راضیه مظفری برگزیده بخش شعر دومین دوره جشنواره ملی مهدویت، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: متولد76 و طلبه جامعه الزهرا سطح دو حوزه هستم و تقریبا از سال 93 فعالیت در زمینه شعر را آغاز کردم و 5 سال است که به صورت تخصصی در رشته شعر فعالیت میکنم.
وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که با توجه به شرایط اجتماعی و فردی نیاز به آن محسوس است مسئله مهدویت است و نیازی که انسان در این شرایط به داشتن امید و یک منجی نجات بخش دارد و همین امر در کنار عقاید مذهبی باعث شد که با علاقه و دغدغه مندی به سمت سرودن اشعار مهدوی بروم.
مظفری با بیان اینکه از گذشته شعر به دلیل اثرگذاری عمیق به عنوان یکی از مهم ترین ابزار انتقال مفاهیم بوده، بیان کرد: شعر امروزه هم به عنوان بهترین ابزار انتقال مفاهیم و عواطف است به ویژه در زمینه مهدویت لذا با توجه به علایق شخصی و اهمیت مسئله مهدویت فکر کردم که میتوانم در این زمینه فعالیت کنم و اثر گذار باشم.
وی با اشاره به اهمیت ترویج و نشر آموزههای مهدوی در جامعه، افزود: هر ابزاری کارکرد مخصوص به خود را دارد هم تبلیغات مستقیم و هم غیر مستقیم در قالب هنر و ادبیات به ویژه شعر در جهت نشر فرهنگ مهدوی در جامعه موثر است لذا با توجه به ظرفیتها باید از قالبهای مختلف برای انتقال مفاهیم مهدوی استفاده کرد و در این بین شعر به عنوان یکی از موضوعات غیر مستقیم اثرگذاری عمیقی دارد.
مظفری با بیان اینکه برگزاری جشنواره ملی مهدویت بسیار خوب است و ضمن تشکر از مسئولین دغدغه مند این جشنواره، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره باید در جهت تقویت اندیشه مهدویت و خوراک معرفتی برای شاعران و نویسندگان باشد به این ترتیب آثار ارسالی به جشنواره از نظر کیفی رشد خواهد کرد.
وی ضمن تأکید بر اینکه مسئله مهدویت جای کار بیشتری دارد، عنوان کرد: به شخصه قبل از اطلاع رسانی و آگاهی از برگزاری جشنواره مهدویت اقدام به سرودن شعر در این زمینه کردم ولی متأسفانه خیلی از افراد منتظر میمانند که جشنوارهای اعلام شود و بعد شعر با موضوع مهدوی متولد شود لذا باید از هر نظر مورد فعالیتهای مهدوی مورد حمایت قرار گیرد و صرفا به دلیل برگزاری یک جشنواره شعر مهدوی سروده نشود البته که برگزاری چنین جشنوارهای مشوق است امّا باید سعی شود از طرق مختلف مسئله مهدویت و اندیشیدن به آن را در جامعه پررنگ کرد.
انتهای پیام
نظرات