• شنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404081710093
  • خبرنگار : 50534

معاون جهاد کشاورزی استان زنجان: ۹۸ درصد اراضی زراعی با ادوات کشاورزی کشت می‌شوند

معاون جهاد کشاورزی استان زنجان: ۹۸ درصد اراضی زراعی با ادوات کشاورزی کشت می‌شوند
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: اکنون حدود  ۲۴ هزار دستگاه تراکتور فعال و ۸۴۵ کمباین در مزارع استان فعال هستند.

پیمان حائری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ۸۴۵ دستگاه کمباین در زمان برداشت محصولات گوناگون مانند گندم، لوبیا و سایر محصولات زراعی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اظهار کرد: افزون بر این، ۵۵۰۰ دستگاه ادوات کشنده پشت‌تراکتوری در استان فعال است که نقش بسزایی در ارتقای ضریب مکانیزاسیون کشاورزی دارند. 

وی با اشاره به روند نوسازی ادوات کشاورزی، تشریح کرد: برخی دستگاه‌ها به مرور زمان مستهلک می‌شوند و کشاورزان برای نوسازی آن‌ها از تسهیلات مکانیزاسیون استفاده می‌کنند. امسال ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون برای استان در نظر گرفته شده که از طریق بانک کشاورزی به متقاضیان پرداخت می‌شود.

او تصریح کرد: کشاورزان تنها با ثبت‌ نام در سامانه بانک کشاورزی می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند و نیازی به سپرده‌گذاری یا انتظار طولانی در بانک نیست. تاکنون حدود ۴۰ میلیارد از این تسهیلات پرداخت شده و پرونده سایر متقاضیان نیز آماده است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال سهم استان حتی افزایش یابد.

حائری تصریح کرد: در حال حاضر ۹۸ درصد اراضی زراعی استان زنجان با استفاده از ادوات مکانیزه کشت می‌شوند. البته در بخش باغات، سطح مکانیزاسیون حدود ۷۰ درصد است که نیاز به کار و توسعه بیشتری دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اهمیت توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، خاطرنشان کرد: افزایش استفاده از ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی نقش مهمی در ارتقای بهره‌وری، صرفه‌جویی در زمان و هزینه و نیز بهبود کیفیت تولیدات زراعی استان دارد. 

طبق اعلام بانک کشاورزی استان زنجان در سال ۱۴۰۳، با هدف نوسازی و تجهیز ناوگان کشاورزی استان بالغ بر یک‌هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال تسهیلات برای خرید ماشین‌آلات کشاورزی از جمله تراکتور، کمباین و ادوات دنباله‌بند پرداخت شد. این میزان تسهیلات در قالب ۳۹۱ فقره وام به کشاورزان استان اختصاص یافت.

تسهیلات پرداختی شامل خرید ۳۶ دستگاه تراکتور، ۲۸ دستگاه کمباین، ۳۲۳ دستگاه ادوات و دنباله‌بند و چهار واحد ماشین‌آلات بهسازی و نوسازی مصرف انرژی بوده است. همچنین در قالب تفاهم‌نامه با شرکت تراکتورسازی ایران، ۴۷۲ میلیارد ریال تسهیلات دیگر برای خرید ۸۰ دستگاه تراکتور به متقاضیان زنجانی پرداخت شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha