• شنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400052315869
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

بازار سیاه دارو در خراسان جنوبی وجود ندارد؛

مشکل از کانال‌های ارزی دارویی آب می‌خورد

 مشکل از کانال‌های ارزی دارویی آب می‌خورد

ایسنا/خراسان جنوبی یک داروساز در خراسان جنوبی با اشاره به کمبود داروهای کرونا، داروهای قلبی و دیابتی، بیان کرد: اکنون کانال‌های ارزی بسته است و اگر حل شد تمام مشکلات حل شود.

محمد حسن شریف آزاده  با اشاره به اینکه اینروزها با کمبود دارو مواجه شده‌ایم، به ایسنا گفت: خراسان‌جنوبی نیز مانند سایر نقاط کشور در زمینه سرم و دارو با محدودیت‌هایی رو به رو است و کمبود بیشتر در داروهای اختصاصی کرونا وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه اکنون متاسفانه شرکت‌ها، موقعیت حساسی دارند که این شرایط بیشتر نمود پیدا می‌کند، تصریح کرد: سرم را به داروخانه‌ها نمی‌دهند و هر فردی نیاز دارد باید از بیمارستان‌ها تهیه کند.

این داروساز با بیان اینکه گاهی یک بیمار سرپایی نیاز به سرم دارد که پیدا نمی‌شود، تصریح کرد: این امر باعث هجوم به بیمارستان‌ها می‌شود.

شریف آزاده با بیان اینکه اگر هم داروخانه‌ای در حال فروش دارد، آخرین سرم‌ها در حال توزیع است، اظهار کرد: برخی داروخانه‌ها آخرین ذخیره‌ها را به اتمام رسانده و برخی آخرین پارت را در اختیار می‌گذارند.

این داروساز با اشاره به کمبود داروهای کرونا، داروهای قلبی و دیابتی، بیان کرد: اکنون کانال‌های ارزی بسته است و اگر حل شد تمام مشکلات حل شود.

وی افزود: مشکل دیگر روزهای اخیر قطعی سایت تامین اجتماعی به عنوان یکی از دلایل تجمعات در داروخانه است چراکه گاهی بدون فراهم کردن زیرساخت، برنامه ارائه می‌دهیم.

وی تصریح کرد: با طرح نسخ الکترونیک به دنبال صرفه جویی در مصرف کاغذ هستیم، اما زیرساخت آن را فراهم نمی‌کنیم؛ سرعت اینترنت روز به روز کندتر می‌شود و برای ورود اطلاعات، فشار کار داروخانه بیشتر می‌شود و از سویی مصرف کاغذ داروخانه زیاد می‌شود.

این داروساز بیان کرد: اکنون تجمعات در داروخانه زیاد است، اما باز هم درآمد داروخانه تغییر نکرده است.

شریف آزاده ادامه داد: برای تامین مناسب دارو باید وضعیت ارزی کشور تصحیح شود، اما واردات کالا و جابجایی پول دچار مشکل است ولی داروخانه‌ها تنها مجری هستند.

وی افزود:‌ قیمت دارو در مدت چند ماه گذشته هفته به هفته تغییر پیدا کرده است و گاهی شرکت‌ها برخی از داروها را توزیع نمی‌کنند و گاهی دارو در گمرک نمی‌ماند.

این داروساز با اشاره به اینکه در خراسان جنوبی خوشبختانه بازار آزاد و سیاه دارو به شیوه شهرهای بزرگ وجود ندارد، یادآورشد: گاهی شرکت‌ها لیبل قیمت را تغییر نمی‌دهند، اما ما مجبوریم با قیمت جدید ارائه دهیم و این گونه مردم معترض داروخانه می‌شوند؛ البته مردم حق دارند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha