• سه‌شنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400092318210
  • خبرنگار : 30054

لایت کوین (LTC) چیست؟

لایت کوین (LTC) چیست؟

لایت کوین (LTC) یک ارز دیجیتال است که در اکتبر ۲۰۱۱ توسط چارلز "چارلی" لی، مهندس سابق گوگل ایجاد شد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام اوکی اکسچنج، لایت کوین از کد منبع باز بیت کوین اقتباس شده است، اما با چندین تغییر، مانند بیت کوین. لایت کوین بر اساس یک شبکه پرداخت جهانی منبع باز است که توسط هیچ مرجع مرکزی کنترل نمی‌شود. لایت کوین از جنبه‌هایی مانند نرخ تولید بلوک سریع‌تر و استفاده از Scrypt به عنوان یک طرح اثبات کار با بیت‌کوین متفاوت است.

در ابتدا رقیب قدرتمندی برای بیت کوین بود. با این حال، از آنجایی که بازار ارزهای دیجیتال در سال‌های اخیر با عرضه‌های جدید بسیار اشباع‌تر و رقابتی‌تر شده، محبوبیت Litecoin تا حدودی کاهش یافته است.

لایت کوین همیشه به عنوان واکنشی به بیت کوین در نظر گرفته شده است. در واقع، زمانی که لی در یک انجمن محبوب بیت کوین، اولین لایت کوین را اعلام کرد، آن را «نسخه لایت بیت کوین» نامید. به همین دلیل، لایت کوین بسیاری از ویژگی‌های مشابه بیت کوین را دارد، در حالی که برخی از جنبه‌های دیگر را که تیم توسعه احساس می‌کردند می‌توانست بهبود بخشد، تطبیق داده و تغییر می‌دهد.

از نوامبر ۲۰۲۱، ۱ LTC حدود ۲۱۵ دلار ارزش داشت، که آن را به چهاردهمین ارز دیجیتال بزرگ با ارزش بازار کمتر از ۱۵ میلیارد دلار تبدیل می‌کند.

آشنایی با لایت کوین (LTC)

مانند سایر ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز، لایت کوین توسط دولتی صادر نمی شود، که از نظر تاریخی تنها نهادی بوده است که جامعه برای انتشار پول به آن اعتماد دارد. لایت‌کوین‌ها به‌جای اینکه توسط بانک مرکزی تنظیم شوند و در دفتر حکاکی و چاپ منتشر شوند، توسط یک رویه ارز دیجیتال پیچیده به نام استخراج ایجاد می‌شوند که شامل پردازش فهرستی از تراکنش‌های لایت‌کوین است.

لایت کوین توسط چارلی لی، فارغ التحصیل موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و مهندس سابق گوگل که در سال ۲۰۱۱ به بیت کوین علاقه‌مند شد، ایجاد شد. به گفته لی، "در اکتبر سال ۲۰۱۱، من با پایگاه کد بیت کوین بازی می‌کردم. و حدس می‌زنم کوتاه‌تر از آن این بود که من فقط سعی می‌کردم ... فورکی از بیت‌کوین ایجاد کنم. این عمدتا یک پروژه جانبی سرگرم‌کننده بود."

مانند بیت کوین، حداکثر تعداد LTC ثابت است. هرگز بیش از ۸۴ میلیون لایت کوین در گردش وجود نخواهد داشت. هر ۲.۵ دقیقه، شبکه لایت کوین یک بلوک جدید ایجاد می کند – یک دفتر کل تراکنش‌های اخیر لایت کوین در سراسر جهان.۲۳ این بلوک توسط نرم‌افزار ماینینگ تأیید می‌شود و برای هر شرکت‌کننده سیستم (به نام ماینر) که می‌خواهد آن را ببیند قابل مشاهده است. هنگامی که یک ماینر آن را تأیید کرد، بلوک بعدی وارد زنجیره می‌شود، که رکوردی از هر تراکنش لایت کوین است که تاکنون انجام شده است.

 مانند بیت کوین، تعداد لایت کوین‌هایی که برای چنین کاری اعطا می‌شود با گذشت زمان کاهش می‌یابد. در آگوست ۲۰۱۹، نصف شد، و نصف شدن در فواصل منظم تا زمانی که ۸۴,۰۰۰,۰۰۰مین لایت کوین استخراج شود، ادامه خواهد داشت.

بیت کوین (BTC) چه تفاوتی با لایت کوین (LTC) دارد؟

 لایت کوین یک ارز اینترنتی همتا به همتا است. این یک شبکه پرداخت جهانی کاملاً غیرمتمرکز، منبع باز و جهانی است. لی لایت کوین را با هدف بهبود کاستی های بیت کوین توسعه داد. تفاوت‌های گسترده‌تر بین این دو ارز دیجیتال در جدول زیر آمده است.

لایت کوین چیست و چگونه کار می کند؟

لایت کوین یک ارز مجازی همتا به همتا (P۲P) است، به این معنی که توسط یک مرجع مرکزی اداره نمی شود. شبکه Litecoin پرداخت‌های فوری و تقریباً صفر را ارائه می‌کند که می‌تواند توسط افراد یا موسسات در سراسر جهان انجام شود. بیت کوین، لایت کوین و بسیاری دیگر از ارزهای دیجیتال از الگوریتم اثبات کار (PoW) برای ایمن سازی شبکه های خود استفاده می کنند. اساساً، PoW مستلزم آن است که یکی از طرفین به همه طرف های دیگر شرکت‌کننده در شبکه ثابت کند که مقدار مورد نیاز تلاش محاسباتی صرف شده است. برخلاف بیت‌کوین که از الگوریتم هشینگ SHA-۲۵۶ PoW استفاده می‌کند، لایت کوین از الگوریتم Scrypt PoW کم مصرف استفاده می‌کند.

خرید ارز لایت کوین از اوکی اکسچنج

یکی از وب سایت هایی که می توانید برای خرید لایت کوین به آن وارد شوید و سفارش خود را ثبت کنید، اوکی اکسچنج می باشد.

اوکی اکسچنج با فراهم کردن بستری برای خرید ارز دیجیتال و فروش و معامله بیش از ۴۰۰ رمز ارز توانسته است بستری ایمن و سریع برای معاملات ارز های دیجیتال باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha