به گزارش ایسنا، سعید خطیب زاده در نشست خبری امروز سخنگوی وزارت امور خارجه به سئوالات خبرنگارن درباره حمله به سفارت کشورمان در هامبورگ، سفر گروسی به تهران، مذاکرات وین و... پاسخ داد.
خطیبزاده در بخشی از این نشست درباره اخبار منتشر شده مبنی بر حمله به کنسولگری ایران در هامبورگ، توضیح داد که دولت آلمان از طریق سفیر خود در تهران در جریان موضع و نگاه ایران قرار دارد و در حال پیگیری این موضوع است. ما مراتب اعتراض خود را به سفیر آلمان در تهران نسبت به این موضوع اعلام کردیم و او نیز مواضع تهران را منتقل کرده است. تعرض محدود ولی مهمی است و این موضوع برخلاف نقض کنوانسیون وین است و با کمک دولت آلمان در حال پیگیری این موضوع هستیم.
وی همچنین با ابراز امیدواری از این که سفر مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران مانند سفرهای قبلی، سفر سازندهای باشد، گفت: تمرکز ما این است که گفتوگوهای وین جدی باشد و طرفهای مقابل به خوبی میدانند که تمرکز ما بر رفع تحریمهای یک جانبه و فراسرزمینی است که علیه ایران اعمال شده است.
مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز (دوشنبه) به تهران سفر میکند. این دومین سفر رافائل گروسی به تهران بعد از روی کار آمدن دولت ابراهیم رئیسی در ایران است.
با وجود توقف اجرای تعهدات فنی ـ هستهای و نظارتی برجامی از سوی ایران پس از حدود دو سال، همچنان شاهد درخواستهای فراپادمانی آژانس از ایران هستیم؛ درخواستهایی که بیشتر ابعاد سیاسی دارند.
دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر بخوانید.
از توافقی گستردهتر، مستحکمتر و طولانیتر با ایران حمایت میکنم
آمریکا باید واقعیتهای جدید پیرامون توافق هستهای را بپذیرد
مذاکرات وین به توافق منتهی نمیشود
آنچه در وقفه دور ششم تا هفتم مذاکرات وین بر برجام گذشت
***
در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت هم وزیر صنعت، معدن و تجارت گزارشی از اقدامات ستاد تنظیم بازار در زمینه کنترل قیمت ها بویژه اقلام خوراکی بیان کرد.
به گزارش ایسنا، در این جلسه آیت الله سید ابراهیم رئیسی با تاکید بر اهمیت ثبات در بازار و منطقی شدن نرخ کالاهای اساسی تداوم اجرای تصمیمات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت و ستاد تنظیم بازار را ضروری خواند.
محمدباقر قالیباف هم در هفتمین اجلاسیه کنگره ملی همفکری بسیج دانشآموزی با انتقاد از عملکرد آموزش و پرورش در سالهای گذشته تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش طی ۲۰ سال گذشته بیثباتترین وزرا را داشته است، در چنین شرایطی چه انتظاری از این وزارت داریم وقتی حکمرانی و تعلیم و تربیت ایراد دارد و خواسته و ناخواسته با روند فعلی به آموزش و پرورش ضربه زدهایم که باید آن را جبران کنیم.
در نشست مشترک وزیر امور خارجه، رییس سازمان ثبت احوال کشور و مدیران ذیربط وزارت امور خارجه و سازمان ثبت احوال، موضوعات مربوط به صدور کارت هوشمند ملی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.
در این نشست پس از توضیحات رئیس سازمان ثبت احوال و مدیران ذیربط وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه توصیههای لازم برای بررسی نحوه دریافت درخواستهای کارت ملی هموطنان ایرانی مقیم خارج و انجام روند صدور کارت هوشمند ملی را مطرح و برای اقدام و پیگیری از سازمان ثبت احوال تا حصول نتیجه به بخش کنسولی وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.
در پی برگزاری جلسه رسیدگی به سانحه هواپیمای اوکراینی و انتشار شایعاتی در این خصوص با عنوان حضور نداشتن خانواده جانباختگان در دادگاه، مرکز رسانه قوه قضائیه تصاویری از این دادگاه را که با حضور متهمان، شکات، خانواده جانباختگان و وکلای آنها برگزار شد، منتشر کرد.
جلسه رسیدگی به سانحه پرواز PS۷۵۲ اوکراین، روز گذشته به ریاست ابراهیم مهرانفر در دادگاه نظامی استان تهران، برگزار شد و اظهارات و شکایت شکات و وکلای آنها به مدت بیش از دو ساعت از سوی قاضی استماع شد و هیچ محدودیتی برای شنیدن اظهارات شکات و اولیای دم و وکلای آنها و متهمان و وکلای آنها وجود نداشت.
بررسی وضعیت پرونده قتل بابک خرمدین پس از مرگ اکبر خرمدین از دیگر اخبارمورد توجه مخاطبان بود.
نعمت احمدی حقوقدان و وکیل دادگستر در این زمینه اظهار کرد: با وجود فوت اکبر خرمدین باز هم محاکمه ادامه پیدا می کند. بی شک خانواده ای که نسبت به اکبر خرمدین اعلام گذشت کردند احتمالا راجع به معاون پرونده هم اعلام گذشت کردند و در اینجا دست قاضی باز است و باید احراز کند که مادر خرمدین در قتل و معاونت در قتل شرکت نداشته است بلکه در مواردی همچون امحاء جسد، حمل جسد و نگه داشتن درب آسانسور و ... مشارکت داشته که از باب جنبه عمومی محاکمه می شود.
تحلیل یک کارشناس مسائل حوزه قفقاز درباره تحولات این منطقه و دیداری که قرار است الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان و پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در بروکسل داشته باشند، از خبرهای پربازدید بامداد امروز بود.
سیدمحمدرضا دماوندی با اشاره به نقش پررنگ روسیه در اتخاذ تصمیمات و رویکردها در مسئله قفقاز جنوبی گفت: آذربایجان و ارمنستان هر دو حکمیت روسیه را قبول دارند و با محوریت روسیه حرکت می کنند گرچه آذربایجان صراحتا آن را بیان نمی کند.
انتهای پیام
نظرات