• جمعه / ۵ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400090503395
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

رئیس سازمان صمت هرمزگان:

ایجاد رشته دانشگاهی مهندسی مواد متالوژی نیاز هرمزگان است

ایجاد رشته دانشگاهی مهندسی مواد متالوژی نیاز هرمزگان است

ایسنا/هرمزگان جلسه هم اندیشی ارتباط صنعت با دانشگاه با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، رئیس دانشگاه و هیات علمی و همچنین نمایندگان صنایع بزرگ استان در سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان برگزار شد.

خلیل قاسمی ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: یکی از مهمترین راهکارهای توسعه ملی و توسعه پایدار گسترش ارتباط بین صنعت با دانشگاه است که این ارتباط با اعتماد بین صنعت و دانشگاه قابل اجرا است.

وی عنوان کرد: امروزه هرمزگان به دنبال تغییر و تحولی اساسی و حرکتی به سمت ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه است که امیدواریم با تعامل و همکاری بیشتری بین صنایع استان و دانشگاه ها شگل گیرد.

قاسمی با اشاره به استقرار صنایع بزرگی همچون فولاد و همچنین شرایط زیست محیطی و آب و هوایی هرمزگان اظهار داشت: ایجاد رشته مهندسی مواد متالوژی در دانشگاه های استان یکی از مطالبات صنایع استان، از دانشگاه ها است.

وی به سه محور همکاری سازمان در حوزه های آموزش، تحقیق و توسعه، آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه ای در استان پرداخت و افزود: برنامه های مذکور جزء اولویت های این سازمان بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: در حوزه تولید صنعتی تمامی مجوز هایی که برای ایجاد واحد صادر می گردد یا باید آن واحد پتانسیل استان باشد یا محوریت صادراتی داشته باشد.
وی در ادامه افزود:  ایجاد واحد صنعتی که با اصرار و به هر نحوی راه اندازی شود تا کنون نداشته ایم و تا امروز در این مقطع هیچ واحدی تعطیل و یا با کاهش رونق در استان مواجه نشده ایم،  ضمن اینکه بعضی از واحدها با کمک همکاران اصلاح شد.

به گزارش ایسنا، در پایان جلسه تفاهم نامه همکاری فی ما بین سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان و دانشگاه هرمزگان در راستای اهداف سند چشم انداز و سیاستهای کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران  و ایجاد زمینه های نوآوری و شکوفایی در پژوهش های علمی به منظور دستیابی به خودکفایی علمی و ارتقای سطح تحقیقاتی و ایجاد ارتباط موثر و فعال بین صنعت و دانشگاه و تامین شرایط و فعال سازی امکانات، منابع و سرمایه های علمی و فرهنگی با نگاه گسترش مرزهای دانش، تجاری سازی نتایج پژوهش و توسعه کارآفرینی به امضاء رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha