• چهارشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۱:۲۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400110604862
  • خبرنگار : 71567

معاون آموزشی وزیر بهداشت:

عدم پرداخت افزایش حقوق دستیاران تخلف است

عدم پرداخت افزایش حقوق دستیاران تخلف است

معاون آموزشی وزیر بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در جمع اعضای مجمع شورای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D اظهار داشت: به دنبال تمهیداتی هستیم که افزایش ظرفیت را به سمت بومی‌گزینی هدایت کنیم تا هم مشکل کمبود پزشک در مناطق محروم حل شود و هم کیفیت آموزش در دیگر دانشگاه‌ها تحت الشعاع قرار نگیرد و خدشه‌ای به آن وارد نشود.

به گزارش ایسنا، دکتر باقری فرد معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در نخستین روز از نشست دو روزه مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی دانشگاه‌های علوم  پزشکی که روز چهارشنبه ششم بهمن ماه در سالن همایش‌های رازی برگزار شد، حضور یافت و به سوالات و مشکلات دانشجویان حاضر در این جلسه پاسخ گفت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: عمده وظیفه ما بحث آموزش است و اگر آموزش را از دانشگاه جدا کنیم چیزی از آن باقی نمی‌ماند. دانشگاه بدون درمان و پژوهش هم دانشگاه است اما هویت آن به آموزش است و بنابراین وظیفه ما در این حیطه سنگین است؛ دکتر عین اللهی وزیر بهداشت شخصیتی آموزشی هستند و مدام بر کیفیت آموزش تاکید دارند و بحث‌های آموزشی را پیگیری می‌کنند؛ امیدواریم مشکلات آموزشی شما برطرف شود و با آرامش بتوانید درس خود را ادامه دهید.

وی با اشاره به مشکلات معیشتی دستیاران گفت: بیش از بیست سال است که مساله حقوق دستیاران مطرح شده اما الان با توجه به شرایط اقتصادی این مشکل خود را بیشتر نشان داده است چرا که امروزه با این مبالغ نمی‌شود زندگی را اداره کرد. توافق شده که بیمارستان برای دستیارانی که در ایجاد درآمد اختصاصی بیمارستان نقش دارند، هزینه کند، این موضوع به صورت حکم ابلاغ شده و اگر دانشگاهی انجام ندهد، خلاف کرده است.  اما دستیاران طیف هستند و بر این اساس همه شامل موضوع افزایش حق‌الزحمه نمی‌شوند. نکته مهم این است که اگر بودجه در نظر گرفته شده برای این افزایش پایدار نباشد با تغییر دولت دچار تغییر می‌شود و پابرجا نیست.

باقری فرد در ادامه تاکید کرد: وزارتخانه باید برای افزایش حق الزحمه دستیاران و دانشجویان Ph.D  محل اعتبار مشخص کند و وظیفه ما هم پیگیری این امر است و هدف ما این است که این اعتبار پایدار باشد.

وی همچنین افزود: یک هدف اصلی ما این است که حق الزحمه دستیار را تبدیل به حقوق کنیم و امیدواریم این امر تا ماه‌های آینده محقق شود و یک دستیار از مزایای یک پزشک عمومی برخوردار شود.

وی همچنین در پاسخ به یکی از دانشجویان که نسبت به شیوه ارزشیابی اساتید انتقاد داشت، اظهار کرد: شیوه ارزشیابی اساتید در دانشگاه‌ها متفاوت است. اما این ارزشیابی برای ما موضوع مهمی است و به دنبال نرم‌افزاری هستیم که دانشجو و دستیار بتوانند بدون اینکه کسی در جریان باشد نظرش را از طریق آن درباره استاد اعلام کند. کارهای اولیه این اپلیکیشن انجام شده ولی هنوز به خروجی نهایی نرسیده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین در خصوص نسخه‌های الکترونیکی، توضیح داد: بیمارستان‌ها می‌توانند در خصوص نسخه الکترونیکی تصمیم بگیرند زیرا ماموریت بیمارستان‌ها با هم فرق دارد. نسخه الکترونیک اتفاق خوبی در فضای درمانی بوده و باید جا بیفتد، این امر تازه شروع شده است و البته لازم است بر روند اجرای آن نظارت صورت گیرد.

وی همچنین درباره افزایش ظرفیت‌ها که یکی از دغدغه‌های دانشجویان حاضر در نشست بود، گفت: هر ساله بدون این‌که جایی مطرح شود افزایش ظرفیت صورت می‌گرفت. به دنبال تمهیداتی هستیم که این افزایش ظرفیت را به سمت بومی‌گزینی هدایت کنیم تا هم مشکل کمبود پزشک در مناطق محروم حل شود و هم کیفیت آموزش در دیگر دانشگاه‌ها تحت الشعاع قرار نگیرد و خدشه‌ای به آن وارد نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha