جمشید عین بیگی، در حاشیه جلسه کمیسیون فرهنگی شورای شهر بجنورد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه تدوین سند جامع فرهنگی از نیازهای شهر است، اظهار کرد: وقتی سند جامع فرهنگی تدوین شود مسیر برای مسئولان شهری مشخص است و به طور قطع خروجی برنامهها و اقدامات نیز برای مردم مفیدتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه تدوین سند موجب میشود از موازی کاری در این حوزه پیشگیری شود، اضافه کرد: در این سند تلاش میشود که اهداف براساس ذائقه و نیاز مردم شهر برنامهریزی شود که در این شرایط شاهد مشارکت مردم و جوانان در برنامههای مختلف شهری خواهیم بود.
عین بیگی با تأکید براینکه جایگاه تکنولوژی و برنامههای نو باید در سند جامع فرهنگی به خوبی مشخص شود، افزود: سال ۹۱ که سفر پر برکت مقام معظم رهبری به استان انجام شد برای اولینبار موضوع سبک زندگی اسلامی را در این استان مطرح کردند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر بجنورد ادامه داد: اما پس از گذشت ۱۰ سال از لحاظ برنامه ریزی همچنان در فقر و محرومیت فرهنگی و فکری باقی ماندهایم.
وی با تأکید براهمیت توجه به فضای مجازی و استفاده نسل جوان از این فضا، تصریح کرد: باید تمام تلاش خود را برای جداسازی جوانان و نوجوانان از فضای نامناسب مجازی به کار بگیریم. البته این موضوع به معنای عدم استفاده نسل جوان از فضای مجازی نیست بلکه باید این استفاده هدفدار باشد.
عین بیگی اضافه کرد: هدفدار شدن استفاده از فضای مجازی نیازمند تولید محتوای مناسب در این زمینه است و اگر بتوانیم در این زمینه اقدامات مناسب و مورد پسند مردم را انجام دهیم به طور قطع آسیبهای فضای مجازی کاهش پیدا میکند.
انتهای پیام
نظرات