به گزارش ایسنا بنابر اعلام بارسا، پول به این راحتی به دست نمیآید، مگر آن را به ارث برده باشید. پس باید آن را عاقلانه خرج کنید و بسیار محتاط باشید و در عین حال تصمیمات هوشمندانهای برای دستیابی به تمام اهداف خود در نظر بگیرید.
هوش مالی چیست؟
مدیریت هوشمند پول چیزی است که به ضریب هوش مالی فرد کمک میکند، که معمولاً به عنوان هوش مالی از آن یاد میشود. در این مطلب، برخی از عادتهای عالی را که هر فردی میتواند برای بهبود ضریب هوشی مالی خود انجام دهد را بررسی میکنیم، اما هوش مالی چیست ؟ ابتدا اجازه دهید معنی آن را بهتر بفهمیم.
خیلی ساده است، ضریب هوشی مالی به توانایی رشد پول با خرج کردن عاقلانه، پس انداز و سرمایهگذاری صحیح اشاره دارد. مفهومی که توسط نویسنده، رابرت کیوساکی در کتاب پرفروش "پدر پولدار، پدر فقیر"، به عنوان هوش مالی از آن یاد شده است. همه چیز در مورد استفاده از اطلاعات و خرد فرد برای انتخاب صحیح در مدیریت پول است.
در هسته اصلی در مفهوم هوش مالی این درک نهفته است که شخص باید تغییرات پایداری در فهم خود از نحوه کارکرد پول ایجاد کند. ما باید در نظر داشته باشیم که پول به خودی خود چند برابر نمیشود و این ما هستیم که تصمیماتی را میگیریم که تعیین میکند چه اتفاقی برای پول ما میافتد. تصمیمات هوشمندانه در مورد مدیریت پول همان چیزی است که هوش مالی به آن مربوط میشود و تصمیم گیری تنها زمانی بهتر میشود که ما خود را با دانش کافی در مورد کسب درآمد و بودجهبندی توانمند کنیم.
۵ راهکار برای افزایش هوش مالی
هوش مالی خوب از مدیریت بهتر پول شما ناشی میشود. در اینجا چند عادت وجود دارد که میتوانید برای افزایش هوش مالی خود و تلاش برای رسیدن به موفقیت مالی در خود ایجاد کنید:
۱-روی پس اندازتان تمرکز کنید.
عادت عالی افرادی که هوشی مالی بالایی دارند صرفه جویی در پول است. مهم نیست درآمدتان چقدر است، عادت کنید هر ماه بخشی از درآمدتان را به شکل پس انداز کنار بگذارید. پس انداز در هر مرحله از زندگی شما مهم است، زیرا نه تنها باعث میشود که محتاطانه هزینه کنید، بلکه به شما کمک میکند تا برای مواقع اضطراری پس اندازی ایجاد کنید. با پسانداز خود، میتوانید اهداف خود را در کوتاه مدت و بلندمدت تامین کنید.
۲-هزینههای خود را ارزیابی کنید.
اگر احساس میکنید پولتان مانند دانههای شن از میان دستانتان میلغزد، وقت آن است که نگاهی بیندازید و ببینید که پول خود را به چه نحوی خرج میکنید. تهیه فهرستی از تمام هزینههای خود اولین قدم به سوی یک عادت عالی است و میتواند به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه انجام شود.
این برای کمک به مدیریت بهتر امور مالی شما مفید خواهد بود و به شما کمک میکند تا هزینههای مهمتان را پیگیری کنید. همچنین میتوانید یک دفتر خاطرات یا دفترچه یادداشت شخصی برای پیگیری هزینههای روزانه خود داشته باشید، اگر در پسانداز پولتان مشکل دارید.
۳-برای خرید خود برنامهریزی کنید.
هر یک از ما چیزی را در لیست علاقهمندیهای خود برای خرید داریم و برخی از این خریدها گرانتر از توان مالی ما هستند. یک ماشین جدید، جواهرات، لوازم الکترونیکی یا حتی عطری گران قیمت. در حالی که ممکن است بخواهید فوراً خرید کنید، باید در نظر داشته باشید که یک نشانه عالی از ضریب هوشی مالی بالا، برنامهریزی برای خرید و انجام آنها پس از پس انداز کافی پول است. این را به یک عادت تبدیل کنید که از خریدهای ناگهانی خودداری کنید و اگر چیزی را که خارج از بودجه شما است دوست دارید، پسانداز کنید و بدون اینکه بر سلامت مالی شما تأثیر بگذارد، آن را خریداری کنید.
۴-سرمایهگذاری کنید.
پس انداز کردن یک عادت عالی است، اما اگر میخواهید آن را چند برابر کنید، چه برای تحقق اهداف کوتاه مدت و چه برای برنامهریزی بلندمدت، سرمایهگذاری پول یک عادت عالی برای پرورش است. گزینههای زیادی برای سرمایهگذاری پول وجود دارد، مانند بازار سهام، املاک، سپردههای ثابت، ارز و غیره. با این حال، وقتی پول خود را سرمایهگذاری میکنید، مطمئن شوید که به اندازه کافی در مورد تمام جوانب مثبت و منفی بازاری که قصد دارید در آن غوطهور شوید آگاه هستید. بنابراین میتوانید بازدهی خوب و ثابتی داشته باشید.
۵-از یک مشاور مالی کمک بگیرید.
اگر هنوز در مورد نحوه تنظیم امور مالی خود مطمئن نیستید، توصیه میشود با یک مشاور مالی ملاقات کنید. آنها با دانش فنی و دانش تخصصی خود از حوزه مالی به طور کلی، میتوانند به شما در مدیریت بهتر امور مالی تان کمک کنند.
وقتی صحبت از پرورش عادات محتاطانه برای داشتن ضریب هوشی مالی بالا میشود، هیچ چیز بهتر از وقت گذاشتن برای یادگیری بیشتر در مورد امور مالی شخصی کار نمیکند. هر فردی، صرف نظر از اینکه چقدر جوان یا پیر است، نیاز دارد که در جریان آخرین اخبار دنیای مالی باشد تا بتواند پول خود را رشد دهد. نیازی نیست که شما یک متخصص مالی باشید، با آموزش خود در زمینه امور مالی شخصی از طریق منابع تأیید شده مختلف و یادگیری مهارتهای جدید برای بودجه بندی بهتر میتوانید راه طولانی به سمت افزایش هوش مالی داشته باشید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات