• چهارشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400091008030
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

نیاز هر شهرستان خراسان شمالی به یک مجتمع نان صنعتی

نیاز هر شهرستان خراسان شمالی به یک مجتمع نان صنعتی

ایسنا/خراسان شمالی معاون امور بازرگانی داخلی و توسعه تجارت سازمان صمت خراسان شمالی از نیاز هر شهرستان این استان به یک مجتمع نان صنعتی خبر داد.

مهرداد داودزاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تاکنون دو یا سه مجوز ساخت مجتمع نان صنعتی در این استان نیز به اعطا شده است، گفت: اما سرمایه گذاران بعد از دریافت این مجوزها از اجرای پروژه خودداری کرده اند.

وی با بیان اینکه آرد اختصاصی به مجتمع های نانوایی از نوع آزاد است، اظهارکرد: سرمایه گذارانی که تمایل داشتند تا این پروژه اجرایی شود اعلام می کردند که اجرای آن مقرون به صرفه نیست.

داودزاده در ارتباط با نانوایی های روستایی در این استان افزود: در مناطق روستایی با کمبود نانوایی مواجه نیستیم و نانوایی های روستایی موجود پوشش نیاز را می دهند.

وی از کمک مقطعی آرد به نانوایی های روستایی استان خبر داد و بیان کرد: نانوایی های روستایی خراسان شمالی در فصل برداشت محصول، به صورت مقطعی آرد دریافت کردند و برای بهبود و افزایش ارزش غذایی نان مردم، تدابیری اندیشیده شد که سبوس گیری آرد از ۱۸ به ۱۵ درصد کاهش یابد که مابه التفاوت آن ۲۰۰ کیلوگرم آرد بود.

این مقام مسئول ادامه داد: بخشی از این آرد به نوع یک و بخشی به نوع دو تبدیل شد که اداره کل غله و خدمات بازرگانی طی هماهنگی با فرمانداران، این میزان آرد را به روستاهایی که نیازمند بودند تخصیص و بخشی را هم به مراکز شهرها تخصیص داد.

به گفته وی بازرسی های دوره ای از نانوایی ها به طور مداوم انجام می شود و اکنون با توجه به نزدیک شدن به فصل زمستان تا حدودی مشکل کمبود نان و شلوغی صف در نانوایی های روستایی برطرف شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.