• سه‌شنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۰ / ۰۲:۴۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400082519163
  • منبع : نمایندگی سمنان

سخنگوی جدید ستاد مقابله با کرونا و سرپرست معاونت سیاسی استاندار تاکید کرد:

ضرورت بیماریابی فعال ۲۴ ساعته و خانه به خانه در استان سمنان

ضرورت بیماریابی فعال ۲۴ ساعته و خانه به خانه در استان سمنان

ایسنا/سمنان سخنگوی جدید ستاد استانی مقابله با کرونا و سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: بیماریابی فعال به صورت ۲۴ ساعته و خانه به خانه از مظاهر اقدام علمی در حوزه مدیریت مقابله با کرونا است که دانشگاه های علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی باید به این مهم مکلف شوند.

احمد ریواده، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان در جلسه با روسای کمیته های ذیل ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه در حوزه مدیریت مقابله با کرونا باید اقدام محور باشیم، گفت: تصمیمات ما در ستاد استانی بر زندگی مردم تاثیر گذار است، لذا اقدامات و تصمیم گیری ها باید به صورت تخصصی و کارشناسی و به گونه ای در نظر گرفته شود تا برای زندگی مردم مفید و موثر واقع شود.

سرپرست  معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: امروز برای دستیابی به موفقیت در امر مدیریت مقابله با کرونا در استان، نیازمند اقدام محوری هستیم
وی ادامه داد: هدف ما در استان این است تا شرایط غیرقابل قبولی که به لحاظ وضعیت کرونا در استان سمنان وجود دارد را به یک وضعیت پایدار و مطمئن برسانیم و در این مسیر با توجه به اینکه اولویت اول نظام، سلامت مردم است ، باید از تمامی ظرفیت ها در این خصوص استفاده نماییم .
ریواده اظهار کرد : ۷ راهبردی که بر اساس آن ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا شکل گرفت در استان مَد نظر ما قرار دارد و با تقویت کمیته های ذیل ستاد، آنها را پیاده سازی می کنیم.
وی  با بیان اینکه مدیریت بیماری قاعدتا بر عهده وزارت بهداشت بوده و داده ها در سامانه ماسک و در اختیار این وزارتخانه است، تصریح کرد: دستور استاندار سمنان مبنی بر اینکه دبیرخانه به دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری انتقال یابد، به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر در این حوزه است و ضرورت دارد تا از دانشگاه علوم ‌پزشکی فردی به عنوان نماینده دبیر ستاد استانی کرونا در استانداری مستقر و با تامین اطلاعات و داده ها برای دبیرخانه، اقدامات با قدرت و به صورت تخصصی به پیش برود.
معاون استاندار سمنان تاکید کرد: رویه درست و صحیحی که در کمیته امنیتی ستاد استانی کرونا وجود دارد ادامه داشته و سایر دستگاه ها از جمله دانشگاه های علوم پزشکی نسبت به ارائه آمار دقیق و مستمر اهتمام داشته باشند.
وی اضافه کرد: وظیفه ستاد های استانی مدیریت مقابله با کرونا، بومی سازی تصمیمات و مصوبات ستاد ملی مدیریت مقابله با کروناست و در عین حال باید از میزان و نحوه اجرای این مصوبات گزارش گیری کرده و اعلام نمایند که در این حوزه لازم است تا نحوه اجرای مصوبات ستاد ملی و استانی در شهرستان ها نیز طی یک برنامه‌ علمیاتی زمانبندی شده مطالبه شود.
ریواده عنوان کرد: با توجه به گستره فعالیت های بحث مدیریت مقابله با کرونا، کمیته اطلاع رسانی ستاد استانی به صدا و سیمای مرکز سمنان محول شد تا با پیوستگی که در بحث کشوری در این امر وجود دارد، بتواند در راستای تحقق سیاست های ستاد ملی و استانی گام بردارد.
وی همچنین بیان کرد: کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی امری است که در ازای عادی انگاری ایجاد شده و یقیتا ما را به رسیدن به وضعیت ثبات و ایمنی جمعی کمک ‌نخواهد کرد؛ که ضرورت دارد در این حوزه نیز اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.
معاون سیاسی استاندار سمنان بحث کمک های مومنانه و مساوات در حوزه درمان و معیشت را امری بسیار ارزنده دانست و تصریح کرد: می طلبد خدمات این حوزه اطلاع رسانی شده و از این ظرفیت برای پیشبرد اهداف استان در حوزه مدیریت مقابله با کرونا بهره برد.
وی اظهار کرد: فرآیند ارجاع بیمار در حوزه کرونا امری تخصصی است که‌ در بحث تعداد بیماران کرونایی، رنگ بندی شهرها و اعمال محدودیت ها تاثیر مستقیم دارد، لذا نیاز است کمیته‌ پیشگیری و کمیته درمان دانشگاه های علومی پزشکی به یک‌جمع بندی در این حوزه برسند و کمیته علمی نیز به صورت جدی فعال شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان با بیان این مهم که جلسه کمیته واکسیناسیون کرونای استان طی روزهای آتی با حضور استاندار سمنان برگزار می شود، گفت: ضرورت دارد تا در بحث پوشش واکسیناسیون در دُز های اول و دوم در سطح استان در بین جمعیت هدف، به یک آمار مرجع دست پیدا کنیم و این اطلاعات و آمار به صورت شهرستانی و دقیق در قالب یک بانک اطلاعاتی مدون در دسترس باشد تا تصمیمات لازم در این حوزه بر اساس اطلاعات و داده های موجود اتخاذ شود.

