودگردان فلسطین از سیاستی که دولت بایدن برای تقویت و حمایت از آن در پیش گرفته، "بسیار راضی" است.

او افزود: تشکیلات خودگردان با یک بحران مالی شدید مواجه است و ما به کمک‌های فوری نیاز داریم و شکست در حمایت تشکیلات خودگردان به معنای رسیدن حماس به حاکمیت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha