• یکشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1400120100297
  • خبرنگار : 71536

ماجدی و راه‌های نرفته!

ماجدی و راه‌های نرفته!

ماجدی جوان در دوره‌ای حساس عهده‌دار سرپرستی فدراسیون فوتبال شده و باید دید چطور چالش‌های پیش‌روی فوتبال را مدیریت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، با فعل و انفعالات رخ داده در فدراسیون فوتبال و برکناری موقت شهاب الدین عزیزی خادم، میرشاد ماجدی عهده‌دار سرپرستی ریاست فدراسیون شد تا بعد از دوره محمد دادکان، بالاخره یک چهره ورزشی، هر چند برای دوره‌ای کوتاه عهده‌دار این سمت شود.

درباره میرشاد ماجدی مهم‌ترین و بارزترین ویژگی، حضور کوتاه مدت در استقلال است. او حدفاصل سال‌های ۶۹ تا ۷۴ عضوی از استقلال بود و قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا را تجربه کرد اما در همین دوران هم به مدت سه سال در تیم‌های صنایع دفاع و کشاورز به طور قرضی به میدان رفت تا چندان حضور بلند مدتی در سطح اول فوتبال ایران نداشته باشد. در ادامه ماجدی از سال ۷۴ تا ۸۳ در تیم‌های تایلندی به میدان رفت و در فوتبال این کشور هم بازنشسته شد تا به واسطه حضور در این کشور، مسلط به زبان تایلندی هم باشد.

ماجدی در دوران فوتبالش، در تیم‌های ملی نوجوانان، جوانان و امید به میدان رفت اما هیچ‌گاه موفق به پوشیدن پیراهن تیم ملی بزرگسالان نشد و از این حیث کارنامه او خالی است.

بعد از اتمام فوتبالش، تلاش‌هایی برای ورود به عرصه مربیگری داشت اما به جز چند دوره کوتاه که به عنوان دستیار در برخی تیم‌های نه چندان مطرح کار کرد، او همواره به سمت و سوی حوزه مدیریتی گرایش داشته است.

ورود ماجدی به عرصه مدیریتی

ماجدی برای نسل جدید، اولین‌بار در دهه ۹۰ و با قبول سرپرستی استقلال شناخته شد؛ در دوره‌ای که امیر قلعه‌نویی، سرمربی آبی‌پوشان بود، ماجدی جوان به عنوان سرپرست آبی‌ها دیده می‌شد اما با رفتن قلعه نویی، ماجدی هم از استقلال جدا شد. چند سالی دور از فوتبال بود و حتی به عنوان سرپرست خونه به خونه بابل هم فعالیت کرد ولی در اواخر دوره ریاست مهدی تاج، به عنوان مسئول کمیته آموزش این فدراسیون انتخاب شد.

در همین دوران، در هنگام معرفی ترکیب جدید اعضای هیات مدیره استقلال، از سوی مسعود سلطانی‌فر به عنوان چهره ورزشی هیات مدیره آبی‌ها انتخاب شد اما شرایط اسف‌بار در این دوره، او را مجاب به استعفا کرد و به فعالیتش در فدراسیون فوتبال ادامه داد تا نوبت به قبول سمت کمیته جوانان رسید.

او در شهریور سال ۹۹، از سوی حیدر بهاروند به عنوان سرپرست کمیته جوانان معرفی شد تا نقش بیش‌تری در آماده‌سازی تیم‌های ملی رده پایه داشته باشد و از همین دوره، خود را آماده حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال کرد. در نهایت ماجدی در روز دهم اسفند ۱۳۹۹ با ۲۰ رای از سوی اعضای مجمع، یکی از کرسی‌های کارشناسی در هیات رییسه را به خود اختصاص داد. با این اتفاق او در دوره جاری، همچنان عهده‌دار کمیته جوانان باقی ماند تا نوبت به برکناری عزیزی خادم برسد.

چالش‌های ماجدی در دوره سرپرستی

ماجدی که در عرصه مدیریتی و در بخش کلان، فعالیت چندان زیادی نداشت، با تصمیم اعضای هیات رییسه به عنوان سرپرست انتخاب شد و حالا با احتساب سه ماه باقی مانده تا زمان برگزاری مجمع عادی برای برکناری قطعی یا ماندن عزیزی خادم و احتمالا برگزاری مجمع انتخاباتی، به مدت ۶ ماه عهده‌دار امور فوتبال ایران خواهد بود.

در همین برهه کوتاه، تیم ملی ایران باید برای دو دیدار با لبنان و کره‌جنوبی آماده شود که نیازمند منابع مالی است. سپس باید فکری به حال بازی‌های تدارکاتی تیم ملی در یک سال آینده شود و از همین الان قراردادهای لازم منعقد شود. پس از این، او باید به همراه هیات رییسه خود درباره کادرفنی تیم ملی بزرگسالان هم تصمیم‌گیری کند و مقدمات حضور موفق ایران در جام جهانی قطر، در دوره مدیریت او انجام خواهد شد.

همراه با این مساله، ماجرای اساسنامه این فدراسیون هم به قوت خود باقی است که باید دید مشکلات خارجی با فیفا و تصویب نشدن لایجه دولت در مجلس با توجه به فرا رسیدن ضرب الاجل فیفا در دهم اسفند چطور مدیریت خواهد شد و آیا فوتبال می‌تواند از این چالش به سلامت عبور کند؟

سپس نوبت به تیم‌های ملی پایه می‌رسد. تیم ملی امید که کارش را از اوایل پاییز با مهدی مهدوی‌کیا شروع کرده بود، این روزها به حالت تعطیلی درآمده و خبری از برگزاری اردو نیست و صحبت‌هایی هم درباره تغییرات وجود دارد و گفته می‌شود به علت قرارداد سنگین مهدوی‌کیا و دستیارانش، احتمال تغییرات وجود دارد.

علاوه بر این‌ها، سایر تیم‌های ملی فوتسال و فوتبال ساحلی در دو بخش زنان و مردان هم هستند که باید برای حضور در مسابقات آماده شوند و این اتفاقات در شرایط کنونی که فدراسیون کاملا بی‌پول است، نیازمند ارتباطات فراسازمانی است تا ماجدی منابع لازم را برای رفع مشکلات در اختیار بگیرد.

باید دید ماجدی که در ۴۷ سالگی به عنوان یکی از جوان‌ترین مدیران چند دهه گذشته در فدراسیون فوتبال بر مسند ریاست نشسته است تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی، چطور این شرایط و اوضاع را مدیریت خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۲-۰۱ ۲۱:۱۷

این اقا سابقه توهین به باشگاه پرسپولیس و حمایت از کسی که به باشگاه پرسپولیس توهین کرده رو داشته حالا با چه لابی هایی انتخاب شده خدا میداند . ولی اگه بخواد در فدراسیون رنگی کار کنه حتما با هواداران پرسپولیس طرف میشه و وای به آن روز ....