این مقام ارشد استانی گفت: راهبرد جدید ما، تحقق سیاست ها و برنامه های دولت سیزدهم و حاکمیت در تمامی حوزه های مختلف در سطح استان است.

 سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان به توصیه های مقام معظم رهبری در اولین دیدار با دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: توجه به امر مردمی بودن، عدالت جویی، فساد ستیزی، احیاء امید و اعتماد مردم همراه با انسجام و اقتدار و اشراف دولت از مواردی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار داشت و ما نیز در استان بر این مسیر حرکت خواهیم کرد.
وی افزود: تسری هم افزایی، همدلی، هماهنگی و انسجام توام با مهربانی در حوزه کاری، از دیگر اولویت های کاری ما در حوزه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی است که با روشهای مختلفی قابل تحقق است.
ریواده با تاکید بر اینکه ما معتقد به تکلیف گرایی هستیم، تصریح کرد: مسئولیت ها، کارگروه ها و کمیته های متعددی در حوزه معاونت وجود دارد که حوزه های کاری متفاوتی دارند، اما بر اساس تکلیف گرایی باید از سمت فرهنگ سیاسی به سمت فرهنگ مطالبه گری برای تامین ملزومات و مقدمات انجام کارها به شکل قوی، گام برداریم.
وی با تاکید بر اینکه اولویت ها باید در حوزه سیاسی، امنیتی و اجتماعی مشخص شود، گفت: تامین سلامت مردم در کنار امنیت آنها، از اولویت های اصلی و اساسی مدیریت عالی استان است و نهاد های امنیتی و دستگاه های اطلاعاتی نیز باید در حوزه فرآیند نظارت همراهی داشته باشند.
سرپرست معاونت استانداری سمنان بیان کرد: باید از حالت انفعالی در حوزه مدیریت مقابله با کرونا خارج شویم و موضوعات مرتبط با این مهم نیز لازم است از حالت انتزاعی، ذهنی و مصوباتی خارج شده و به سمت اقدام سوق پیدا کند.
وی ادامه داد: بیماریابی فعال به صورت ۲۴ ساعته و خانه به خانه از مظاهر اقدام علمی در حوزه مدیریت مقابله با کرونا است که دانشگاه های علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی باید به این مهم مکلف شوند.
ریواده اظهار کرد: بازسازی عرصه های مدیریت کشور، در سایه توجه به تامین منابع نیروی انسانی محقق خواهد شد و نیاز است تا ارتقاء جایگاه نیروهای انسانی در نهاد های زیرمجموعه استانداری به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
وی عنوان کرد: کرونا اثرات زیادی در حوزه های مختلف از جمله جامعه کارگری و بخش اقتصاد و صنعت داشته که باید با اشراف کامل به این حوزه ها، اقدامات لازم و پیشگیریانه انجام شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان خاطرنشان کرد: استان سمنان، استانی دانشگاهی است و جمعیت دانشجویی غیربومی قابل توجهی در آن سکونت دارد که نیاز است تا در این حوزه نیز اقدامات لازم با توجه به تعطیلی ۲ ساله دانشگاه ها در دستور کار قرار گیرد.
ریواده گفت: در حوزه اتباع و مهاجرین خارجی، جلسات باید به صورت مستمر و مرتب برای دستیابی به هماهنگی در تصمیم گیری ها و اجرای سند اقوام برگزار شود.
وی با بیان اینکه تعدد کمیسیون ها و کمیته ها در حوزه امنیتی ارزش بسیار بالایی دارد، اذعان داشت: امنیت از ارکان اصلی ثبات و توسعه است که می طلبد در تمامی حوزه های مرتبط با این امر، طرح هایی علمی و مدون برای دستیابی به توسعه پایدار و تامین امینت استان به کار گرفته شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: لازم است با یک مدیریت اقتضایی و با توجه به سیاست های دولت سیزدهم، سفر ریاست محترم‌جمهوری به استان و سفرهای شهرستانی استاندار، در قالب یک جدول زمانبندی مشخص برای تحقق این موارد اقدام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha