فاطمه مهاجرانی ظهر امروز (۱۳ آذرماه) در آیین افتتاح مدرسه خیرساز ۶ کلاسه صارمی زنجان، ضمن تقدیر از خیر سازنده این مدرسه، اظهار کرد: زمانی، وقف کردن در کشور مرسوم بود ولی روند به وجود آمده در بحث اقتصاد، سبب غفلت از این مهم شد ولی خوشبختانه هنوز خیرانی هستند که این کار را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه مدارسی که توسط خیران ساخته میشود، باید حفظ شود، افزود: دانشآموزان نیز در حفظ و حراست از این بناها با توجه به اینکه مدرسه یادگار یک انسان شریف است را، بیاموزند.
این مسئول ادامه داد: عوامل مدرسه ترویج کار خیر را به کودکان بیاموزند، باید کار خیر را بچشند تا از لذت آن بهره ببرند. زنجان مفاخر زیادی دارد و نشان میدهد این خاک استعداد ویژهای را داراست. استفاده از صنایع و مسئولیتهای اجتماعی آنان در استان میتواند بهرهگیری از استعدادها را دوچندان کند.
در ادامه این برنامه مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان اظهار کرد: فضای آموزشی در استان زنجان به نسبت میانگین کشوری خوب است ولی در شهر زنجان وضعیت مطلوبی نداریم.
حسن مظفری با اشاره به اینکه در هنگام ساخت شهرکهای اقماری، فضای آموزشی ساخته نشده است، ادامه داد: این اتفاق کار ادارهکل نوسازی و خیران را زیاد کرده است؛ به طوری که در حال حاضر کلاسها بیش از ۳۵ دانشآموز و دوشیفته فعالیت میکنند.
وی افزود: در سفر سال گذشته وزیر آموزش و پرورش وقت به استان، ۶۰۰ نفر دانشآموز ثبتنامی، مدرسه مشخصی نداشتند که نشان از کمبود فضای آموزشی شهر زنجان دارد. در امر ساخت مدرسهT کمکهای شایانی شده و انتظار میرود مسئولان امرT چارهای بیندیشند. اکثر مدارس در شهرکهای اقماری دوشیفته و فاقد متوسطه دوره اول، دوم و هنرستان است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر کمبودها زیاد است و در یک تا ۲ سال نمیتوان مشکلات را حل کرد، ولی با اینحال توانستهایم ۶۳ باب مدرسه در شورای برنامهریزی استان تصویب کنیم که ۲۱ مدرسه از محل فروش اموال ادارهکل، ۲۱ مدرسه از طریق بودجه راه و شهرسازی و ۲۱ مدرسه از اعتبارات استانی برای شهر زنجان ساخته شود.
جهانگیر صفری، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان در رابطه با مدرسه صارمی، اظهار کرد: این پروژه با زیربنایی بالغ بر ۹۵۱ متر مربع، مساحت محوطه ۸۲۰ مترمربع و با اعتبار ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان ساخته شده است.
انتهای پیام
نظرات